bu videodaki eleman da büyük ihtimal 170-175 civarıdır. oyüzden sorun olmaz bence.
ben 183üm ama çok dik durmam 180 olurum arada 7cm fark var bilmiyorum artık
videodaki adam bence tam 1.75 gelsin ölçeyim
adam motor üstünde iyi duruyoda boynumu tutulmuş yada boynu çokmu kısa acaba kask sanki ceketle birleşik gibi duruyo hani acemiler kendini kasar ya sürerken öyle duruyo motor üstünde ama videolarına baktım 600f de sürmüş kerata
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
1 aydır bekliyordum cbr 125 için , izmir in tire ilçesindeki honda bayiinden alacaktık adam ayın 15 inde istanbula gelecek 23 ünde bana gelecek gelip alırsın demişti . bugün babam aramıs sipariş ettiğim motorlar geldi ama cbr yok demiş , ama 2 3 güne gelebilir demiş , böyle iş mi olur ya beni biraz bilgilendirebilecek biri yok mu ?? bu motorlar gelmedi mi istanbul a , geldiyse bu adamın bayisine mi gelmiyo , gelmediyse ne zaman gelir zaten ailemi zor ikna etmiştim almaya çok üzgünüm şu an beni biraz bilgilendirirseniz çok memnun olacam .
yenı kasa cb r 125 kullanan bırı olarak cogu kımse bu motor ustunde sırıtmaz rahatlıkla alabılırsınız ama tek sıkıntım ılk baslarda motorun sesı hosuma gıtmıstı ama egzos gercekten cok tırt ya canının sıkabılıyo adamın
hocam nisanın 15inden önce cbr125den başka parti gelmiycek. ben yükselişten aldım zaten şuan 2 tane var izmirde biri bende diğeri kimde bilmiyorum ama elini çabuk tut yükselişi ara ayırttır ayırtırmazsan gelicek motorlardan ayırtanlar çıkar yakın zamanda yine beklemek zorunda kalırsın
Abiler merhaba 2009 model cbr 125 Repsol satılıktır 14.000 km de çizik dahi yok servis bakımlı ngk iridyum bujili ön lastiğini bugün değiştirdim(sıfır) kapalı alanda muhafaza edilmiştir(İSPARK) motoruna anahtar dahi vurulmamıştır jant şeritli(mavi) 3.800 e bırakıyorum pazarlıksız....
kardeşim kesin mi nisandan önce gelmeyeceği ? çünkü adam mart da bi parti gelecek demişti . ben izmir ödemiş te bi tane turuncu gördüm çok şıktı . bi de ilk motorum olacak çok heyecanlıydım ama alamayınca kahroldum . inşallah bi kaç güne kadar gelir yoksa motor zora girebilir benm için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
istanbul a geldiyse gelir inşallah
[QUOTE=forza46;2298598]kardeşim kesin mi nisandan önce gelmeyeceği ? çünkü adam mart da bi parti gelecek demişti . ben izmir ödemiş te bi tane turuncu gördüm çok şıktı . bi de ilk motorum olacak çok heyecanlıydım ama alamayınca kahroldum . inşallah bi kaç güne kadar gelir yoksa motor zora girebilir benm için [COLOR="Silver"]
kardeşim ben yükselişin yalancısıyım. bende zaten o gazla aldım motorumu. bakmak için gitmiştik nisanın 15inden önce gelmeyecek başka deyince aldık çıktık bayiden ama tire de ki bayii mart 15de gelicek bi part demişti şuan gelmemesi şaşırtıcı o ödemişte gördüğünü tirede ki bayii satmış olmasın ayırtmıştır alan kişi.. dediğim gibi bayileri yeniden ara sor olmazsa kapora ver ayırtır gelcek olan motoru. şuan çok gözde çünkü bu seri peynir ekmek gibi gidiyor
ben motoru teslim alalı 1.5 hafta oluyor kardeş ama bir türlü fotoğraf çekilmek nasip olmadı eski sayfaları biraz gezersen siyah cbr benim işte forumdan bi arkadaş çekmiş tesadüfen bende burda gördüm benim boy 1.65 kilo 67 filan biraz büyük geliyor tam basamıyorum mesela ayakları 1.70-75 için ideal bir motor
Dostlar Dün Arkadasın Motor Bendeydi Biraz gezdim 3-4 saat Kadar ...
Simdi Sizlere Bir Kaç Sorum Var
1. Arka Frene Bastigimda G*t Motor Direk Atiyordu Az Basmama Ragmen...
2. On Frenle Yavaslama Sizin İçin Ne Kadar iyidir ?
3. Debri. basılı gitmek ne kadar iyidir Frenlerde sisme yaparmi...
4. Viteslerin kaçta oldugunu nasıl anlarım yaw 4-5-6 atiyorum vites kücülterek yavasliyim diyorum ama nasıl ayarlıyacagımı anlayamadım
5. Motor Isıklarda Kalkarken ara gaz vermezsem istop etmiyor.
6. Motor bayır yukarı cok bayiliyor 2 vitese attigim halde Zor Tırmanıyor... Artçı ile beraber toplamda 110 Kilo filandık...
7. Lazer Kask Vardı Ama 120-130'la giderken çok rüzgar geçiyordu KAsk Olarak Secim Kötümü Yapmıs arkadasım....
8. Cbr'larla Virajları 110-120 dönmek mantiklimi ? hafif bayır asagı virajları ?
9. Motorun amortisör Patlak Olup Olmasını Nasıl Anlarız ?
Teşekkürler
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
arkadaşlar benim cbr 125 in debriyaj sıyırmış çok fena kaydırıyor. debriyaj balatası değişcek 200 tl miş .
1. Ön fren öncelikli kullanılır öbür türlü g.t de atarsın amuda da kalkarsın.
2. Ön fren ile arka fren kullanılır yavaşlarken. Ön frenden korkma asıl arka frenden kork.
3. Debriyaj basılı fren yapmamanı öneririm motor kızağa çeker kaygan zeminde. Çözümü motor freni yani vites küçükterek durmandır.
4. Vitesleri motorun devrinden anlayabilirsin kaç olduğunu.
5. Motorun rölanti ayarı az olabilir. bi baktır veyada sende bir sıkıntı vardır.
6. motorun bakıma ihtiyacı olabilir.
7. Bende de lazer var o süratlerde sıkıntı yaşamadım.
8. 130 ile bayır aşağı fazla virajlı olmayan yeri döndüğümü bilirim Bunu sen karar vereceksin. Ama tabiki bu aletin sınırlarını zorlamamanı öneririm. Kolay yalpalar. heleki yandan rüzgar yiyince.
9. Ön gidona yüklen küt küt vuruyorsa patlak demektir.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)