Leyla hayırlı olsun..Boy burada paylastıklarıyla bana bıcok sey ogrettı tesekkur edıyorum burdan ona))
hayırlı olsun ehlıyetın..Boy bı tur 1000rr ı verır artık sana..
Leyla hayırlı olsun..Boy burada paylastıklarıyla bana bıcok sey ogrettı tesekkur edıyorum burdan ona))
hayırlı olsun ehlıyetın..Boy bı tur 1000rr ı verır artık sana..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Hayırlı uğurlu olsun LEyla. Boy abimiz senden ve motordan çok bahsetti. praetorian 'ında dediği gibi bizle güzel şeyler paylaştı ama uzun süredir göremiyoruz onu :( Umarım en kısa zamanda ehliyetini alırsın. Artık yakın bir zamanda 1000RR 'a binersin sende
Okan ACAR
bilmiyorum artık burdan kendisine bir soru yöneltildi cevap verir (cevabı biliyoruz ama bahane olsun bi bakar buraya))
Ooooo yengem gelmiiişşşş....
Hoşgeldin yengecim...Ehliyet işine sevindim...Dahada güzeli benimde yaklaşık 1-1,5 aya kadar ehliyetlerim geliyor...
Uzun süredir foruma girmiyordum şimdi girdim Başlık coşmuş...
Ben bu ara MTB(Mountainbike) ile ilgiliyim...Onun gerektirdiği sitelerde takılıyorum ne zamanki motorumuz olur paylaşım için uçar yine gelirim....:D:D:D
Hepinize iyi günler;)
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
selam arkadaşlar motoru 4 bin km bakımına götürecem perşembe günü ne yapılması gerekiyor neler yapılıyo kaça maloluyo bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim serviste olaya fransız kalmayayım
herkese merhaba arkadaslar bu topik in neredeyse 120 sayfasını okumusumdur...nese artık yılbasına doru bi cbr lenirim herhalde.. yalnız bir sualim olacak benim boy 1.90 kilo 74 bu cbr denen alet bmx gibi durmaz demi altımda görüslerinizi bekliorum saygılar.....
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
donnie darko walla 4000bakımına daha gırmedım ama
el kıtabında gosterıyor dıye bılıorum
ıstersen oradan bı gozat
otosevere götürmüstüm ben 30 ytl iscilikmi ne alıyorlar birde 15 ytl kadar motor yagı parası var. ama önceden git randevu al sana gün vercekler. o gün götürdügünde zaten motoru bırakıyorsun. sana su saatte al diyorlar. baskada birsey yok.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Arka tekerlekteki ses bi türlü geçmedi ya...
Önce fren balata temizleyici sprey sıktım sonra bu WD40 mıdır nedir on unla suladım arkayı gene vıyık vıyık ses geliyo. Uyuz oldum. Servise götürdüm toz kaçmıştır fren balatasına dediler... Oto lastikçide basınçlı hava ile temizledim. Arka tekeri komple yağa bandırıp çıkarıcam o olucak.
Bu arada honda servisteki elemanlara komple kılım.
Sevgiler, saygılar...
1) Arkadaşlar motor yağını koyun bohçanıza kendiniz götürün servise(castrol racing)
2) Motorunuzun başından ayrılmayın ne yapıldığını gözleriniz ile görün
3) ilk 4000 bakımda sadece yağ parası aldılar benden işçilik falan yok (salihli yükseliş HONDA)
Lindenbaum ayrıca o ses benim cbrda da vardı hem fren mekanizmasını hemde göbeği zincir yağı ile (REPSOL) YAĞLADIM 1000 KM yi geçti hiç ses yok
4) ikinci 4000 km de hem yağı castrol racing 1lt hemde bujiyi ngk n9 r taktım
farkını göreceksiniz zaten.
5)mayısta aldım motoru 7500 km de şimdi , egede tekerimin değmediği yer kalmadı gibi motorunuza güvenin 30/40 ytl bakım masrafı çok değil motorunuz ile ne kadar övünseniz azdır
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
abi su , "ben bilmemkaç kiloyum bana nasıl durur motor" soruları da yeni moda oldu. Arkadaşlar gerçekten düşünüyorsanız cbr125 gidin bi honda bayii'ne oturun üstüne , zaten üstüne oturmadan motor alınmaz... Giysi mi seçiyoruz? ki o bile giymeden alınmaz :D abi ya şu beden bi mont var bana nasıl durur? =)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evet deneyipte konusmak lazım gerekir..bu arada reca ederim...
fırtına_87
Selam öncelikle hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum kardeşim motosikletinin görüntüsünde hiçbişiy yok temiz bir makineye benziyor 4000 lik bakımı yapıldıysa birdahaki bakıma kadar yaptırman gereken bişiy yok ama bu süre zarfında zincirin gevşer bunu gerdirmelisin zincirine sprey kullan zincir tozdan biraz kirli duruyor resimlerden anladığım kadarıyla radyatör suyunu kontrol et arada bir ve yağına bak başka problem yok Kazasız sürüşler diliyorum yolun ve farın herzaman açık kaskın herzaman başında olsun......[/QUOTE]
Tuncay
kardeşim eyvallah çok saol bilgilerin için zincir banada biraz gevşek gibi geldi zaten,gerdireyim bir,siprey var sürekli yağlıyorum.kızım gibi bakmam lazım çünki motorumu çok seviyorum valla,park ettikten sonra bile bi 5-10 dk bakıyorum motora ehehe...
:rendeer:
Sen Ona Bakacaksın ki Oda Sana Baksın Değil mi Ama Hepinize Kazasız Sürüşler Diliyorum Yolunuz Ve Farınız Herzaman Açık OLSUN.....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)