yazık ya daha yeni almışsın motoru işe bak sen ama canın sağolsun ne yaparsın olacak oldumu oluyo plakayı alman iyi olmuş bi gün mutlaka bulunur,
motor hakkında bilgi verir misin bi kullanıcı olarak ilk motorun mu ?
hızı olsun kalkışı oturuşu vesaire.
selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ama sadece siteye de yeniyim;2007'den beri cıbır 125 kullanıyorum.
ankaralı cbr cılar olarak yaptığınız etkinliklere ben de dahil olmak istiyorum arkadaşlar.yani hafta sonları toplu halde motor turu filan yapıyorsanız.ben batıkentteyim.ankaralı cbr cılar olarak topluluk oluşturalım (varsada dahil olalım)
batıkentte benim dışımda turuncu bir 125 gördüm,umarım kullanıcısı bu forma üyedir.batıkentte tozu dumana katarız valla
kim senin motoruna dandik demiş o bizi bağlamaz (tabiki başkalarının motorunu ayıplamakda bize yakışmaz) ama 4 sene kadar cbr 125 kullandım ve birsürüde apache kullanan arkadaşım var,apahe güzel motor ama honda cbr 125 e binmedende ikisinin arasında bulunan o büyük kalite uçurumu anlayamazsın,sadece pahalılık dersen onda haklısın...
Her asker yeşil bereli olamaz
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Normalde takıyorum..Bir arkadaşımı sırf o klips yüzünden kaybettim.
Dün ne olduysa bende unutmuşum.
Önerin için teşekkürler
Eyw kardeşim.Çözülmesi tek temennim.
Çevremdekilerden biri çektir diyo.Biri lokal boya attır diyo.
Ben taktım kafaya adamı bulucam diyorum.Bikaç ay bu şekilde dolaşırım.
Sonra durum iyi olursa 0 depo alıp ben takıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 ----------
Bu benim 6. motorum.Alırken çok düşündüm pişman olurmuyum diye.
Çünkü sürekli 125 cc 250 cc arası motorlar alıp sattım.Bunu almasam hedefim 600'lük idi.
Ama şuan aldığıma pişman değilim.Kasası çok hoşuma gitti.
Oturuşu eskisine göre daha iyi.
Bileklere fazla yüklenirse yine bilek ağrısı yapıyo.
Hızı tatminkar 125'lik alete göre düz yolda 125-135 arası yapıyo.
Benim motoru bende çözmüş değilim bigün 130-140 yaptığı yolda başka bi gün 120'yi geçemiye biliyo.
Bu birazda rüzgarla alakalı herahlde.
Top speed'i bi sefer denedim.Temde meyilli yolda 150'yi gördü 4-5 saniye ıkına ıkına.
Frenleri beklediğimden hatta eski cbr'dan daha iyi.Lastik kalınlığı ile alakalı olsa gerek.
Ön freni istediğiniz kadar sıkın.Hiç kayma savurma yok stopie yapmayı ögrenebilirsiniz
Arka frende iyi ama fazla bastığınızda sağa sola kayma yapıyo ben pek kullanmıyorum.
Motorun km arttıkça sesi biraz daha güzelleşiyo.Fakat kalıba göre ses olumlu değil.
Hertürlü bi egzoz gerekiyo.
Ben büyük firmaları bekliyorum.Yeni modele egzoz çıkarırsa ilk alan ben olucam.
Şuanda aklımda kalanlar bunlar.Aklıma gelenleri yazmaya çalışırım.
İyi günler.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
adanada 1 tane siyah yeni kasa gördüm, görüntü falan güzel ama eski cbr si olan arkadaşlar üzülmesinler kalıp olarak fark yok gibi,şahsen ben yeni kasa için eski cbr mi satmam
Her asker yeşil bereli olamaz
nedir bu eski kasa cbr 125r ların pahalılığı nerdeyse sıfır yeni kasadan daha pahalıya satıcaklar
Şeytan İcadı
bende 2011 model 600rr farlı olan modelinden var. şuan 4250 km deyim. rodajla hiç uğraşmadım hep bastım redline filan ama motorum günden güne açılıyo. pazar günü denedim izmir aydın otobanında tek kişi yokuş aşağı 155le 25 30 sn kadar gittim. düzlüğe indiğimde 145 sabit gittim. aynı yolda 2 kişi çıktık yokuş aşağı 150 düzlükte 135 140 sabit gittik. sizce bu hız iyimi rodajı yapılmayan bi motor için ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
ayrıca bu yeni çıkan modelide kilosuna ve lastiklerine göre bahsettiğinize göre çok iyi gidiyo.
bugün honda OTOSEVER'i aradım mayıs 15'de teslim alıcaklarmış cbr 125 leri..
Bu benim 6. motorum.Alırken çok düşündüm pişman olurmuyum diye.
Çünkü sürekli 125 cc 250 cc arası motorlar alıp sattım.Bunu almasam hedefim 600'lük idi.
Ama şuan aldığıma pişman değilim.Kasası çok hoşuma gitti.
Oturuşu eskisine göre daha iyi.
Bileklere fazla yüklenirse yine bilek ağrısı yapıyo.
Hızı tatminkar 125'lik alete göre düz yolda 125-135 arası yapıyo.
Benim motoru bende çözmüş değilim bigün 130-140 yaptığı yolda başka bi gün 120'yi geçemiye biliyo.
Bu birazda rüzgarla alakalı herahlde.
Top speed'i bi sefer denedim.Temde meyilli yolda 150'yi gördü 4-5 saniye ıkına ıkına.
Frenleri beklediğimden hatta eski cbr'dan daha iyi.Lastik kalınlığı ile alakalı olsa gerek.
Ön freni istediğiniz kadar sıkın.Hiç kayma savurma yok stopie yapmayı ögrenebilirsiniz
Arka frende iyi ama fazla bastığınızda sağa sola kayma yapıyo ben pek kullanmıyorum.
Motorun km arttıkça sesi biraz daha güzelleşiyo.Fakat kalıba göre ses olumlu değil.
Hertürlü bi egzoz gerekiyo.
Ben büyük firmaları bekliyorum.Yeni modele egzoz çıkarırsa ilk alan ben olucam.
Şuanda aklımda kalanlar bunlar.Aklıma gelenleri yazmaya çalışırım.
İyi günler.
teşekkür ederim sağol
valla bende bi ybr var çok memnunum ilk motorum kıyamıyorum da düşünüyorum cbr alsam mı diye
görüşmek dileği ile arkadaş
İnsanın altında tertemiz bi cbr125 varsa satılıp yenisi almak gerksiz masraf olur ama boyut olarak gerçekten belirgin fark var. Bunun için eskisiyle yanyana görmen yada bi 600RR ile yan yana görmen gerek En belirgin fark daha kalın dolgun olması ve benzin deposu ve ön far daha yüksekte..Cbr 125 in dikkatli bakınca rahatsız eden yönü 131cm olan aks mesafesi. En azından 135 cm olmalıydı ama Eskisi 129 cm Tvs apachede yanılmıyosam 126cm idi. İri bi motor değil ama fanada değil Kawa 250R de park yerinde ufak gibi duruyo ama çok ufak bi motor değil 600 e yakın
Frenleri harika.. dengesi iyi. Eski kasa kullanmadım ama daha enli olduğu için bacaklarınızla benzin deposunu sarıp viraja yatırmak keyifli oluyo..
ankara bölümünü buldum ama orda uzun zamandır pek etkinlik olmamış.birde benim asıl istediğim cbr 125 kullanıcılarıyla buluşmak.herkesde aynı motor olursa çok keyifli olur diye düşünüyorum.aşağı yukarı 125 kullanıcılarının yaşları aynıdr hani ama bir endurocu 35-40 filandır genelde.
biz ufaktan buluma ayarlıyalım,omadı hafta sonu uzun yol filan yapak istiyorum.istersen sende gelirsin,beraber takılırız.uzun yol derken çokda abartı olmayacak bir yer.ben ankarayı pek bilmiyorum zaten göl,möl bir yerlere gideriz.
bu arada sende 2011 kasası mı var hocam?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8499978/detay/
daha 2300 km de niye satıyor acaba
Şeytan İcadı
Kar edecek bence; o yüzden satıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 266 kullanıcı var. (0 üye ve 266 misafir)