dün cinnah yoluşunu 1. viteste çıkarken 6 bin devirde kendi kendine vites boşa attı ve ardından hafif bir yanık kokusu :(
iyiden iyiye canımı sıkıyor bu vites olayı..
dün cinnah yoluşunu 1. viteste çıkarken 6 bin devirde kendi kendine vites boşa attı ve ardından hafif bir yanık kokusu :(
iyiden iyiye canımı sıkıyor bu vites olayı..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Merhaba istanbulda 2011 model bı cıbırı 1500 nakit geri kalan 4000 lirayı 24 taksit olarak satacak bı bayı varmıdır?
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Zaten üzerine titrediğim bi konu olmaya başladı bu vites olayı.sesi falan derken bide bu çıktı hepten kafayı yiyecem yeminle..
Motor yağını diyorsan değiştirmedim ama 500 olduğunda gidip değiştireceğim.50 60 km si falan kaldı.Bilmiyorum bir etkisi olurmu / çözüm olurmu
Değişik yerlere baktım senkromenç diye birşeyden bahsediyorlar ama kafamı karıştırdı
olur tabi sımdıkı yagda cok kapak oluşmuştur zaten cbrda yag fıltresıde yoktur deıstırdıgın zaman yagı rahatlar bence rodaj bitsinde netleşir durum.
Cbrın viteslerde geçişlerinde benmde bazen arada kalıp dıp gaz yaptıgı zamanlar oluyodu.
Bi ara onun yüzüne yokuşta 2.vitesten 1.e çekiyim derken arada kaldı gaz verince birden bi geçti en son gökyüzünü izliyordum motor kafama geçmişti Allah'tan motoru bırakmadım oldugu yere yatırıverdim tabi arka kuyruk grenajlarım kırılmıştı
Snra adım tekteker sercan olmuştu sımdı Vurdur sercan diolar
Bu ne demek oluyor sercancım CıBıR artistlik hyo rezillik demek oluyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------
Bankadan kredi çek ben öyle yaptım hala ödüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------
Vites konusunda da yağ konusunda da sercana katılıyorum dostum fazla kafaya takma biraz kullan düzelmezse takmaya başla. Bende de ara sıra oluyor öyle
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
[QUOTE=teknoali;2304897]merhaba arkdaşlar. pazartesi günü fethiye honda bayisinden cbr 125 için siparişimi vermiş bulunmaktayım. 3200 önden verdik 2500 de motor gelince vereceğim. 6 taksit oldu , vade farkıyla 5900 a geliyor bana.
ama bayi mayıs sonunu bulacak muhtemelen diyor. elimdeki mondial'i de sattım şimdi yürümek çok koyuyor
motor gelene kadar bu topikte durup fotoğraflara bakıp yazıları okuyup iç geçirmem gerekiyo galiba (::[/QUO
Turkiye CBR 125 - 6-7tl
Turkiye Fireblade - 35
Ingiltere CBR 125 - 8.5tl
Ingilete Fireblade 27tl
bu nasil oluyor?
neden kucuk motorlar avrupaya gore ucuz? ithalat vergileri motor buyuklugune goremi aliniyor yoksa kucuk motorlarin daha fazla musteriye varmasi icin mi boyle ucuz? ben Turkiye de hic birsey anlamiyorum. yeni bir motor nasil oluyorda bayi kendi fiyatini koyuyor ve hatta istedigi gibi taksit/pesin verebiliyor? Honda nin markette hic bi gucu yokmu? hicbisey anlamiyorum
Cevap için sağol abi bakıcaz artık seçeneklerdn hangisi uyarsa onu uyguluycaz hayırlısıyla inş. bi tane cıbırımız olur şöyle şişiğinden :DBankadan kredi çek ben öyle yaptım hala ödüyorum
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1I5Wu2GFQ
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
güneş açmaya başladı heryerden egzoz sesleri geliyo ben çıldırıyorum
Bende kredi çekmeği bile düşünyorum.
Kefil isterlermiş bana malum okuyoz daha üstüme bi elentirik faturası bile yok onuda buldum en büyük kefil babam
arkadaslar ben cbr hastasiyim ama bana biraz ufak geldiği düşüncesiyle almadim bi kere babamla motor bakarken den geldik bindiğim gibi babam bisiklet gibi kaldi in in dedi:D:D:D ama cbr 250r alicam ins suan motorumu satiliğa çıkardım. hiç cbr si olan arkadasimda yok izmir de cbr si olan bir iki arkadasla gorussek çok guzel olr ben bornowadayim warsa bir iki arkadasla goruselim izmirliler bu kiyaği bana yapinnn
bu arada 178 100 kk im:D:D:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 ----------
we bu aksam alsancakda swiss otel karsisinda turkchopper toplantisi war her turlu motorda gelebilio orayada gelebilir.
hyosung gv 250
zealous
eski kasada öyle durabilir ama yeni kasada nasıl durur bilmiyorum.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
1.83 e 86 kg fuarda ki görüntüye aldanmayalım ama tekerleklerin altında ufakta olsa motoru olduğundan daha uzun göstercek tutacaklar var, ben motoru alma fikri kafamda oluşmaya başlamıştı sonra dersaneden bi arkadaş alınca üstüne oturdum fuardaki gibi değil cok daha kücük geldi... 1-2 cm en fazla 3 cm bu kadar fark edermi demeyin ediyo...
heh çok saol ya
bende fuara gittim hepsini inceledim ama cbr125 in üstünde resim çekilmemiştim bende 1.83 e 70kg ım ama farketmez fuar görüntüsü bile küçük gözüküyomuş.cbr 125 i çok sevmiştim ama kafamdan çıkarmam lazım boyuma küçük gelen motor bir daha almam..(bkz zn125)
gt250r lar bizim için biçilmiş kaftan sanırım yada ninja250r
Bende ilk gördüğümde sevinmiştim bu sefer büyük kasa diye.Üstüne cıktım gayet konforlu falan biraz alcak ama idare ederim dedim.(1000-1500tl peşinat gerisi taksitle alma hayalleri falan kuruyorum) Kuzen bisiklet gibi kaldı gene eskisi'nden farkı yok falan diyip durdu bütün gün, eve gelip resmi pc ye atınca bende anladım kücük olduğunu ama idare eder diyodum, dediğim gibi dersanenin önünde cıktım motorun üstüne arkadaşlara almak istediğimi falan söyledim hepsi gülüyo, işte yok ilkokula giden kardeşinden ödünç almış gibi duruyo sakın alma, bu kalıpla utanmasan mobilete bincen cart curt... Bende dedim daha üstüne oturunca bu kadar makara yapıyolarsa demek alsak naapcakalar...
Gt 250 r 4 yıldan beri hayalim ama hic o kadar param olmadı(malum öğrencilik). Şimdi kanuni Freedom 200 üm var (cidden kalıplı motor, o konuda hic sıkıntı yaratmıyo) kısa zamanda(1-2 ay icinde) satıp cbx 250' ye gecme planım var, (kendimi zorlayıp gt 250 r a kasıcam ama biliyorum yazın kışın olduğu gibi 3 bucuğa 3800 e orta halli motorlar düşmez)
gt250 fln almayın aman aman ya japondan şaşmayın.
Tecrube ile sabittir
Ufak olsun ama tık demeden binersin ve cıbır çok zevkli bir motor hiç bkmyn bence yok bisiklet fln diyenlere.
zayıf kısa adam için sorun yok ama cidden komik gözüküyor.hele benim motor altımda kayboluyo bi dahaki alacağım motor kalıplı olcak sütten ağzım yandı bi kere.şu japonlar kendi boyutlarına göre motor yapıyolar
osman_22
dostum şu gt250r ile olan resminide yüklesene bi bakayım fuara katılmadı kanuni :(
boy olarak küçük motor.tekerler kalınlaştı diye de aldanmamak gerekiyor =) üstüne örtü falan örtüldüğü zaman ne bu külüstür denecek kadar ufak
@ sercan bu gidişle cbr250 den dönüş yapacak buralara
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)