sen şu olayı seviyosun yani
http://www.youtube.com/watch?v=FbyLVd_IuUI
Ninja
Mayıs ayı gelecekler satılmış. Haziranda gelecek olanında sonuncusu bana denk geldi. Arkadaşımla birlikte gittik ona Temmuzda tarih verdiler . Oda kabul etmedi şimdi yana döne Motor arıyor.
İslam sen hangi bayiden aldın ?
honda cbr 125 kullanan arkadaslardan orjinal yedek parca ihtiyaci olanlar veya silindir hacmini buyutmek isteyenler benimle irtibat kurabilirler, bangkok-taylandda yasiyorum, ve bildiginiz gibi cbr( yeni kasalar ve eski kasalar ) burada uretiliyor, avrupada cbr125 modeli var ama burada ve cevre ulkelerde cbr150 olarak uretiliyor, cbr250ler her ulkede ayni o yuzden ona girmiyorum, cbr125ler 13beygir ama cbr150 19beygir ve cbr125e gore ortalama 40km daha hizli, ingiltere ve ozellikle avrupada cbr125 cok tutulan bir model( ulkemizde dahil) ama kullanicilar ortalama bir sene sonunda daha fazla hiz ve guc istiyor ama hondasini da satmak istemiyor, bu sebeple avrupada ozellikle cbr125i orjinal silindir kiti ile cbr150ye yukseltiyorlar, zaten cbr125 ve cbr150 tamamen ayni sadece silindir farki var, burada ise ( bangkok ) cbr150 yeterli gelmeyince 166-172-190cc v.s. seklinde yukseltme secenekleri mevcut, mevcut 150cc 19beygir ve 160km hiza ulasirken, 190cc kit ile gucu 26beygir ve hizi 190kmye ulasiyor, ogrendigim kadari ile cbr125i cbr150ye yukseltmek en cok tercih edilen yol ama cbr125i de 166-172-190cc gibi yukseltmek mumkun, youtube da bu konuda http://www.youtube.com/watch?v=WBzGr4OATSo seklinde var, gecen hafta dil kursunda tanistigim bir kisi 3 senedir honda parcalarini ve silindir kitini norvec ingiltere ve avrupa ulkelerine sattigini anlatti, MRT sirketi ve ebay uzerinden satis yapiyor, merakimi cektigi icin detaylari sorunca dilersem Turkiyeye de satis yapabiliriz dedi haftaya cuma gunu fiyat verecek, bu arada nette arastirirken evime 2km mesafede Honda Bayisi ve yedek parcalari olan buyuk bir firma gordum, bizzat fiyat istemedim cunku yabancilara daha yuksek fiyat veriyorlar, taylandli arkadasim gorusup fiyat alacak, toplu alimda genelde indirim yapiyorlar, sitede ilgilenen arkadaslar olursa pm atabilirler, Turkiyedeki parca fiyatlarini bilmiyorum ama kesinlikle daha uygun olacaktir, yuksek cc kiti de isteyen arkadaslar mesaj yazsinlar, kac kisi ilgileniyor bilirsem ona gore bir fiyat alacagim, ilgilenen arkadaslar almak zorunda degil elbette, cc yukseltmek isteyenlere ozellikle tavsiye ederim, kar amacli satis yapmayacagim, amacim faydalanmanizdir, alan arkadaslara fiyat garanti belgesi,fatura ne varsa hepsini gonderecegim, ozellikle 2 yas ve uzerinde motoru olanlar icin faydali olacagini dusunuyorum, yeni olanlarin garantisi var cunku onlara tavsiye etmem
Daha 2. ele düşmedi mi yeni kasa cbr125'ler?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
metci düştü yeni kasalarin adamin yazdigi fiyat 7000TL
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
neden yapmaz? cbr150 ile 180km hiza ulasanlari birak sonic125 tarzi kucuk motorlarla 180 yapanlar var, burasi motorcularin her tur cilginligina acik, imkansiz yok, http://www.youtube.com/watch?v=DCZBW...eature=related
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)