İstanbul başka şehir yahu. Burda sürücü kursundan sertifikamı alıp trafik şubesine verdim. 2 gün sonra gel al dediler, 2 gün sonra kart elimdeydi. Bir arkadaşım ise öğlen 11 de sertifikasını trafiğe verip "bugün İstanbul'a gidicem, bugün kartımı verebilir misiniz" diye ricada bulunmuştu. Aynı gün 15.00 da tırafik şubeden arayıp gel kartını al dediler Tekirdağ'mın gözünü seveyim. Bir de Tekirdağ gelişmemiş derler bakın işer nasıl hızlı hallediliyor.
Dostum bugün bayiyle tekrar konuştuğumuzda Kesin ve kesin 15'ine kadar elinde dediler.Sanmıyorum 15'inden sonra vereceklerini.İçiniz rahat olsun sabrettik bu kadar az kaldı.Bence hepimizinki en geç 15'ine kadar elimizde olcak.Telefon açtığımızda tekrar tekrar söyledik bir sorun var mı diye ertelenebilir mi diye.Şuan hiçbir sorun yok 15'ine kadar elinizde motor dedi.He ama inş yanlış değildir,babam aradı çünkü arayınca sormuşlar hangi modeldi diye, 125lik bişey adını bilmiyorum demiş peder bey
bu seneryo tanıdık geldi haziran içinde öle dediler
nese şom ağızlık yapmim ben :D
s.a. arkadaşlar..
benım cbr ile dolu depo max 250 km gidebiliyorum..
ne yapabilirim bu konuda?
merhaba geçen gün 2006 model bir cbr yi görmeye gittim. genel itibari ile motor temiz yanlız adam siyah şasiyi gri kaplattırmış. şaside kırık,çatlak falan olabilirmi gözükmemesi için kaplattırmış olabilirmi. birde alırken yapıştırdıgını çıkartıp kontrol etmelimiyim ?
merhabalar, 2006 CBR 125 R satmaktayım ilgilenenlere duyurulur, sahibindende İlan no: #49872799
dostum senin motorda problem var,en kısa zamanda bi honda servise git...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 ----------
şasede problem olabilir,ben şahsen kıllanırdım ama kimseninde günahını almamak için en sağlam yol honda servise git motoru göster...
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)