oh maşallah o zaman honda bayine selam söle benden 1 mayısa kadar getirsinler de geziye bari yetiş aga
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Sercan videolar güzel olmuş.. Cix müziklerde koymuşsun, beğendim..
Arkadaşlar 1. Tercihim Siyah 2. tercihim Gri ( jantlar turuncu olan ) Sizce hangisi daha güzel ?
Vay be yakıtı bak bi dolduruon benzinligin yolunu unutuosun bizde hangisi nerde nerden kısa ezberledik
Bugün 60liralık benzın aldım 225 km yol yaptım ışık yanmadı çok sevinçliyim [/QUOTE]
Hocam süper moto'm olsun taştan olsun yada yanına bide ybr'm olsun
Yeni modellerin çoğu rodajda olduğundan o bahsettiğin devirleri kullanmıyor ve artçıda almıyordur şimdilik. ama motor kısmında bi değişiklik yok. Cbr125 ler 9 bin devirde bi vibrasyon yaptığı ama abartı olmadı söyleniyo önceden beri. Artçılı kullanım için 125 lik motorlar sıkıntılı tork 10.5 nm yetersiz. gidersin ama keyif ve konfor alamssın. Minimum 250 cc lazım artçı ve uzun yolda verim alman için yoksa anca idare edersin sürekli 8- 10 bin devir takılırısn
800 km deyim ve 80 liralık venzin yaktım.Km de 10 kuruş ortalamam var.
Vibrasyon soran arkadaşların üzerine bir binmesini tavsiye ediyorum.Herkesin algısı farklı sonuçta..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Cenk ve Dobly cevaplarınız için teşekkürler. Mayıs ta bir önceki parti motorlar gelecek bayiye gidip yakından göreceğim renkleri..
kardeşlerim bende Allah izin verirse yeni cbr ımı bekliyorum , ilk motorsikletim olacak inşallah.
aksesuar konusunda bilgisiz sayılırım , ama bildiğim bişey varsa o da kask işini agv nin mükemmel yaptığıdır. sizce bu kask nasıl ( benm bildiğim böyle kasklar 200 euro dan başlıyor bi yanlışlık var sanırım) iyi değilse ne önerirsiniz 200-300 arası bişeyler bakıyorum biraz yardımcı olur musunuz.
http://www.karsiyakamotosiklet.com.t...ream_Time.html
sevgili arkadaşım, bende agv k serisi kask kullanıyorum fakat benimki eski modellerinden http://www.otosever.com.tr/?urun-32-...LTI-BLUE-.html
linkte gördüğün, yanak pedleri inanılmaz kötü ve rahatsız edici hiç tavsiye etmiyorum ayrıca 100km hızdan sonra direk ses yapıyor şiddetli ıslık sesi. fakat senin linkte gösterdiğin yeni seri agv kasklardan belki onlar daha iyi olabilir, fiyatıda şaşırtıcı şekilde uygun.
sağolasın arkadasım ama şaşırdım biraz agv kask diyoruz 100 ü geçince sorun yapıyorsa ne işe yarıyor acaba markası ama fiyatta bi yanlışlık yoksa alacam inşallah. babam yıllarca her türlü motor kullandı hep nolan kask kullanırdı ama benm baktığım kadarıyla su an 200 300 arasına nolan kask yok düzgün o yüzden agv almayı planlıyorum .
Yamaha xt660x bunun bide R modeli var o endurosu ön jant 21 felan.
Bu asfalt için hani şu racinge gibip ay viraj yapıoz diyenlerin 2 katı daha iyi virajı var
Bugün 225 Km yol yaptım Şileye gittik geldik.
http://www.facebook.com/video/video....25157&comments
http://www.facebook.com/video/video....=1645690506954
Amatör oldu biraz
videolar için eline sağlık vallahi güzel olmuş motorlar konuşuyor gördğm kadarıyla
o gün arkadaslar gezıyoduk yamaha r1 e bakaym dedım dıreksıyon un alanı aşırı kucuk yanı donerken teker az bısey donuyor arkadasa sordum o da bunu kullanan adamların daha fazlasına ıhtıyacı yok kı dedı ! sonra dedım oglum ekın senn g.t.n yemez bunlara bınmeye sonra dusununce gereksız geldı sızce de 1000 cc lık bı motor halk arasında kullanm ıcın gereksız degıl mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
bence sağlamlık için onay alırsan büyüklerimizden bu modele bak derim http://www.motoplus.com.tr/urun/9901...UNES-VIZ-BEYAZ
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
Arkadaşlar Cbr Sogumaya Başladım Aldıgımdan Bugüne 240 Km Yol Yaptım Artik Degişik Bişeyler Yapmak istiyorum Cross Motorlar Daha İlgimi Çekmeye Başladı :S daha Yüksek daha Kalıplı mOtorlar Hosuma Gitti Hız Konusunda Memnun 130-140 Çok Çok Rahat GÖrüyorum Kaskla Göstergelere Bakmayi filan daha Tam Alışamadım Gidon Beni Yoruyor Gibi Geldi Ve Motordan Her indigimde P*P*m Terlemiş Oluyor Buda Benim Canımı Sıkmaya Başladı Yüksek Devirlerde Titremeye Başlıyor motor Sİzce Ne yapmalıyım Sizlerin Başınada Geldimi Bunlar ? Ve Benzin Olarak 2006 Modellerin Yakıtları Sizlerde Nasıl ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
valla kardeşim ben aldığımdan bu yana yani hemen hemene 5 aydır 10000 km yi geçtim ve çok memnunum boyumun uzun olması haricinde fakat o bile fazla zorlamıyor beni... titreşim 7000 de biraz var 8000 de kesiliyor 9000 de biraz daha oluyor başka yok ancak rahatsız edecek şekilde değil... yakıt olarak 6000/7000 devirlerde kullandığım takdirde km de 10 krş fln... (son zamlardan sonra hesaplamadım)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:20 ----------
kardeşim iyi düşün bak bursa mt nin topicine bir göz at istersen :D
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
dun ıs cıkısı arkadasla bebege gıttık onda 250 lık honda cbr var yenı kasa beyaz bende turuncu 125 r belkı gormussunuzdur bebekten etılere cıkan cok dık bır yokus var o bayıra 3.vıtesle cıkmaya basladım motor ısstop ettı cıkamadı hatta calısmadı bır sure sonra zar zor 1 vıteste acayıp bır tıtresımle cıktım yenı kasalar da tıtresım cok kım nederse desın
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)