Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve sıcağı sıcağına merhaba demek istedim.
Henüz bir motorum yok hayatımda 2 kez scooter kullandım ehliyetimde yok ama ehliyet almayı bir motor sahibi olmayı çok istiyorum, Honda CBR 125 R çok hoşuma gidiyor zaten bu siteyide bu motorla ilgili bilgileri araştırırken buldum.
Şuan ben Fethiyede tatildeyim Fethiyede Honda Kıvrak Motor var bugün CBR'yi görmek için gittim (yenisini) bayideki görevli bana temmuz ortasında geleceğini söyledi belki sizin için kötü bir haber ama paylaşmak istedim, kıvrak motorda gördüğüm kadarıyla ciddi bir bayi ve fethiyede tek siz kendi illerinizdeki bayileri iyice sıkıştırın derim ben formda okuduklarım kadarıyla bayilerin biraz oyalama politikası uyguladıkları gibi geliyor.
Bu arada bayideki görevliye sordum motor kullanmaya yeni başlıyacağımı vitesli motor kullanmak istediğimi ve CBR 125 R'nin uygunluğunu sordum adam bana sen bir scooter al dedi
)) CBR 125 R seni aşar demek istedi sanırım
) hayal kırıklığına uğradım ama söyleminde haklıydı önce dengeyi öğrenin iyice alıştıktan sonra vitesliye geçin dedi ve bir örnek verdi, bir müşterileri CBF 150 aldıktan bayiden çıktıktan 15 dakika sonra kaza yapmış meğer adamda fazla vitesli kullanmamış.
Fakat bende başlamışken vitesliyle başlamak istiyorum neyse daha ilk mesajda bu kadar geveze olmayalım.
Herkese Kolay gelsin