Haziranın 2. haftasına kada gün verdiler geldi geldi gelmedi heran herşey alabilirim.. gsr600 bile alabilirim söz verdik bayiye alacağız diye bekliyoruz.
Haziranın 2. haftasına kada gün verdiler geldi geldi gelmedi heran herşey alabilirim.. gsr600 bile alabilirim söz verdik bayiye alacağız diye bekliyoruz.
Hayırlı olsun kasko için Şahin Şair'i öneririm.
Motosikletlere özel kasko secenekleri var ve onlarda motor kullancısı derdinimizi iyi anlıyorlar.
Bende fiyat aldım yaptırıcam burdan.1350Tl Bnm ama cbr için o kadar cıkmaz 500 ila 700 lira arası bişey olur ama sakın aman paraya yazık deme cbr'ın parçaları el yakar
Birde anadolu sigorta var.
Fotoğraflarını bekliyoruz.
Nisan da vermiştim kaporayi sanırım 3. Hafta. Haziran partisi için. Genel bir gecikme oldugundan öyle yazdım inşallah Sarkmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
Hayırlı olsun güle güle bin.
Çok teşekkür ederim,
Ben de Anadolu Sigortayla konuştum 1000 lira fiyat çıkardılar ama, 2011 cbr 125'i bulamadılar başka bi motor seçtiler.
Kasko düşünüyorum kesinlikle ya gerçekten pahalı parçalar,
Bayinin dediğine göre tek tek parçaları toplayınca 28.000 ediomuş [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------
Teşekkür ederim
evet beyler parcalar cok pahali yeni kasa on far sadece 1600 tl haberiniz olsun valla motoru parca parca satsan daha cok para ediyor
Hayırlısıyla alsaydınız da şu motorlarınızı resimlerle canlansaydı şu forum
Müsait bir yerde öleceğim.
Günaydın
Bu 2010 model cbr ler yani şunlar;
Sıfır olarak showroom larda varmıdır varsada fiyatlar nedir
2011 alacaklara da şimdiden hayırlı olsun gelince topic canlanır umarım fotolarla
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Evet Beyler zaman su gibi akıp gidiyor. Bir bakmışışız motorlarımız altımızda gezideyiz. Bu günleri konuşuruz o zaman.. Geriye bakıp güleriz..
bugün türkiyede olması lazim dimi motorların öylemidir acaba
bu günlerde yaşadıgınız duyguları hangi motoru alırsanız alın yaşayamıycagınız duygular.
Değerini bilin 3 tane motor değiştirdim ilk cbrı alıcagım hafta ne uyku ne yemek hıc bişey istemezdi canım.
Diğerlerinde hiç bunları yaşamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
kasko her zaman iyidir.İlk yıl biraz yuksek olur yenı başlaman fln bunlara cok buyuk etken eğitim sertifikası gibi birşeyin varsa bunları soyle cok güzel indirimler oluyor.
300 liralık bir egıtım aldıysan mesela o fıyatlara yakın ındırım oluyo kaskoda egıtım bedavaya gelmiş oluyo
Bende senı arıycaktıım telefonumun ekranı patlamış numaralar fln gitti.
sağ bacagımda et ezılmesı ve bıraaz yara var yavas yavas ustune basabiliyorum bide çil parmagım çatlamış başka birşeyim yok Allah'a Şükür.
Garfield'i dün gördüm durumu iyi ama epey masraf var.tam bi fatura cıkmadı ama 3500TL fln bagdat caddesinde arabanın biri sağdan sol şeritteki yolda girmek için çapraz girdi onume bende sol kapısından vurdum.
Allah'tan heycanlanmadımda vurana kadar hızımı epeyce dusurdum.
Motor serviste yatıo tutanaklar fln gerekli işlemler başladı polis tuttu tutanagı benı hastaneye kaldırdılardı.
tutanakta bana kusur yazılmamış butun kusur araçta ve kullananda 50 yasında bir kadındı aman kadınlara dikkat
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)