Motor patates olmuş sağındada solundada çizikler çatlaklar mevcut..
sağ sinyal yok sola bakmadım.
Daha düşeş bi motor var düşünen olursa..
2011 model 3200 km de hemde siyah yeni kasa
zenon farlı neyim hemde
Sadece sağ grenajı yok..Arka kuyruk grenajı çatlak..Sol grenaj çizik çatlak..
Depoda ufak bi çizik var..
Kafa grenajı ve ön çamurlugu kırık..
Şasede motorda ve yürüründe hiç bişey yok sağlam turp gibim
En son Deposuda ful idi 3 bine vericem
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
grenajlar tamir edilir yahu; biraz reçine, biraz cam elyaf . kartla çekim yapar mı ki?
Servisinden memnunsan ve 2 sene boyunca aynı servise gidiceksen..Ki ben kendi servisimi öve öve bitiremiyorum sahibi olsun ustaları olsun..Gerçi sahibi ayriyetten servisede bakıyo benim motorla o ilgileniyo..
Gidiyosun servisine abicim diyosn ben gecelerimi aydınlatmak istiyorum diyosun ne yapabilirz.Oda yukarda aksesuar olarak sattığı zenonların yanına götürüyo seni 150 ila 200 tl arası tek oldugu için..
alıyosun ordan bitane yetkili servisin takıyo ve sadece farın çıkıyo garantiden fakat o taktığı zenonda 2 sene garantili oldugundan problem olmuyo
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
iyiymiş elektrik tesisatı beyin filan sokmasınlarda işin içine
yahu benim mesaj arada kaynadı arkadaslar biraz dikkat
cbr ı satmayı düşünmeye başladım , 6000 teklif var niyetimde 6450 var . halende kararsızım.
4 yıldır hayalini kurduğum motoru binbir zorlukla alıp sonrasında önemli başka sebeplerden dolayı satmak ..
belkide biraz da içimde satma isteği olmadıgı için mi yüksek diyorum ne
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
o bazıları demekki motordan anlamıyolar,normal cbr ile repsol arasındaki tek fark grenajları yani dış görünüşü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------
vites kolu muhtemelen içe göçmüştür,onu elinle tut ve dışa doğru çek,çok fazla çekme kırılmasın ( bende 5 sene önce ilk cbr mi aldığımda motoru ilk aldığım gün 10 la giderken sola devirdim tamda dururken,aynı benimde vites içine girmişti ama yoldan geçen motordan anlayan birisi vitesi eliyle tutup dışa çekmişti), ön tekeride motor lastiği değiştiren disk düzelten bi lastikçiye götür 10 lira ver yaptır...
Her asker yeşil bereli olamaz
gösterge ışıklarını kırmızıyla değiştirmek istiyorum.
Bu ışıklar nasıl olmalı kaç watt?
bide kaç tane gerekiyor?
ben 7 tane diye hatırlıyorum ama
ve ne kadardır tanesi? Aslında aklımda her göstergeyi farklı renk yapmak var.
km göstergesi kırmızı, devir göstergesi mavi gibi.
Ama nasıl görünceğini bilemediğim için apaçi tarzı bişey olmasınıda istemiyorum.
sizin fikirleriniz neler?
bence tek renk yap,beyaz veya mavi olabilir,ben 6 tane diye hatırlıyorum,çok ucuz 50 kuruş civarı,kaç watt bilmiyorum ama malzemeciye git cbr 125 de onlar bilir...
Aklıma değişik fikirler geliyor.
bugün uygulayacam inş.
komple mavi yapıp redline ı kırmızı falan yapcam. değişik bişey olsun beğenmessem 50 kuruşmuş tanesi Ben 2-3 lira sanıyodum.
cbr ların ne zaman geleceği konusunda bayilerden değişik bir haber alan var mı?
ne gemiymiş 1 aydır haala yolda
ankarada olsanız hiç üzülmezdiniz bu duruma.bir fiil yağmur yağıyor arkadaş )
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)