Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Mayıs 2011, 22:55
teknoali adlı üyeden alıntı
Kendi cbr'ımda giderken önümdeki CBR'ı izliyodum aynı zamanda
Helal olsun ne diyim bu arada bugün bursada santral garajda bir cbr 125r gördüm siyah buradan mı o arkadaş?
cakal_gs19@hotmail.com
Honda
0531 953 03 88 (365/24)
Hayat
16 JE 885......................
Onda
Reklamlar
-
17 Mayıs 2011, 23:40
ozaktasi adlı üyeden alıntı
Honda Honda..bizi sana küfrettireceksin Sonunda..Yahu okadar insan CBR 125 bekliyor niye getirmiyorsun kardeşim..Yahu siz ne biçim bir satıcısınız..Niye lan getirmiyorsunuz..Verem ettiniz milleti..3 ay sonraya sıramı verilir be.
Siz en iyisi bu işi bırakın gidin pazarda Domates,,kabak ,,patlıcan satın..
Vallaha ya ben honda efeye gittim adam bize eylülde dedi ben artık umudu kestim 2011 den
2010 yada 2011 2. el satan varsa alabilirim bucadaki arkadaş seninkini alsak alanyaya nasıl getircez yada başka bir şehirden motor alsam nasıl getircem onu konuda bir bilgisi olan var mı
-
18 Mayıs 2011, 00:07
gökhans16cbr adlı üyeden alıntı
Bir söz var kardeş beklenen cbr gelecekse çekilen çile kutsaldır
bekle bekle nereye kadar,vallahi 2,5 ay oldu çok sıkıldım motorsuzluktan.böle olucağını bilseydim 2. el alırdım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------
cabatay adlı üyeden alıntı
Sizinki Haziranda gelecekse, bizimki kimbilir ne zaman gelir
hiç bilmiyorum vallahi kardeş..dümenci honda ne olcak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
Zippo's adlı üyeden alıntı
Ya gelmesse kardeşim bu kadar bekleyip bekleyip
Haziranın 15'inden sonra gelmesinin hiçbir anlamı yok benim için
haziran 15 den sonra gelirse kötü olur yaa her türlü.seçimden sonra ötv lerinde yükselme şansı var offf
-
18 Mayıs 2011, 01:16
gelir arkadaşlar gelir de ne zaman gelir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
hadi siz 125r bekliyosunuz ben 250r gelecekte ikinci ele düşecekte ohooooo
cakal_gs19@hotmail.com
Honda
0531 953 03 88 (365/24)
Hayat
Onda
-
18 Mayıs 2011, 01:20
casillas00 adlı üyeden alıntı
Doyumsuz motor,o deliklerden benim egzozlardada var
Ve egzozların içinde 3 ayrı susturucu var genede kompuresore bırakınca patlama seslerini duyuyosun
1000kmyi geçti yeni yeni oynamaya başladım 1-2-3.vitesler yanlayarak kalkıyorum ışıklarda herturlu 600luk racing makinayla drag yaparım
bitane 600f deli olduda
Tabi bunların bi bedeli var öle 50liralık benzin alıp 400 km gitmiyo
bi depoyla 230 kmde ışık yanıo 20liralık felan benzin alırsan o ışık hiç sönmüyo
bugün arkadaştan çanta demirini aldım 660'ın aynında yaptırcam babama baktım demir parcasına 250liraya satıyo Kappa
Gökhan Ve Ahmetciğime Gelsin (Geçen Hafta Riva'da)
bu m3'ler bu sezon biter bu gidişte
Sen bilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
hyosung mu lan o Orjinal Yamahaaa
Made İn Fransa
sakıncalı bi adam oldun çıktın sen yaaa bu makina çok fenaa
-
18 Mayıs 2011, 01:30
gelir arkadaşlar gelir de ne zaman gelir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
hadi siz 125r bekliyosunuz ben 250r gelecekte ikinci ele düşecekte ohooooo
bekle bekle sağa çek bekle sigara felan yak
sedici adlı üyeden alıntı
sakıncalı bi adam oldun çıktın sen yaaa
bu makina çok fenaa
Belki Motora Tiger Egzozun şu yeni modellerinden yaptırırsam Bursa'ya gelicem
-
18 Mayıs 2011, 01:32
egsozu yaptırmadan gel tiger zaten bursa malı burda yaparız biz onu
-
18 Mayıs 2011, 01:42
-
18 Mayıs 2011, 01:49
şu motorun resimlerini koy bakalım bol bol görelim
-
18 Mayıs 2011, 05:03
başlangıç motoru olarak,tecrübesizlikten dogacak olası hasar ve masrafları için çok üzülmeyeceğim hem boyuma uygun ve daha az maliyetli olsun diye 5000-10000km civarı hyosung rt125 almayı düşünüyordum.onun yerine 1000km de cbr125repsol aldım.çok sevdim ve tanımaya çalışıyorum.yeni üye oldum.tecrübe ve tavsiyelirinizi zaman içinde paylaşmanızı isteyeceğim. şimdiden herkese teşekkür ediiyorum.
saygılar,selamlar
-
18 Mayıs 2011, 08:15
ezrydr adlı üyeden alıntı
başlangıç motoru olarak,tecrübesizlikten dogacak olası hasar ve masrafları için çok üzülmeyeceğim hem boyuma uygun ve daha az maliyetli olsun diye 5000-10000km civarı hyosung rt125 almayı düşünüyordum.onun yerine 1000km de cbr125repsol aldım.çok sevdim ve tanımaya çalışıyorum.yeni üye oldum.tecrübe ve tavsiyelirinizi zaman içinde paylaşmanızı isteyeceğim. şimdiden herkese teşekkür ediiyorum.
saygılar,selamlar
Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım 1000 km de repsol nasıl bulduğunu anlamadım ama inş. Bir problem yoktur da rahat rahat gezersin ve tecrübelerini yaşayarak kazanırsın (iyi anlamda) aklında bulunsun bu motorda racing kanı olduğundan dolayı seridir hızıda diğer 125liklere göre iyidir ama durma konusunda arka frene fazla güvenme ön freni kullanmaya alış vites düşürerek yavaşla fln fln işte kullandıkca öğreneceksin zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:10 ----------
casillas00 adlı üyeden alıntı
Aga ben şimdi tütünün tohumunu ekiyorum onlar bitecek, yapraklarını toplayıp güneşte kurutcam, bir ağaç kesip kağıda çevircem, kuruyan yaprakları ince ince kesip o kağıda sarıp içcem belki o zamana kadar gelir cbr 250r 2. Ele düşer de alırım
cakal_gs19@hotmail.com
Honda
0531 953 03 88 (365/24)
Hayat
Onda
-
18 Mayıs 2011, 09:12
egsozu yaptırmadan gel tiger zaten bursa malı burda yaparız biz onu
benim usta birara tiger egsozla ilgili adamlar birebir yoşimuranın aynısını yapıyolar demişti
Her asker yeşil bereli olamaz
-
18 Mayıs 2011, 10:48
Aga ben şimdi tütünün tohumunu ekiyorum onlar bitecek, yapraklarını toplayıp güneşte kurutcam, bir ağaç kesip kağıda çevircem, kuruyan yaprakları ince ince kesip o kağıda sarıp içcem belki o zamana kadar gelir cbr 250r 2. Ele düşer de alırım
Ya gel sanada gt250 alak
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
benim usta birara tiger egsozla ilgili adamlar birebir yoşimuranın aynısını yapıyolar demişti
2011 modellerin çıkışları RS5'i gibi evet ama çok tatlı duruyo şimdi akrapovicin uzunlugunda cunku kısa egzoz bnm motora gitmiyo,tam çıkışları karbon olcak şekilde bişeyler var aklımda ;)
Ama helal olsun adamlara Türk üretimi güzel şeyler cıkartıyo.
İstanbulda Ercan var sağolsun bnm cbrdaki yoshi'Ye kendi yapmıştı karbon kapma yapsak ne kadar olur diye sordum.300 mı ne demişti egzozu ztn 450Liraya almıştık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 ----------
şu motorun resimlerini koy bakalım bol bol görelim
koyarız koymasınada cbr125 topici biri ne ayaksın olm sen der
-
18 Mayıs 2011, 11:10
cbr 125 i yatırmayı öğreniyorum ufak ufak. sizce nasıl yatar bu ? görüyorum da tam böyle sağa sola yatırıyorlar virajlarda. ben korkuyorum nasıl öğrenirim *
-
18 Mayıs 2011, 11:38
cbr 125 i yatırmayı öğreniyorum ufak ufak. sizce nasıl yatar bu ? görüyorum da tam böyle sağa sola yatırıyorlar virajlarda. ben korkuyorum nasıl öğrenirim *
acele etme dostum,zamanla çalışırsın şuan motor sana yatmıyomuş gibi geliyo,ilk zamanlar motor cok fazla yatırma ve motoru gidonla değil totonla yatır mesala sağa donuceksen sola doğru yanaş vucudunla viraja sok motoru hem cok fazla yatırmamış olursun hemde lastiğin kayarsa toplamanda yardımcı oluyo bu pozizyon.
Alfa'nın viraj teknikleri yazısını oku iyi anlatıyo o
-
18 Mayıs 2011, 11:48
sadece yatırmayı bilmek yetmez,dikkat edilecek hususlar * zemin ıslaklığı, * lastik ısısı ( motora biner binmez ilk virajda yatırmayı deneme çünkü lastikler yeterince ısınmadığından kendini yerde bulma ihtimalin yüksek)
Her asker yeşil bereli olamaz
-
18 Mayıs 2011, 16:06
[QUOTE=gökhans16cbr;2353068]Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım 1000 km de repsol nasıl bulduğunu anlamadım ama inş. Bir problem yoktur da rahat rahat gezersin ve tecrübelerini yaşayarak kazanırsın (iyi anlamda) aklında bulunsun bu motorda racing kanı olduğundan dolayı seridir hızıda diğer 125liklere göre iyidir ama durma konusunda arka frene fazla güvenme ön freni kullanmaya alış vites düşürerek yavaşla fln fln işte kullandıkca öğreneceksin zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:10 ----------
çok sağol.başta bende şüpheliydim acaba oynamışlarmıdır km.siyle diye ama gördüğümde ikna oldum.gıcır gıcır.ne cantlarda bi taş izi ne de egzozda is bile yoktu.hatta lastiklerin yanlarında güvenlik çizgileri bile tam silinmemişti.o yüzden gaza geldim aldım.tabi ilk defa bi motor aldığımdan ve iyisi nasıldır bilemediğimden hileli olma ihtimali hala var.yeni başladığım için yalnız fren değil herşey sıkıntı.ön freni daha çok kullanıorum.dönüş yaparken de elim gidio.bi iki ufak kaza atlattım ama allahtan yavaştım ön tekeri kaydırmama rağmen düşmedim.motor frenini öğrenmeye çalışıorum.bide vites değiştirirken debriyajı yavaş bırakmaya alışamadım.ama her geçen gün sürüşüm iyileşiyor.sürat sevdalısı değilim 70 i 80 i geçmedim henüz.ehliyet sınavını geçen pazar verdim şimdi bekliom.gelene kadar geceleri ara sokaklarda dolaşarak pratik.yapıorum.akşamları iple çekiorum motoruma binicem diye.umarım polislere yakalanmam ehliyet elime gecene kadar.
-
18 Mayıs 2011, 16:32
[QUOTE=ezrydr;2353353]
Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım 1000 km de repsol nasıl bulduğunu anlamadım ama inş. Bir problem yoktur da rahat rahat gezersin ve tecrübelerini yaşayarak kazanırsın (iyi anlamda) aklında bulunsun bu motorda racing kanı olduğundan dolayı seridir hızıda diğer 125liklere göre iyidir ama durma konusunda arka frene fazla güvenme ön freni kullanmaya alış vites düşürerek yavaşla fln fln işte kullandıkca öğreneceksin zaten
çok sağol.başta bende şüpheliydim acaba oynamışlarmıdır km.siyle diye ama gördüğümde ikna oldum.gıcır gıcır.ne cantlarda bi taş izi ne de egzozda is bile yoktu.hatta lastiklerin yanlarında güvenlik çizgileri bile tam silinmemişti.o yüzden gaza geldim aldım.tabi ilk defa bi motor aldığımdan ve iyisi nasıldır bilemediğimden hileli olma ihtimali hala var.yeni başladığım için yalnız fren değil herşey sıkıntı.ön freni daha çok kullanıorum.dönüş yaparken de elim gidio.bi iki ufak kaza atlattım ama allahtan yavaştım ön tekeri kaydırmama rağmen düşmedim.motor frenini öğrenmeye çalışıorum.bide vites değiştirirken debriyajı yavaş bırakmaya alışamadım.ama her geçen gün sürüşüm iyileşiyor.sürat sevdalısı değilim 70 i 80 i geçmedim henüz.ehliyet sınavını geçen pazar verdim şimdi bekliom.gelene kadar geceleri ara sokaklarda dolaşarak pratik.yapıorum.akşamları iple çekiorum motoruma binicem diye.umarım polislere yakalanmam ehliyet elime gecene kadar.
hayırlısı olsun o zaman dostum bu arada koruma ekipmanlarını almayı ihmal etme fazla ucuza da kaçma hayatın onlara bağlı biliyorsun yawaş yawaş geliştir kendini işte bursaya da bekleriz sercanı alın gelin ahmetle birlikte
cakal_gs19@hotmail.com
Honda
0531 953 03 88 (365/24)
Hayat
Onda
-
18 Mayıs 2011, 17:44
[QUOTE=gökhans16cbr;2353375]
ezrydr adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun o zaman dostum bu arada koruma ekipmanlarını almayı ihmal etme fazla ucuza da kaçma hayatın onlara bağlı biliyorsun
yawaş yawaş geliştir kendini işte bursaya da bekleriz sercanı alın gelin ahmetle birlikte
teşekkür ederim.tanışmıoyorum henüz onlarla.sağolsun arkadaş nakeddan choppere geçince eski kask ve dizliklerini hediye etti geriye bi ceket kaldı.dün gece bi abimiz fotoğraf çekilcem farları da aç diye tutturtdu.öyle 5dk fln açık kaldı.sonra çalıştırıım dedim mars almadı.bi kaç defa denedim.en son 2.viteste vurdurdum öyle çalıştı.yapar mı öyle normal mi.bide far gece gündüz açık mı.kapatıp çalıştırmayı da denemiştim bulamadım.tekrar saol
-
18 Mayıs 2011, 17:54
far olayı motoru ilk alınca bende sormuşum arkadaşlara.kontağa bağlı.çevirildiği anda yanıyor
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)
Bu Konudaki Etiketler