selam acaba honda cbr 125 2011 bildiğiniz bayilerde gördünüzmü ellerinde varmı yeni kasa
selam acaba honda cbr 125 2011 bildiğiniz bayilerde gördünüzmü ellerinde varmı yeni kasa
Ellerinde Yok Yeni Kasa Suanda Mayıs Sonu Teslim Diyor Hepsi
Evet 6 Ekimde Yazıldıgım Ehliyet Kursuna Sonunda Bugun Çıkardım
Çok Uzun Sürdü 18 Aralıkta Sınava Girdim Başarılı Geçti sonra 12 Subatta Sınava Girdim Oda Başarı Ve Direksiyon Sınavından Sonra Dosya Hazırlandı Ve Sonunda 15.04.2011'de Ehliyeti Çıkardım [ b + a2 ]
Sİmdi Sırada Motor Almakta Arabam Var Allaha Sükür Önemli Olan Motor
Cbr 125R 2005-2009 Arası 3000-3500TL Arası Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------
OHaa :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7263837/detay/
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
ben aldım mart ayında kapora verdim 15 nisanla 20 nisan kesin dediler yarın gidicem bakalım manisadan aldım
Hayırlısı Umarım Teslim Ederler
Gökhan ve Ahmet'e duyrulur aldım olm 660'ı alın size foto
Alet çok fena gazı açmaya korkuyorum 3.vites bile yanlaar mı arkadaş
9.750'ye aldım ıvırı zıvırı 10'u geçti gidiyoooo
Ama çok hayvansı bişey kontrol etmek çok zor böyle her viteste önce yanverip ileri fırlarsa sezonu cıkartamayız bu lastiklerle
Ama fena zevklidir he öyle yan vermek
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Sercan Hayırlı Olsun
Hergün Buraya Yaşıyorum Yazısı Eklemeni İstiyoruz Bu Alet Fena Kuşadasında 2 tane var 2side Apache gibi geziyor
Allah kaza bela vermesin
2011 CBR 125R Siyah için dün kaporamı verip, ismimi yazdırdım. Makina Haziranda gelecek . Bende aranıza katılıyorum dostlar..
genç hayırlı olsun supermoto'n Allah kaza bela vermesin, havalar güzelleşince çaya bekliyoruz (İstanbul manzaralı) dikkat et kendine!!!
Ninja
Allah hepimize en iyisini nasip etsin.
Sağlık olsunda hepsi olur.
Eyvallah
Bugun biraz yol yaptım ihh bi motor her viteste her hızda gazı açınca direk atak yapar mı ya aha bu yapıyo.
155le gidiyorum deneme amaçlıdır pek hıza göre bir alet değil o halde bile ivmelenme devam ediyor.Geri çekiyo seni
Yaşıyorum Reyizzzz
Ben daha işin apaçiligine gelemedim gaza dokanınca ya yanlıyoz yada tekere geliyo götü başı ayrı oynuyooo
senin bu supermoto hayranlığı nerden geliyo 125R-250R-xt660 kel alaka
Ninja
e mesela cbf 500/600 - er6N/F daha güçlü motorlar neden onlardan biri değil de supermoto? tamamen tarzla alakalı olduğunu düşünüyorum yanılıyorsam aydınlat beni
Ninja
Evet onlarda torklu 660'la aynı güçteler yakıt olarak pek farkları yok.
Ama supermoto'nun asi bir duruşu var ve oynama daha uygun bir motor.
er6n baktım naked bir motor racingin yandan yemişi gene.Supermoto ile yapabildilerini onunla yapamassın.
cbf600 lerde biraz tuzlu
Ama tek sorunum hep racing makina turu pek olmayan motordan 660'a geçince gidonu kontrol etmek zor oluyo dün 3 kere kısa donuşlerde deviriyodum Allahtan boydan yırtıyoz 1.83 boy var genede parmaklarımın ucunda basıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 160 kullanıcı var. (0 üye ve 160 misafir)