250liklerin bile geldiğinden emin olamıyorum artık
Motor bekliyen arkadaşlarda gerçekten büyük sabır varmış..
Ben yaklaşık 15 gün sigortanın onayını bekledim.Son 8 gündürde hala parça siparişi verilmesini bekliyorum..
Sipariş veremiyor daha adamlar ya.Yok hondanın yedek parça satışı sorunluymuşta falan geveliyorlar bişeyde bi bok anlamadım.
Yarın parça siparişi vericeklerde Fabrikada olmıyan parçalar yurt dışından gelcekte..Sigorta parayı yatırcakta..
Cidden parça fiyatlarından sonra Honda aldığıma bir kere daha pişman oldum..
Şimdi keşke hyosung alsaydım diyorum ve İnş herkes kısa sürede motoruna kavuşur diyorum.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
geçen hafta bayiye gittim.250 lik bekleyen bir arkadaşın aracı iki hafta önce verilecekti hala gelmemiş.bence bu hafta büyük ihtimalle teslim ederler ama honda bu iş belli olmaz. Bende tüm parasını verdim.(125 siyah için bu arada üç renk dahamı güzel ne ?)250 nin bu kadar aksaması bizim araçların temmuz ilk haftada da teslim olmayacağı anlamına gelir bence.
6 temmuzda aracı teslim etmezlerse paramı geri isteyeceğim.Büyük ihtimalle temmuzda araçlara zam gelecek ve zaten vergi indirimi haziran sonunda bitiyor.Bu durumda araçların fiyatlarının yeni vergilerlendirmeye göre olacağı hondanın sitesinde yazıyor bide bu var bakalım ne olacak ?[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
cahilliğimizin kusuruna bakma patlatmış demek kaza yapmış demek mi ?
takip edemedim kaza demek istiyorsan hızdan mı oldu araç çok mu hızlı
izmire bu yeni kasa 125 ne zaman gelir bi yardımcı olurmusunuz ?
bu nasıl bi iştir ben anlamadım.nasıl beraber getiremiyorlar bu motoru.
honda görmeden motor almanı istiyor şuan anlıcağın
Pcx ve Cbr125-250 yeni modeller ve şuan üretim yoğun talebi karşılıyamıyor. Cbr125 in yeni kasası avrupadada çok tutuldu kendi fanatik kitlesi var. Türkiyenin de kotası az ve öncelikli değil. bayi başınada 1-2 tane falan düşüyor anca oda gelebilirse..
Bu yaz milletin motosiklet keyfinin içine ettiler
http://www.youtube.com/watch?v=v-GY1...eature=related
arkadaşlar videodaki arka çanta aparatını nereden alabilirim
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
beyler motoru hic haziran sonuna beklmeyin honda yetkilio bayiler temmuz sonu icin kapora aliyor honda cok fena sicti bu sezon olu gecer cbr icin
motor hararete yeltenmeye başladı. Sanırım soğutma sisteminde hava var.
Akünün yanında duran kaba saf su koydum ama arka frenin orda duran ucu açık bi hortumdan döktüğüm tüm su geri boşaldı.
İnternette biraz araştırdım. 5 bin devire getirip o devirdeyken su koyun alttaki hortumdan havayı kesin atar diyolar.
Akünün ordaki su kabını motor çalışırken açınca kaynar su fışkırmaz dimi?
Sadece radyatörden mi fışkırır?
eline sağlam bi eldiven takarsan daha iyi olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:52 ----------
Arkadaşlar 125 R almak istiyorum ancak şuan sıfırıına gücüm yetmiyecek daha mütevazı 2. el alıcam sizce bu motor kaç kmde ekmeğini yemiştir? piyasada 2010 altı 15 binden aşağıya bulması zor. Olanlarında fiyat konusunda sıfırdan kalır yanı yok..
Şimdiden teşekkürler.
Sonu görünmeyen karanLık yoLda kayboLsada düşLerim ,
AydınLığa yoL açar 1o'Numara güLüşLerim.. :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)