kujumax tamam buca otobanına çıkayım bu hafta çekcem video 150de koycam video gökhan devirsiz bende 6da gidebiliyorum tabi tasarruf için ama 6da kesiciye düz yolda giremiyoruz
kujumax tamam buca otobanına çıkayım bu hafta çekcem video 150de koycam video gökhan devirsiz bende 6da gidebiliyorum tabi tasarruf için ama 6da kesiciye düz yolda giremiyoruz
Selcuk Otobanına Cık Hazır O kadar Gelmişken Kuşadasına Gel Gezelim Bİraz Arkadastan Alırım Motor Bende Ninja'yi.
Motor Aldıgımda Beyaz'a Boyamayı Düşünüyorum Bugun İlanda Gördüm Süper Olmus : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46920716/detay
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
2011 cbr 125 için arka çanta, top case vs var mı?
Fiyata Bak Yaw 5000TL Demiş :D 2011 Model Sanki :D 2005 Model :D
Deli oluyorum böyle fiyatlar çekilmesine. 5400'e sıfırı varken bunu alacak enayi çıkar mı acaba ? Bir de bu adam plakasız mı geziyor da hiçbir resimde plaka çıkmamış ? Rengi değiştirilen motor olsun araba olsun yanına yaklaşmam. Bir de plaka çıkmamışsa olay bitmiştir benim için. 2010 modele 50 mt fark atmış arkadaş. Atsa ne olur atmasa ne olur ?
Yanına Yaklasma Konusunda Haklisin Ama Suanda Bizim Araba SAtilik Taksiydi Mecbur Sari Yaptık :D Link Birazdan Koyucam Forumada
tamam gelirim kuşadasına takılırz ninja cbr
Beklerim Bugun Ninja ile Gezcem Biraz Alışmaya calisiyorum
bende geleyim mi beyler
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
s.a arkadaşlar benim cıbırın egzozunu söktük arkadaki susturucuyu patlattık ama öndeki susturucu baya kalın bi demir var onu nasıl cıkarabilirz acil cevapp ::
arkadaşlar bugün pendik güngör motorda yeni kasa turuncu-gri cbr 125r gördüm, sanırım ilk parti gelmiş.
Offf Bugun Süperdi Yaw 250R Ninja'la Sabahtan beri geziyorum İzmire gittim Sökeye Gittim Şehir Turu Filan 1 depo benzin bitirdim :D
Bugun Bi satilik Cbr Buldum Tek Problem Arka Sinyal üstü Granejin sag tarafı Kırık... Motor Çok Rahat 120-130 Görüyor. 2850 Anlastik 2005 Model 30.000'de o Granej ne kadara patlar ?
gel tabi gökhan bekleriz
Honda servisinden debriyaj balatası fiyatını almış durumdayım. 200 tl + işçilik=300 tl yi bulur dedi usta. Sizce nasıl?
Ben balatayı alıp kendim takmayı düşünüyorum. Beceremezsem 1 tane daha alırım yinede 300 tl vermem hatta toplamda 6 balata bile alırım yinede servise gitmem.
6 tanes, 1.200 yapar bende yeni değiştirdim balata 200tl ama işçilik almadılar
Ovv pardon ben eksik yazmışım. EBC marka debriyaj balatası 50 tl. 300 tl'ye 6 tane ebc balata alırım demek istemiştim.
Bu arada Temmuz ayında Honda gs2 eğitimine kaydımı yaptırdım. Sonrasında gs3'e de gitmeyi düşünüyorum. En son beni gs4'e yeterli bulurlarsa ona da gidicem. Buralarda litrelik motor sürme şansım yok hem 4 silinidirin tadına da bakmış olurum.
Gençler bişe soracağım;
Diyelim ki 2011 CBR 125 aldım, serviste performans egsoz montajı yaptırsam garanti kapsamı dışına çıkar mı ?
135Lira kuyruk grenajının bir tanesi.
Ama kırıksa tamir yaptırırız burda işin ehli var
Çıkıyo diyorlar ama bütün makinalarda yoshisiz TB'siz makına görmedim
servisinle konuşup onlara taktırırsan ve aldıgın egzoz merdiven altı üretim bişey değilse problem çıkartmazlar diyende var
way arkadaşlar sabah sabah moralim alt üst oldu kardeşimi işe bırakmak için yola çıktım, kırmızı ışıktan kalktım yaklaşık 150 - 200 metre sonra polis çevirdi 96 Km/h la radara girmişim 290tl ceza yazdılar!!! ''bakın'' dedim ''memur bey bi hata olmasın!'' yok dedi 96 km/hızla radara girmişsin arkadaşım gereken işlemleri yapacağız... itiraz ettim ''memur bey bir hata var ben 96 km/hızla girmiş olamam o radara!'' bana notu gösterdi 96 yazıyor... pes etmedim karşı çıktım ''memur bey ben 120 km/hızdan aşağıya düşmedim zaten nasıl 96 yaw!!!''
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Şu an bu konu içerisinde 148 kullanıcı var. (0 üye ve 148 misafir)