Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.
Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz
Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.
Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz
Temmuzda 6milyar olur bu motor bana öyle geliyor
Müsait bir yerde öleceğim.
[QUOTE=casillas00;2374798]Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.
Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz [/QUOTE
bide işe gidip gelirken otobüslerle uğraşmak daha sinir bozucu.zaten az kaldı atıcam otobüsten bir kaç kişiyi ulen cıbır gel artık beee
bu sen ne iş yapıyorsun sercan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
bide işe gidip gelirken otobüslerle uğraşmak daha sinir bozucu.zaten az kaldı atıcam otobüsten bir kaç kişiyi ulen cıbır gel artık beee
bu sen ne iş yapıyorsun sercan
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1OicoeSrN
tekrarlıyorum
honda cbr 125 hakkında yoğun bilgi almak istiyorum başlangıç seviyesindeyim daha duyduklarım kafamı çok karıştırıyor 2011 modelinin güvenliği ne durumda öncelikli olan budur bnm için(!) tekerlekler ince olduğu için kontrol etmen zorlaşabilir diyorlar doğru mudur tekerlekler kalınlaştırılabilir mi yakıt durumu nasıldır teşekkür ederim şimdiden
Fahrenheit16 , 2011 kasa cbrlar için lastiklerin yeterli ölçülerde oldugunu düşünüyorum ben sonuçta 125 cc bir motosiklet fazlasını beklememek lazım.Başlangıç için ideal motorlardan biridir cbr125 tek sorun kendisinin ve yedek parçasının pahalı olması.Alırsan sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum
Müsait bir yerde öleceğim.
en iyisi fabrika çıkışıdır gerek olsaydı daha kalın lastik kullanırlardı.
tekerlekler ince 125 liğe göre gayet iyi..
Anlamadığım bir şey var.Arkadaşlar martta kapora verende alamamış motorunu,ben 2 mayısta verdim.Şimdi ben motoru temmuzda da mı alamıcam
önce mayısın ilk haftasıydı sonra 15i sonra 20 si
sonra gemi yok
gemi geliyor motorun evrakları hazır
motorlaın gümrükte olduğunu tahmin ediyoruz
gemi yok
hava koşullarında dolayı gecikebilir
(haziran biter ve en nihayetinde temmuz başı gelir)
ama ne yazıkki gemi batmıştır
cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
ilanda 5250 yaziyor zam mi yaptin sende hondadan once firsatcilik iyi birsey degil, baska yerden cikar
Ilandaki motor satildi yani ben aldim 1 ay once arkadas ilani kaldirmamis bende satiyorum simdi araba alicam daha ust fiyat istiyenleri de gordum millet 2007 modele 4000 istiyor alan alir yok cok fiyat yok pahali gibi kelimelere gerek yok keyfe keder satilik ilana bile koymadi zaten yolda goren 6000 yi veren oluyor benim acelem yok
adana honda sucular ı aradım haziranda geleceklerin hepsi satılmış ama temmuz da gelecek olanlardan ayırtabiliriz dediler,hazirandakilerde 20 si ile 25 i arası gelecekmiş... Ninja kullanıcısı olarak banada hondayı arattınız yaa
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)