bayilere cbf ler geldi
sıra cbr larda.
boşu boşuna fiyat koymadılar
fiyat listesi motorlarla beraber geliyor
zaten yeni fiyat koyduklarına göre kesin gelicek motorlar.siz bitane kaporanızı çekin başkalarının hakkını yemeyin.
O siyah benim motor ilk patlıyanlar arasında ayrıca
Ben yaklaşık 20 gün daha motorsuzum büyük ihtimal..
Motorumun masrafı 4500 tl..
Perte ayrılmasını istemiyorum çünkü sadece grenajda problem var..
Depoda ufak bi çizik var değişim yazmışlar lokal yapın dedim..
Experin keyfini bekliyoruz bi kaç gündür pazartesi tekrar kovalicam bakalım
Arkadaşlar ayrıca size önerim kasko yaptırın..Çok para falan demeyin..
Allah etmesin virajda 20yle dahi yan yatırsanız motoru en az 1000 lira gider cebinizden..
Örneği yukarda çok büyük bi kaza sayılmaz..Ama motor parası masraf çıktı..
Yanlışlıkla bu para sigortadan değilde benden çıkmış olsaydı diye düşünmüyo değilim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
Trafiğe çıkış 7 mart 2011..
Ruhsat gelmeden 2 gün önceydi yanlış hatırlamıyosam motorum evimde odamdaydı
emrah kısa sürede halledersin kardeşim umarım 4500 de az değilmiş bu arada.ya motor gerçekten baya bi yamulmuş.yada parça fiyatları hakkaten asortik
Bu arada, onur kardeş sende imzandan kaldırırsın artık ilk olaynı
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum daha bazen istemedende olsa kasislere yada yoldaki çukurlara bile girince insanın içi cız ediyor senin üzüntünü tahmin edebiliyorum :( bu arada bi kaskodan bahsetmişsin ben aradım motora kasko yapan şirket bulamadım varsa bildiğin bi kasko firması tavsiye edebilirmisin?
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Kasko konusunda tgfatih nikli arkadaş yanlış hatırlamıyosam cbr250 sahibi 250 topiğinde kendisininkinin 850 tl ye kaskoladığının yazmış. Anadolu sigorta sanırım firmada bilinen bi firma
Onur ordan bak acente bilgisi ve telefonunuda yazmıştı uygun kasko arıyan varsa diye. Bizimkinie biraz daha düşük fiyat söylerler zaten
ben anadolu dan yaptırdım 550 liraya.çalınma durumunda %75 para ödemesi dahil..
honda efe nin içerisindeki anadoludan yaptırmıştım.belki bilmiyorum anlaşma vs de olabilir.plazanın içerisinde bulabilirsen birde öyle dene derim..,
Arkadaslar Tayland da yasiyorum.Cbr 150 kasa olarak cbr 125 in aynisi yalnizca 25 cc daha buyuk ve ayrica DOHC 4 subap (cift ekzantrik) farkli silindir kapagi var..bu aksam son hiz denemesi yaptim.Video ya aldim..Sizlerle de paylasmak istedim
http://youtu.be/SxENarYZR94
Yalçın selam. Bu 150cc ler 19.5 hp netmi? Bazı yerlerde 17.6 diyo bi önceki kasalar için. 125cc ye göre redline 10.750 de değil 11.500 başlıyor bu güzel bişey İlk 3 vitesin oranı 125 cc ile aynı geldi ama daha yüksek devir yaptığından viteslere göre hızlarda daha fazla. Tek elle çektim demişsin ve debriyaj kullanmadan vites değiştirdim demişsin Sana da motorada bişey olabilir aman dikkat!
videolar güzel yine eline sağlık ben çok merak ediyodum açıkçası 150 lik olanın vites oranlarını ve top speedini. Zevkle izledim. Türkiyede ehliyette cc sınırlaması yok. Ps nin de 125 i var keşke bununda ps gibi 150 liliği gelseydi. 1600cc arabaların ışıklarda canını okurdu.
Ordaki fiyatları tayland para birimiyle ce dolara çevirerek yazabilirmisin pcx-cbr150 ve cbr250 için oranlarını merak ettim.
cbr 150 nin performansı gerçekten çok etkili neredeyse 250 cc gibi çünkü 250 likten 20kg daha hafif
nasil kaza yaptin kardes ben valla parca fiyatlarinda cok korkuyorum farimi kirdin far zannedersem 1000 tl nin uzerinde ben de sigorta yaptitricem
beyler birsey soylemeden arastiralim 160 tl ye ne aliyorsun sen git bir bayi ye sor gor kac paraymis eski kasa 2010 model cbr 125 te biliyorsunuz iki tane far vardi teki icin 700 tl istiyorlrdi bu yeni kasa icinde 1000 tl uzeri dir atmasyon demeden once arastiralim
160 tl diye biliyorum demiştim zaten.Demekki bilmiyomuşum ama 1000 tlnin üzerinde olmadığını biliyorum
hacılar benim farlar bağımsızlığını ilan etti kendi kendine yanıyo sönüyo teke düşüyo benim şunu ayarlamam lazım, komple kafa grenajını sökmek mi lazım yoksa başka bi yolu yöntemi var mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------
yardım eden olmazsa bodoslama dalacam ben motora ona göre
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 244 kullanıcı var. (0 üye ve 244 misafir)