kafayı yiyecem ya ailemi ikna edemiyoruuuummm . öf varsa boyle bı sıkıntı cekmıs bi abi bana yardm etsn lutfen nasıl ıkna edecem ailemi .
kafayı yiyecem ya ailemi ikna edemiyoruuuummm . öf varsa boyle bı sıkıntı cekmıs bi abi bana yardm etsn lutfen nasıl ıkna edecem ailemi .
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
dostum aileni ikna edebilmen için, senin motosikleti nekadar çok istediğini anlamalarını sağlaman, onları inandırman gerekli. Bende bu aşamaları yaşadım, harçlıklarımı biriktirip motor hariç bütün ekipmanları(kask,mont,eldiven,dizlik,kilit) yavaş yavaş satın aldım herşeyi hazır ettim sonra çektim babamı karşıma konuştum böle böle önümüzdeki ilk ehliyet sınavına gircem al bak bütün ekipmanlarımda hazır die geriye bitek motor kalıyo dedim. sonunda kabul ettiler ve motosikletime kavuştum ;) Büyük ihtimalle ailenin motosiklete karşı çıkmasının nedeni tehlikeli olması ancak sen onlara bütün önlemleri alacağına ve çok dikkatli kullanacağının güvenini verdikten sonra gerisi kolay.
sağol cenk abi annemi kabul ettirdim sayılır kafasını yiyorum ama babama kelimesini bile edemiyorum hıc bıseyde boyle yapmıyor ama motor dedm mi hayır hayır sakın öyle bi hayal kurma kafanda diyor ondan korkuyorum unut onu falan diyor o da soylemedm babama motor dıye amcamlarla konusurken lafı acıldı bısey sordum daha ıstıyorum bıle demedm sırf bahsi acıldı diye lafı ağzıma tıktı .
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
millet kafayı yemiş ya şu uyanığın yeni kasaya istediği fiyata bakın yanılmıyorsam bu arkadaş aynı zamandan bu siteninde üyesi http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7263837/detay/
bide şu var arkadaş daha insaflı 6.500 tl istemiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4987811/detay/
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
yeni kasada herhangi bir ücret artışı olacağını zannetmiyorum.
yanlız işte piyasaya düşmesi biraz geç olacak.
yazı bitirmeden gelsin de yeni parti mallar millet benzinliğe gitmeyi unutsun biraz
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Arkadaslar 2.el Aliyorum Pazartesi Üstüme Alırken Ne işlemler YApıcam... 2006 MOdel 17.320 Km'de Motor.
Plaka Degiştirmek zorunlumu ? Kuşadasına Kayıtlı Plaka Bende Kuşadasındayım.
Noter ve Ruhsat ÜCretleri Ne Kadar Tutuyor ?
Teşekkürler Motorun Resimlerini Aksam Yada Yarın yüklerim Bi Dün Gözümünüzn Önünde Yan Düştü Bayırda Bırakmıstık Yan Yattı Az çizilme Oldu çok Az Orjinal Yapıstırıcılarından aldık dün bugun onlarıda yapıştırcaz.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
70 lira noter masrafın var plaka değiştirmek zorunlu değil hayırlı olsun şimdiden
Ninja
bide ruhsatın yapragını değiştiriceksin yanılmıyorsam oda 62 tl
öyle bişey yok 70 TL noter masrafına dahil hepsi.
trafik şubede bişey ödemiyosun, hatta şubeye gitmesen bile posta ile eve gönderiyolar 2 hafta sonra falan. Tabi bizim posta sisteminde aksaklıklar olabileceğinden noterden sonra hemen gidip sigorta yaptırıp ruhsatı çıkarmak en mantıklısı.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim ahmet antalyalıyım henüz bir motorum yok nasipse 2011 cbr 125 yeni kasa yı bekliyorum
Arkadaşlar elime güzel para geçti, A'dan Z'ye bakım yaptırmak istiyorum.
buji, hava filtresi, yağ(daha 1.000 km oldu ama değiştircem) yağ süzgeci, fren hidroliği aklıma gelen bunları yapmak. Başka önerebilceğiniz bişey var mı? Şunuda yap vs. gibi
1000 km bir motor için başka bir bakıma gerek yok, yağ değişiminden başka..
bu arda beyler motorumu 19200 de aldım ekim ayında bugün fark ettim 30000 olmuş e normaldir 3 defa istanbul 1 eskişehir vs. vs. olursa... kar kış kıyamet dinlemeden gezdik bu arada sercan 1 mayıs gemlikteyiz topla teşkilatı gel kardeşim...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
topiği takip ediyorum.Bursa'da olsam kesin gelirdim yanınıza
Balatalara bakıyorum iyi durumdalar şuanda. zaten 3.000 km önce değiştirmiştim.
karbüratörü temizletcem. Gerek yok sanırım tahliye hortumunu açmaya.
düşük devirlerde motor seke seke hızlanıyor. ustam bujiden dedi. ama benim aklıma sübap ayarları geliyor. sübap ayarlarını da kurcalatmak istemiyorum.
Yaptırmalı mıyım? ya da sübaplardan mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)