Doyumsuz motor,o deliklerden benim egzozlardada var
Ve egzozların içinde 3 ayrı susturucu var genede kompuresore bırakınca patlama seslerini duyuyosun
1000kmyi geçti yeni yeni oynamaya başladım 1-2-3.vitesler yanlayarak kalkıyorum ışıklarda herturlu 600luk racing makinayla drag yaparım bitane 600f deli olduda
Tabi bunların bi bedeli var öle 50liralık benzin alıp 400 km gitmiyo
bi depoyla 230 kmde ışık yanıo 20liralık felan benzin alırsan o ışık hiç sönmüyo
bugün arkadaştan çanta demirini aldım 660'ın aynında yaptırcam babama baktım demir parcasına 250liraya satıyo Kappa
Gökhan Ve Ahmetciğime Gelsin (Geçen Hafta Riva'da)
bu m3'ler bu sezon biter bu gidişte
Sen bilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
hyosung mu lan o Orjinal Yamahaaa
Made İn Fransa
Ulem Yuvacıkta delik deşik edicem seni.
Sıkıyosa yavaş gitme yarışında kapışalım(hani şu denge oyunu). Geçenlerde babam arkadan arabayla geliyodu, ışıklarda durduk 15 sn olduğum yerde durdum. 38 saniyelik kırmızı ışıkta en fazla 1 metre ileri giderek bekledim.
Bu arada 15 sn, 38 sn sallama değil şu saniyeli ışıklarda oldu olay.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------
Yerim Fransa'nı faceden izledim, 660'ı sağa çekmiş 1100xx e video çekiyordun.
Napıyım kamerayı motora taktım.baktım 1100xx hiç yetişemiyo hep geride en iyis durup çekeyim dedim
Tamam yavaş gitmede yaparız
Bende geçen gün babaannemlerden çıktım babamlarda arabada,Işıklarda tekerle alıp geçiverdim yanında en son camdan indir la sunun önünü 2 tekerde mi çok geliyo diyodu
2011 model 4600 kmde sahibinden cbr 125 r izmirden satılıktır. ilgilenenlerin ve ciddi alıcıların 0532 663 34 41 no lu numaraya aramaları rica olunur.
dün gece yeni kasa cbr ın yatarken egzozun yere değmesine 3cm kaldığını birebir görmüş ve şok olmuş oldum. nasıl yatar bu kadar üstelik 80 civarı giderken
nerde gördün birebir derken?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Honda Honda..bizi sana küfrettireceksin Sonunda..Yahu okadar insan CBR 125 bekliyor niye getirmiyorsun kardeşim..Yahu siz ne biçim bir satıcısınız..Niye lan getirmiyorsunuz..Verem ettiniz milleti..3 ay sonraya sıramı verilir be.
Siz en iyisi bu işi bırakın gidin pazarda Domates,,kabak ,,patlıcan satın..
ben şahsen bu motordan alacak olsam çoktan honda japonyaya mail atmıştım türkçe yazar döktürürüdüm onlar çeviri yapar
Her asker yeşil bereli olamaz
Hep arıyorum en geç haziranın 15'i diyorlar ama ben ümidimi kesmiş durumdayım
benzin deposunu ayaklarımın arasına aldığımdan beri yeni bir anektod;
benzin deposunun lambası yandığında çok titriyor ayaklar arasındaki depo.
Fullenince vibrasyon bacaklar arasında 0.
Bilmiyorum belki 5 liraya yaklaşan benzini depoya alınca bi oh çekmiştir motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
birde bizim motorlarda depo kaç litre yedek ile beraber ? sitesinde 10 yazıyor yedek beraber ama bu rakam gerçek dışı gibi.motoru ilk aldığımda 52 ye falan dolmuştu bu günde 45 liralık aldı yanıp sönerken benzin ibresi ?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
13 litre..
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)