2011 model 2750 km de motor
2011 model 2750 km de motor
yok hayır. 1 ay önce kaza yapmştm ben motorun vitesi 6da takılı kalmştı bikaç kez 6da kalkş yaptım hep yarım debriyaj çok zorlandı motor debriyajı sıyırmış şimdi balatası değişcek.
Tolga Kimse Sana Bİşey Diyemiyor Emin Ol Rodaj Nasıl Yaptıgını Hatırla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------
MotoGT Teşekkür Ediyorum Zaten Arkadasımın Motoru Benim Degil Dün Aldım Biraz GEzeyim Die Çok Fazla Rüzgar Vardı
Allahtan Bİşey Olmadı
Sercan Bugun x660 Sürdüm O ne Öyle Yaw Racing Vazmı Geçsem Die Bi Anda Düşündüm Sürdügüm Siyahti süper Bişey
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
yaaa biz boşuna kovalamıyoz o motoru
1-2 gazla tekere geliyo.3.vites biraz one yukledim gazla kendine çekersen gene Gökyüzü.
Ve cıbırlarda arka lastik kayması çoktur genel hondalarda öylemiş.
Ama Ön frenden korkma o kadar zorladım bikere bile bırakmadı kitlemedi.
Bolca arka lastik yanıma gelir giderdi arkanın kaymasından korkma çünkü o herzaman önü takıp eder
xD 5 Ekimde Ehliyet Cıkmıs oLucak %75 Bu Cumartesi Motor Direksiyon Sınavı Var Daha Derse Bile Gitmedim Sabah 8.30'da Sınav Varmıs
xl600 Var Arkadasın 93 model 50Bin Km'de 600'lük Onla Gezdim Birazda Adamın Boy Uzun Mootrda Yüksek Zaten Yükseltmiş Parmaklarım zr Yere Deyiyordu Çimento Arabasıyla Çiftlescektim Bi Ara
Paraya kıyıp IRC'leri değiştirseydin benim mt 75'ler bırak asvaltı sahilde kumda bile patinajsız gidiyor.
http://img861.imageshack.us/g/1006827n.jpg/
beyler laztiğim patladı :( hiç havamda değilim bi gezeyim dedim jant yerde geri döndüm :( şimdi bana pirelli mt 75 ön arka lastik lazım ahmetcime uyup zincir ve debriyajıda değiştireyim bari diyorum... ahmet bana da alalım aynılarından kaça mal olur oralarda vardır ucuza satan biyer hem ikişer tane alınca indirimde yaparlar belki he
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
geçmiş olsun patladı derken ? dublex lastikler kolay kolay patlamaz ama bi çivi yada benzeri bi madde girdiyse yavaş yavaş havası iner havası inerken dikkat etseydin jantın üstünde gitmezdin.çimdi jantıda 8 yapmış olabilirsin bi kontrol ettir
lastiğin havası tamamen indiğinde inş üstünde gitmedin motorun
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yok jant sağlam yeni bir lastik şart oldu o kadar tamir ettirdim idarelik kocaman çivi girmiş çıkmış serçe parmağım kadar. İnş. Beni çekemeyenlere orta parmağım kadar girer :D
arka lastiği 130-70-17 alsam olurmu ki benim motora ya?
motoru yeni çalıştırdığımda cır cır cır diye ritmik bi ses geliyo motordan ama ısınınca gidiyo. ustaya gitmeden size bi danışıyım dedim? ne olabilir?
NOT= Her devirde ses aynı azalma yükselme olmuyor, ısınınca kendiliğinden gidiyor ses.
Arkadaslar Sahibindende Ege Bölgesinde Gözünüze Saglam ilan Carparsa paylasirsaniz Sevinirim Zaman Geldi Artik
@ cbr125 ;
Kardeşim bir bak bakalım motorun alt tarafından mı geliyor o ses ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)