Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Eylül 2006, 23:13
DeĞerlİ Cbr Ci ArkadaŞlarim Servİslerle İlgİlİ Problemİnİzİ Bİlİp Konuyu Genel Olarak Hondaya Belİrttİm Bu Arada TÜm Forum Kullanicilari Adina Şİkayet Formu GÖnderdİm Abİcİm Ne Kedar Kisa SÜrede Cevap Verdİler Bİlİyormusunuz Tam 2 GÜn İÇİnde Benİ Tekrar Gerİ Arayan AkÇor Motor Servİs MÜdÜrÜ Oldu (antalya Honda Bayİİsİ AkÇor Motor) Amaan Bİr İyİler Bİr İyİler Sormayin Gİtsİn Valla Ben Sorunumu ÇÖzemedİm Aslinda Ama Olsun Şİkayet Ettİm Ve Benİ Kaale Alip Aradilarya Oda Yeter Dİye DÜŞÜnÜyorum Tabİ Bunda Bu Formunda Etkİsİ OlduĞu Kanisindayim Sİz Sİz Olun Bİr Yere Şİkayette Bulunacaksiniz Özellİkle Motorlarla İlgİlİ Mutlaka Bu Formun Adini Vermeyİ Unutmayin En Azindan Konunun İÇİnde Mutlaka GeÇsİn Sİzİn Yarariniza
arkadaşlar kalkışta hiç denemedim ama 0 dan 140 km 33 sn. çıkıyo bizim makinalar ama yol düz olmak kaydıyla şimdi öğrendim valla ben izledim sizede tavsiye ederim
http://www.youtube.com/watch?v=psVRI1bItwo
Reklamlar
-
21 Eylül 2006, 23:58
Bütün cbr 125 cilere ilk defa merhaba
çkaleden cocuklugundan berı motordelısı olan bırısıyım.forumunuzu soluksuz denecek kadar ılgıyle hepsını okudum.bu model gercekten Türkiyemiz sartlarında cok ıdeal bır motor.forumu okuduktan sonra kesin bi tane almaya karar vermıstım yalnız biraz diger forumları dolasınca onune gelen nerdeyse bu motoru kotuluyor.yapılan bu kotulemelere gercekten sasırdım.sizler derbi aprilla ve hyosungunda ortaya cıktıgı bu rekabet ortamında bana nasıl tavsıye verırsınız.simdiden tesekkurler
-
21 Eylül 2006, 23:59
tronic adlı üyeden alıntı
tronic kardeş bak bakalım beğenecenmi
http://www.youtube.com/watch?v=4wHXFg6exQc
maviayaz adlı üyeden alıntı
çkaleden cocuklugundan berı motordelısı olan bırısıyım.forumunuzu soluksuz denecek kadar ılgıyle hepsını okudum.bu model gercekten Türkiyemiz sartlarında cok ıdeal bır motor.forumu okuduktan sonra kesin bi tane almaya karar vermıstım
yalnız biraz diger forumları dolasınca onune gelen nerdeyse bu motoru kotuluyor.yapılan bu kotulemelere gercekten sasırdım.sizler derbi aprilla ve hyosungunda ortaya cıktıgı bu rekabet ortamında bana nasıl tavsıye verırsınız.simdiden tesekkurler
ilk önce hoşgeldin aramıza kardeşim bana kalırsa bu kötülemeler doğaldır nedenin sorarsan benim fikrim derbi hem pahalı hemde çok yakıyo aprilla zaten türkiyede az satılan bir makina parça problemi olabilir hoysungu bilemem iyi makina diyolar ama 250cc liğini gördüm 125 cc varmı bilmiyorum varsada honda kadar kalite olacağını zannetmem abicim boy problemin yoksa bence cbr al ama boy problemin varsa ben gibi (190cm-105kg) alacağına pişman olursun ama benim bahanem hazır zaptetmek zor oluyo falan gibi bahanelerle yırtıyoz
kıskananlar çatlasın boşver honda hayat onda kardeşim gerisi hava cıva
-
22 Eylül 2006, 01:03
yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı
Beğenmez olur muyum
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
22 Eylül 2006, 11:19
maviayaz adlı üyeden alıntı
çkaleden cocuklugundan berı motordelısı olan bırısıyım.forumunuzu soluksuz denecek kadar ılgıyle hepsını okudum.bu model gercekten Türkiyemiz sartlarında cok ıdeal bır motor.forumu okuduktan sonra kesin bi tane almaya karar vermıstım
yalnız biraz diger forumları dolasınca onune gelen nerdeyse bu motoru kotuluyor.yapılan bu kotulemelere gercekten sasırdım.sizler derbi aprilla ve hyosungunda ortaya cıktıgı bu rekabet ortamında bana nasıl tavsıye verırsınız.simdiden tesekkurler
para durumuna ve şimdiki/gelecekteki isteklerine göre bir tercih yapmalisin. cbr 125 bana göre, ikinci el alinip bi daha maddi imkanim yeterli olana kadar bana motor keyfini zevkle yaşatıp sonra büyük bir sport-touring veya sport-naked tarzi bi motorla değiştirilecek bir motosiklet. bu arada bana en az sorun ve maddi kayip yasatirken ayni zamanda yeterli keyif ve tatmini vereceğini düşündüğümden seçtim. sen de kendi isteklerinin neler olduğunu düşün taşın kararını ver
-
22 Eylül 2006, 14:01
@yakamoz. Hocam bu arrow exhaust ları nerede bulabiliriz. Benim orjinal kazada hasar görmüştü zaten .Hazır fırsat doğmuşken değiştiriim diyorum. Zaten orjinalleri daha pahalı bildiim kadarıyla...
-
22 Eylül 2006, 14:05
arkadaşlar bende egzoz düşünüyorum ama bitürlü karar veremedim.
-
22 Eylül 2006, 17:24
-
22 Eylül 2006, 21:19
ozysea adlı üyeden alıntı
[img] [img]
Abim geçmiş olsun.Umarım kalıcı bir rahatsızlık yoktur....
Arkadaşlar bilenleriniz vardır ben görev icabı Van da bulunmaktayım.Buradaki kaçak benzin dedikleri ve litresini 1300 ytl ye aldığım motorum inanın burada delirdi.Sanki uçak oluyor maaşallah motor bu kaçak benzinle fakat 2 kere karbürator lastiğim yarıldı tabii olsun ..Eğer imkanınız var ise kaçak benzin tavsiye ederim.Ama bulamayacaksınız tabiiki oralarda. hehe patlayan lastiğin fotosunuda koyuyorum , bu lastik patlayınca arkadaşlar motorun hızında falan sorun olmuyor ama çekişten düşüyor ve motorun rölantı ayarı tutmuyor ve jigleyi çekmeden motor kesinlikle çalışmıyor.Eğer böyle sorunlar yaşarsanız monifolt lastiği patlamış demektir.bilginize...Ben monifolt lastiğini patlatıp ve söküp yapıştırmanın uzmanı oldum sayılır burada ama yinede kaçak benzinden vazgeçmeyeceğim...
http://img179.imageshack.us/img179/2800/dsc07440ox5.jpg
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
22 Eylül 2006, 23:44
Lindenbaum adlı üyeden alıntı
araba resmen biçmiş be aman allah göstermesin hepinize dikkatli sürüşler dilerim
-
22 Eylül 2006, 23:59
Bende cbr 125 almayı düşünüyorum ama boyum 1.83 falan motor altında komik durur tarzı seyler duyorum nedersiniz doğrumu
-
23 Eylül 2006, 00:16
arkadaşlar cbr 125 e top case ve yan çanta takılabiliyor mu?fikirlerinizi bekliyorum
-
23 Eylül 2006, 00:17
Lindenbaum adlı üyeden alıntı
@yakamoz. Hocam bu arrow exhaust ları nerede bulabiliriz. Benim orjinal kazada hasar görmüştü zaten .Hazır fırsat doğmuşken değiştiriim diyorum. Zaten orjinalleri daha pahalı bildiim kadarıyla...
valla ben yed marka aldım benimki 230 ytl cike mal oldu ama arrow ner4den buylabilirsiniz bilemem
PATRIOT54 adlı üyeden alıntı
Bende cbr 125 almayı düşünüyorum ama boyum 1.83 falan motor altında komik durur tarzı seyler duyorum nedersiniz doğrumu
valla benimki 190-105 kg çokta tınlamıyorum soran oluyo ama altında oyuncul gibi kalıyo diye ama bende çok seri makina anca zaptediyorum böle diyip morartıyorum sende aynısın yap gerçekten güzel oluyo
praetorian adlı üyeden alıntı
bıde mototalın yanında heıngerıckeden ledlı sınyaller var onları alıcam 4000km de onları taktırcam
varmı internet sitesi bir bakalım iş görür parçalar varmı diye
tronic adlı üyeden alıntı
Beğenmez olur muyum
selam kardeşim bugün sanayiye uğradım bir aarkdaş arrow egzos taktırmış ama açık alanda benim hoşuma gitmedi sesi dinleiğin egzos sesi kapalı alanda kayıt edilmiş oyüzden güzel çıkıyo bence takarsanda siteler arasında falan takıl o zaman velki sesinden memnun kalırsın
-
23 Eylül 2006, 01:00
yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı
valla benimki 190-105 kg çokta tınlamıyorum soran oluyo ama altında oyuncul gibi kalıyo diye ama bende çok seri makina anca zaptediyorum böle diyip morartıyorum sende aynısın yap gerçekten güzel oluyo
Saol bu yorum ii geldi
-
23 Eylül 2006, 02:23
-
23 Eylül 2006, 03:13
-
23 Eylül 2006, 11:19
verdiğin karar doğru benim boyum 174 hiçte öyle komik falan durmuyor merak etme çokta yakışacağından eminim, motorun zaten bindiğinde ne kadar keyifli ve kaliteli bir motorsiklet olduğunu anlarsın .daha önce hiç tecrüben olmadı ise biraz zorlanacaksın açıkçası bu noktada birinden profesyonel yardım almanı ve kendinden emin oluncaya kadar trafiğe çıkmamanı şiddet ile tavsiye ederim .
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
23 Eylül 2006, 14:35
çok teşekkürler lodos... peki kimden yardım alayım manisadan var mı tanıdıgınız sürücü kursu 5 ders veriyo ve motor da dedemin mobileti bigi ::D
-
23 Eylül 2006, 15:51
arkadaşlar bu arada benim motorda da vardı o ses arka teker göbeğini ve arka fren mekanizmayı yağladım sorun ortadan kalktı 1000 km oldu ses hala yok tahminim toz dan kaynaklanan birşey bilginize önemli bir şey değil yani
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
23 Eylül 2006, 16:43
ben cbr125r cı degilim ama almak istiyorum ilk motor olarak.tavsiye eder misiniz?MOtorun ustunde cok buyuk kalacagımdan korkuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)
Bu Konudaki Etiketler