@praetorian
Birilerine faydam olduysa ne mutlu bana. Leyla da ufak ufak motorcu oldu sayılır. Binlerce kilometre yol gitti racing arkasında. Biraz da önde otursun bakalım 1000RR kullanabilmesi için uzun bir süre CBR125 kullanması gerekiyor. Ben ne zaman kullanabileceğine inanırsam o zaman veririm tabi ama boyu yetmiyor bizim hatunun. O şekilde kullanabilmesi için de bayağı hakim olması gerekiyor motora. Yoksa kendine zarar verir.Leyla hayırlı olsun..Boy burada paylastıklarıyla bana bıcok sey ogrettı tesekkur edıyorum burdan ona hayırlı olsun ehlıyetın..Boy bı tur 1000rr ı verır artık sana..
@Carcharoth
Valla işler güçler... CBR125R başlığını takip edemez oldum, o kadar büyüdü ki 136 sayfa olan başka başlık yoktur sanırım. Rekor kırdınız valla. Nasıl gidiyor motorlar? Görüşmeyeli problem yoktur umarım...Hayırlı uğurlu olsun LEyla. Boy abimiz senden ve motordan çok bahsetti. praetorian 'ında dediği gibi bizle güzel şeyler paylaştı ama uzun süredir göremiyoruz onu
@Leyla
Hatuuuuuuun, sen şu CBR125'in hakkını ver, 1000RR senin. Ayakkabıların altına da tuğla bağladık mı problem kalmazTeşekkür ederim.Ah keşke inşallah bir gün binerim.........
Boy bu aralar 1000RR ilgileniyor...........