ya arkadaşlar hyo gördüm geçenlerde biri ducati yazmış yanına biri yamaha onuda geçtim yamaha vurdurulurken ilk defa gördüm yaw
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
arkadaşlar bu 2011 kasa için egzoz olaylarına girsek nasıl olur sizce benim pek bilgim yok bu konuda o yüzden soruyorum. egzozdan ses gelmiyor nerdeyse yok denilcek kadar az.. ses sadece motordan geliyor. ben istiyorum ki motor biraz kendini belli etsin o ara gazı verdiğiimde biraz uğultu yapsın dikkat filan çeksin yani böyle bişey için imkan varmıdır acaba ? yardımcı olursanız sevinirim
valla kardeşim önce alalım biz sonra kesin bi arrow (uyuyorsa) takarız
http://www.youtube.com/watch?v=w9f3-ZDsyy8
yeni kasanın sürüş sırasında çekilen videosu fikir vermesi açısından.
aynen Gt250'ye hıc bulaşma cıbırını al babalar gibi takıl
yetmesse ilerde cbr250 al Gt'ye gene bulaşma bşvr öle iyi motor fln diyenleri aldım 1000km anca kullandım sattım alette fren yok he var ama kamyona basar gibi frene basıcaksam neden önde kocaman 2 tane disk var ? :D
Bide racing makina gibi diyorlar GT'yi aldıktan sonra 600f ve R6ye bindim bikere o kadar büyük depoları yok GT'nin deposu 3oda 1 salon
Ve oturdugun zaman GT'de ufflu koltuga oturmuş gibi gomuluyon.
F'de ve r6'da hiç öle değildi
trafiktete gsxr600'un girdigi yere ben GT'yle giremiyordum ayar oluyom valla
Bigün önümden girdi dedım bende girerim o girdigine gore bi baktım aynalar patkut etti
Adam koskoca 600le fink fink giriyo cıkıyodu ben bekliyorum
amma yazdım ha nese cbr iyidir iyi
hayalimde bide cbr125in yanına 600lük koymak var ama ona uzun zaman var daha şimdilik cbr125 bana yeter
bikepics.com daki 600 ve litrelik motor sahiplerine bakarsan hemen hemen hepsinin garajında bide cbr125 var litrelik keyif için ,,cbr125 ulaşım için düşünülmüş sanırım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
bnm pcde arkaplan fotoları hep bikepics'den adamlar cok güzel pozlar yakalıyo
aynen öyle 1000lik makinası olan cogu insanın scooter yada ufak cc bir vitesli oluyo.
helede bizim ülkede kesın kesın olması lazım yoksa 70Lira 150Km gidebildigin bir motoru ulaşım aracı olarak kullanmak için zengin olmak lazım
Yada Petrol ofisimiz varsa olabilir
Büyük makinaların cogunda benzin göstergesı yok hep ışık var sebebi bu olsa gerek o kutular patpat düşerken insanın sınırkat sayısı artar
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim boyum : 1.70 kilom : 63 bu motordan almayı düşünüyorum boy ve kilodan dolayı bir sıkıntı olurmu
arkadaşlar 2006 repsol satılıkmış bi arkadaş söyledi 3000 istiyor bilginize sunulur
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)