Abi gittim servise benim motordan gelen sesle aynıysa normal dedi.
Elektronik bi ses enjeksyon sesi gibi..
Bu arada artık bi motorum yok gibi bişey.
Dün gece Doblo marka aracın önüme kırmasından dolayı ne kadar kurtarmaya çalışsamda.2 kapı ortasından giriceğime arka çamurluğuna girdim.
Sonrasında motor ve ben bi 100 metre kadar sürüklendik.
Allah'tan korumalarım tam olmasından dolayı sadece bacagımda bi kaç asfalt yanııgından başka bişeyim yok.
Ama motorda yok yok yani
Sağ tarafta grenaj namına bişey kalmadı..Depoda ezilmeler var kuyruk kaldırıma vurmuş sürüklenirken hafif sola kayma ve çatlaklar..
Anlıyıcağını bana göre pert bi cbr'm var şuan..
Kaza raporunu bekliyorum.Trafikçi abiler motorcuları sevmiyorsa vay halime.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Çok teşekkür ederim..
Bana bişey olmadığından dolayı kendimi şanslı hissediyorum.Ama motorun yanına gittiğimde kendimi bile unuttum yani.
Kaza raporu inş olumludur.Yoksa bi motor parasıda tamire vermem gerekicek
Eyw saolasın kardeşim.Başımda var bi ugursuzluk ama hayırlısı..
Teşekkür ederim Allah'a şükürler olsun ucuz yırttım..
Teşekkür ederim şükürler olsun hala yaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar uzun bir süre önce sattığım CBR125 e tekrar kavuşacağım ins. ilgili başlıkta konu açıcam ama sizinde haberin olsun.2010-2011 model istanbul içi mümkünse anadolu yakası CBR125 arıyorum.Fiyat aralığı 2500-3000 TL arası olacak renk kesinlikle siyah olsun diğerleri konuşulur.
Saygı ve Sevgiler.
Regal Raptor 150 5.000KM - Regal Raptor Daytona 350 10.000KM - Yamaha MT-07 20.000KM
Emrah kardeşim çok geçmiş olsun :( sana bişey olmamamış ya boşver gerisini... bu trafikteki sürücüler motorları bir adam yerine koysa kaza fln olmayacakta adamlar sallamıyo motor bu kıvrılır geçer diyo sonra kol gibi adamlara kaçıyo... altımızdaki motorlar her ne kadar büyük olmasa da masrafları hayli büyük oluyor anladığım kadarıyla da karşı taraf suçlu o yüzden adama geçmiş olsun demek lazım aslında...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Geçmiş olsun.
Motor önemli değil, sana bir şey olmasın.
Motordaki grenajları ve depodaki hasarı dert etme önemli olan şaseye ve motor aksamına bir şey olmaması, diğer tüm parçalar yenilenebilir.
İşin peşini bırakma olayın üzerine düş. Görgü tanığı varsa karşı tarafın suçlu olduğunu ispatlamaya çalış. Karşı tarafın sigortası karşılayacak olursa hasarı yep yeni bir motorun olur.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Geçmiş olsun Emrah Kardeş.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
2 gündür koşuşturuyorum.Bugün kaza raporunu aldım.
Kaza raporunda kusur oranı yazmıyo fakat suçu karşı tarafa vermiş.
Sola dönüş kurallarına rihayet etmemekten diye bir madde.
Karakola gittim sağlık raporlarımı ve karşı tarafın ruhsat fotokopisini almaya.
Bana ruhsat fotokopisi veremiceklerini söyledi neden oldugunu bir türlü anlamadım.
Peki nasıl alıcam dedim adamı arıcaksın dedi.İyide ben adamdan şikayetçi olmuşum adam benden.
Servisimi aradım kaza raporunu faxla dediler.Kaza raporunu faxladıktan sonra adamında bi aricam iyi niyetle bundan sonrası bakalım nasıl gelişicek..
Kaza raporunu gördükten sonra bi nebze rahatladım.Allah kimsenin başına kaza bela vermesin en önemlisi kimseyi devletimizin eline düşürmesin.
Geçmiş olsun
bu işin arkasını kesinlikle bırakmayım bir kuruş bile çıkmasına izin vermeyin cebinizden
Dün Otoseveri aradım. Haziranın 20 sinde geliyormuş benim karakaçan
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)