Onur Kardeş motoruna senden önce bindim sanırım
Uploaded with ImageShack.us
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
bu farlara xenon taktırmak istiyorum ama sağlı sollu 2 tane de pak lambası var önde.onlara nasıl birşey uydururlar acaba
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
beni çileden çıkaran bi sorun var lütfen yardım edin.
Önceden arada sırada 5 bin devirde motor tekleme yapıyodu. Bende çok kafama takmadım göstermedimde ustaya.
Şimdi istisnasız her viteste 5 bin devirde felaket tekleme yapıyo. 6 bine gelince gayet düzgün çalışıyo. Son hızda da düşme var. 110 u geçmiyor. Sübab ayarı yeni yapıldı ama servisin dediğine göre sıkı yapılmış. Ondan olabilir mi?
Hava filtresi ve buji yeni değişti.
merak etme kardeşim ben fuarın ilk günü sabahtan gidip bindim motora ben cabbar'a (cbr) kafayı takmıştım alacaktım. fuara kadar kimse resim göstermedi fuarda şok oldum hemen kaptım bi görevli bu benim dedim adamlarda dediki bir farkın oldu şu an türkiyedeki ilk cbr 125 r 2011 sahibi sensin hayırlı olsun dediler. bu duyguyu anlatamam ayrı bir gurur
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
tamam kardeşim ilkse ilk ne olmuş yahu .benimki de ankarada ilk ama bu kadar havaya girmemiştim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
kardes ılk satın almıs oalbılırsın ama ılk elıne gecen kısı konsuk motordan alınan sıyah ve turuncu cbr 125 lerdır turuncu olan benım sıyajh olanda kımn bılmıyorum
Arkadaşlar yokmu hiç bayiyle konuşan taze haber getirecek biri
abi yarın gidelim senin de işin yoksa, ben 12-1 arası gelirim dükkana, bu sene senin motorla gideriz, seneyede benim motorla inşallah, ehliyeti almadım daha, babam almış adalıdan bugün sonunda.
korkuyorum ehliyetsiz kullanmaya, herhangi bir olayda haklı durumunda olsan bile haksız duruma düşüyorsun
ben bugün aradım otoseveri zaam gelmiş ne oldu abi dedim.ne zammı ne kadar gelmiş dedi vee yanındakine sordu onunda heberi yok.sıonra bana sen nerden gördün dedi bende hondanın net sitesinden dedim,kaç para olmuş dedi 5600 dedim eee zam gelmiş evvet dedi.
sonra abi haber var mı cbr lerin gelişinde dedim.haber yok dedi
ben 2 yerdende kaparo mu çekicem malesef :/
haziranı'da geçer bu motorların gelmesi
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)