vala anes motora cbf150 almaya gitiğimde dısarda hafif çamurlu yeni kasa cbr125 gördüm eskisine göre kalıplı fakat yani cokta değil yalan sölemiyim ama eskisine nazaran bu fiyatı daha cok hakeden bi makina
vala anes motora cbf150 almaya gitiğimde dısarda hafif çamurlu yeni kasa cbr125 gördüm eskisine göre kalıplı fakat yani cokta değil yalan sölemiyim ama eskisine nazaran bu fiyatı daha cok hakeden bi makina
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
biraz sizleri hayal kırıklığına uğratacağım ama fotoğraf çekemedim malesef şimdilik
nedenine gelecek olursak 30 km lik trafik keşmekeşi ve ilk defa ss kullanmamdan dolayı kaynaklanan dilek ve vücut ağrımı ortaya atabilirim kusuruma bakmayın bu günlük nour
ilk izlenimlere gelecek olursak
hızlanma : 151 rs kıyaslanacak bir motor değil ama kat be kat çok güzel geldi bana.yeri geldi bi ara araba sollarken 7bin i görmek zorunda kaldım.ilk defa ss kullanmamdanmdırı bilmiyorum ama.haz verici ve mükemmel geldi bana
vibrasyon: evet biraz garip ama 2 ila 4 bin devir arasında fazla yok gibi birşey.4 ila 6,5 arasında birazcık hiseettiriyor.ama 7 bine yaklaştığınızda kanatlar açılıyor ve.. vibrasyondan eser yok .. geçmedim 7 gibi rodajda kakmayın kafama
yol tutuşu: şuan için hiçbir şey söyleyemem herşeyiyle yeni bir makine.lastikler dahil.zamana bırakmak lazım..
Dendiği gibi fazla ss tarzı da değil aslında alet.Ama ilk tecrübem olmasından ve trafikten ötürü dur kalklar baya zorladı.
Bu gün böyle idare edin arkadaşlar.0 motorumu zaten çamura bulamanın üzüntüsü içerisindeyim öldürdü bu kar suları beni..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
beyler motoru 8 marta teslım almış bulunuyorum 2011 yeni kasa bi başka güzel.
Mrb arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sizi, adım Gürkan.
Önümüzdeki ay ben de Cbr 125 alcam inşallah
Ehliyeti yeni aldım deneyimli değilim, öncelikle nasıl bir tercih
Cbr 125'le başlamak sorun olur mu onu sormak istiyorum
Bir de şimdilik çok pahalı olmayan bi kask lazım tabi
Pazar günü depoyu fulleyip 110 km/h'ın altına düşmeyerek 240 km yol yaptım. Bugünde 20 km kadar gezdim. Toplam 260 km de benzin çubuğu kırmızıya düştü. Sizce biraz fazla mı yaktı? Depoyu tekrar fulleyebilsem en doğru ölçümü yapmış olurum ama öğrenci haliyle zor biraz. Ya da motor stop edene kadar benzin almasam doğru bir ölçüm olur mu?
bugun motoru sahılde sarıyerden besıktasa kadar kullandım bundan once cbr 125 2010 kullanmıstım motorun gıdısı hızlanması falan aynı 2010 ama motor sesınde bır mıktar guzellesme soz konusu hosunuza gıdebılır tabı fazla bırsey beklemeyın ama yzf 125r ın motor sesınden daha ıyı oldugunu soyluyebılırm barız bır sekılde.motorun bu kaslı yapısı sıze gercekten keyıf verıyo kullanım esnasında.buarada tecrubem olmasada bu konuda yenı baslıycak arkadaslara cbr 125 ı kesınlıke tavsıye ederım ama bu kasasını degıl cunku bu kasayı alıp uzulebılırler bır kaza yada yana yatma sonrasında sahsen tavsıyem 2007-2008 kasa cbr 125 r alınıp bıraz tecrube yapıldıktan sonra motor satılıp bu kasa ya donulebılır 2007-208 kasaların parca fıyatları 2010 modellere gore barı ucuz herkeze bu guzzel havalarda guzel surusler bol eglenceler dılıyorum
arkadaşlar bende 2011 cbr var düz yolda 125 km hız görebilyiorum herşeyi orjianl hali ile. şimdi ben k&n açık hava filtresi , iridyum perfrmans buji, performansa göre dişli oynaması ile hızım 125ten kaça çıkar bilgi verirmisiniz ?
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...#ixzz1Gc8epX72
Benim depoda 40 tl'lik aldı. Yola çıkarken kendime söz verdim 80 km'leyle sakin sakin müzik dinleyerek gidicektim. Sadece 10 km dayanabildim.Zaten gecenin 3'ünde otobandayım ne 80'i bas dedim. Otobanda 120-140 arası hızlara çıktım. Bir de depo üstü çanta almıştım onunla da çok rahat oluyor, bırakıyorum kendimi çantanın üstüne kollarda yük yok sadece gazı tutmak yeterli.
bende pazar gunu baktım depo gostergesinde çok kutu var lan dedim çokluk bokluk
Rivaya gittim (İstanbulun gözde virajları ordadır)
shınko lastiklerin hakkını yememek lazım guzel ısıtınca bırakmadı yaww
Bi ara virajın içinde çizgiyi kaymettim hep güneşin yüzüne
baktım bizim oğlan gidiyo dışa dışa verdim kırbaçı yattı içeri
Şu motorla müzik dinleme fantazisinide hiç yapmadım
Ben de ilk defa denedim ama güzel oluyor. Bir ara hayko cepkin'in şarkıları çalmaya başladı. O herifi hatırladıkça asıldım gaza, malesef otoban olduğu için ne viraj nede yatma olayı vardı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
Bu arada burda da kıyıköy iğneada yolu var aynı riva yolu gibi virajlar ardı ardına geliyor. Yalnız virajı kaçırırsan 100 metre aşağıya atlayış yapıyosun.
bu arada gene ss deki amatörlüğüme verin ama yeni kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum(belki eski kasalardada böyledir bilmiyorum).
Bu motorun farı kapanmıyor mu motorun üstünde, el kitapçığında hiçbiryerde bulamadım
yok kapanmaz
Avrupada standart olduğu için farlar direk kontaga baglı ;)
Rivada uçurum yok ama çayır çimen
Tabi o barıyerileri delip geçersen nerde durursun Allah Bilir
Garipçe rivajları bizim öyle full uçurum bigün gittim tırstım oraya gitmiyorum pek
bu kadar teknoloji bize fazlaaaa sabah işe gelirken oğlumla gene turladım 1 saat kadar.SS olayına iyice alıştım.rodaj olayından sonra ne yaparım bilmiyorum.ne yol dayanacak ne bişey eski kasaya nazaran biraz daha yatarak sürüyormuşsun gibi geldin bana.arkadaşımın 2007 sine de binmiştim ama.belkide bana öyle gelmiştir
Şiddetle tavsiye ediyorum dostlar alacak varsa yollarda kardeşlerimi görmek isterim..
Kardeşim üzerindeyken koy şu resimleri bekliyoz...
ben geri döndüm beyler :D
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)