sercan abi hep takip ediyorum senin yazıları da çok kafama takıldı bulamadım senin şimdi yeni aldığın motorun adı markası ne abi herkesin dilinde?
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
ne abisi yaw adam 93lü :D güçlüyüz diye hava atıyor bide yamaha xt660 işte bea
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
cbr 125r'm iridyum bujinin ateşlemesi daha iyi olduğu için daha seri olduğunu biliyorum ve daha dayanıklı... bu arada sercan senin ne işin var la hala bu topicte git önce gt250r topicine sonra da yamaha ya geç sen honda hastalıktır olum bir kere başlarsın bir daha dönüşü olmaz git hadi git...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Bi halt bildiğin yok sallama beri be kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
İlker Rodaj durumun nedir Km kaçta?
Benim motor şuan gayet sağlam yakıyo..Veya ben cbf 150den sonra bundan çok şey beklediğimden çok kasıyorum motoru
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Sağollasınız Arkadaslar Hayırlıysa pazartesi veya çarsamba üstüme alıyorum motoru
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Motorun hayırlı uğurlu olsun Kujumax.Allah kaza bela vermesin.
Sağollasınız En Yakın Zamanda Ayna Almam Lazım Orjinallerinden nasıl sürüyorlar halan anlamadım boynum agırdı çevirip bakmaktan
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Valla kardeşim bende 151 rs den geldim.o 13krş yakıyodu.
Bunu da şöyle söyleyim 80 liralık aldım toplam ve 750km deyim.
Hala da 1 ibre benzin var yedeğe düşmedim henüz mükemmel bir ortalama ile gidiyorum.Öyle fazla sakin kullandığım da söylenemez
@kuju
hayırlı olsun kardeşim.her yaz 1 hafta kuşadasındayım.ordada motorsuz kalmamak adına kapını çalabilirim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Lastik konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Hangi marka lastik önerirsiniz.
Tesekkurler bilgiler icin.
Fiyat aldim, kargolama isini kendim yapmayi dusunuyorum, cunku firma 35euro fiyat verdigi sinyal icin 45euro da kargolama bedeli istiyor, urun bedelinden daha fazla kargo odemek te mantikdisi sonucta, kendim postaladigimda ise yari fiyatina gonderebiliyorum ama posta merkezi biraz ters kaliyor bana, haftanin 7 gunu calisiyorum restaurantta ama oglene kadar yogunluk olmadigi icin sabah bir firsatini bulup gonderebilirim. kargo bedeli icin birden fazla arkadas birlesip siparis verirse hepsini tek adrese gonderirim, siz de orada birbirinze gonderebilirsiniz, ptt kargo ile 3-5tl ile gondermek mumkun cunku, onun disinda modifiye icin daha once yazmistim, ilgilenen arkadaslar icin fiyat veriyorum.
Orjinal 150cc silindir seti ( silindir-piston-silindir kapagi ) : Fiyati 10.000baht - 550TL, 3 adet ve uzeri alimda yuzde 10 indirimli, cbr125i cbr150ye yukseltmek icin bu set yeterli, ama forumdaki arkadasimizin belirttigi gibi buradaki 150cc DOHC 4 valf 19beygir, Turkiye ve Avrupadakiler SOHC 2valf, bu set ile 6beygirlik guc artisi olmasa bile GP500-1st nickli arkadasin dedigi gibi 17.6 beygir olacaktir, parcalar uyumlu ve orjinal Honda uretimidir. Ingilizce bilen arkadaslar http://www.motorcycle.in.th/article....-to-a-CBR-150R bakabilirler, 3 adet ve uzeri alimlarda fiyat 9000baht ( 450TLdir)
KOMPLE 150cc kit icin 24.000baht fiyat verdi birebir honda cbr150nin aynisi oluyor buda 1.400TL demek, bu kadar yuksek olmasi tuhaf bir iki beygirlik guc artisi icin degmez bence, sonucta burada bu fiyata nerdeyse ikinci el cbr150 alirsin, birde komple performans egzos,buji,bir suru seyler soyledi ama teknik terimler oldugu icin anlamadim acikcasi tamami 950euro, deger mi bence kesinlikle degmez, sadece fiyat ogrenmek acisindan
Bir de gelelim guzel fiyatli olanlara, onlari sona biraktim Bunlar cbr125 icin ozel uretilmis, kendiniz bile yapabilirsiniz biraz eliniz yatkinsa ( saticinin soyledigi )
Hem enjektorlu hemde karburatorlu modeller ile uygulanabiliyor, Avrupaya satis fiyatlari kargo dahil 500dolar, ebayda ki satis fiyati kargo dahil 600dolar ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA...mZ360352687379 )
Komple fiyati toplu alimlar icin ( 3adet ve uzeri) 350 dolar
Ve son olarak www.aseanmoto.com dan aldigim fiyatlar:
1.cylinder head 1 unit
2.cylinder 1 unit
3.cylinder head gasget 1 unit
4.cylindrer gasget 1 unit
5.valve in valve ex. 1 of each unit
6.piston kit
7.Racing Camshaft
8.Spring and retainer set
Bore up 157 cc price 380 EURO
Bore up 159 cc price 390 Euro
Bore up 162 cc price 400 EURO
Bore up 176 cc price 440 EURO
NOT: Fiyatlar faddybike aseanmoto ve aphonda dan alinmistir, hepsinin ingilizce teknik destekleri mevcuttur, telefon mail ve msn ile iletisim kurabilirsiniz, bu parcalar disinda istediklerinizi de sitelerinden bakarak secip fiyat alabilirsiniz, fiyatlari direk maille almaniz mumkundur, amacim sadece yardimci olmak, kar amaci yoktur, baht tl kuru 0.51TL olup hesaplamalarda ortalama 0.55 kullanma sebebim bankanin para cekiminde 150baht komisyon kesmesi ve turk bankalarinin kuru hesaplarken hep kendilerine yontmalari, turkiyeden aldigim odemelerde bankalar ortalama 0.55tl kurdan islem yapmaktadir, bilmenizi istedim. Tesekkurler
NOT: bir de modifiye eden yada edecek arkadaslardan ricam bir konu acalim, sadece modifiye edilmis cbr125e ozel, burada daha onceki performansini sonrasini, gucunu yakitini, mumkunse videosunu paylasip ne modifiye ne kazanc sagliyor paylasirsak hem bilgilenmis oluruz hem de ilgisini ceken arkadaslara yardimci olmus oluruz, Avrupada modifiye cok fazla talep goruyor bizde ise sadece lamba deigisimi lastik degisimi modifiye olarak anilmakta, bir de renk herkese saglikli surusler
slm sayın arkadaşlar yeni kasa kullanan arkadaşlar bu motorda vibrasyon varmı varsa kaç bin devirden sonra başlıyor sürücüyü ve artçıyı çok rahatsız ediyormu.bende yeni kasa almak istiyorum kısmet olursa saygılar
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
2011 model yeni kasanın rodajda elde ettiğim yakıt değeri:
Depoda lamba yanıp sönmeye başlayınca 11.2 lt civarında yakıt ekledim tekrar lamba yanıp sönmeye başladığında 420 km gitmiştim. Buda 100km/lt = 2.66 yaktığını gösteriyor şimdilik. Rodaj olduğu için max 6000 devir kullanıyorum.
Rodaj bitince yükselir kesin olarak ama rodajdaki bi motor için gayet iyi
bende yeni kasa var km daha 250 de rodaj olayini pek yapamadim 6 7 devir gectim 2 kisi bindim kullandim cok istop ettim ysnlid vites degistirmeler falan anliycaginiz hor kullandim bugun bayagi kullandim motoru motor 6 bin deviri gecmiyor acayip vibrosyon var yurumuyo
abiyi boşver ya ne abisi
Yamaha xt660x bunun bide R modeli var o endurosu ön jant 21 felan.
Bu asfalt için hani şu racinge gibip ay viraj yapıoz diyenlerin 2 katı daha iyi virajı var
Bugün 225 Km yol yaptım Şileye gittik geldik.
http://www.facebook.com/video/video....25157&comments
http://www.facebook.com/video/video....=1645690506954
Amatör oldu biraz
xt660 işte derken bir küçümseme görüyorum gelince o sizin Yalovanın yolunda az tokatlıyımda yanlayarak virajdan nasıl çıkılır izle
Vay be yakıtı bak bi dolduruon benzinligin yolunu unutuosun bizde hangisi nerde nerden kısa ezberledik
Bugün 60liralık benzın aldım 225 km yol yaptım ışık yanmadı çok sevinçliyim
Bekliyorum ya gelse de artık bayilere alsak.
Gerçi ben kapora falan da vermedim de, Bursa'da kapora veren pek yokmuş zaten bayiyle konuştum. Onlar da tam olarak ne zaman geleceği konusunda emin değiller. 3 ile 5 hafta arası bir süreçte gelmesini bekliyoruz diyolar.
funkyboys'un motorun stobuna ledleri de döşedik. çok yakında (!) yepyeni bir çalışmayı karşınıza çıkaracağız umarım. bu saate kadar beni yalnız bırakmayan kadim dostlarım funkyboys ve adrion'a çook teşekkürler
.göksel.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)