Ben CBR600F'imde 2,5 sene VLM kullandım sorunsuz, fiyatı da uygundur.
Ben CBR600F'imde 2,5 sene VLM kullandım sorunsuz, fiyatı da uygundur.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
arkadaşlar rica etsem 2010 model enjeksiyonlu cbr125 le 2009 karbüratörlüyü bi karşılaştırsanız hız performans yakıt vs bakımlarından?
http://img38.imageshack.us/i/gkhancbr125r.jpg/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 ----------
beyler ben resmi attım ama link olarak görünüyor nasıl düzeltcez bi zahmet görüntüyü nasıl yapcamı anlatırsanız sevinirim...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
güzel foto =)))orda forum linki olması lazım onu kopyaliyorduk diye hatırlıyorum.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Uploaded with ImageShack.us
Yanlıs lınkı kopyalamısın ondan
HONDA
kendi sıfatndan haberin yok o zaman
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Gokhana Ne Oldu Yaw banlanmıs
Kuşadası Minlet Denize Gİrdi Gündüz
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Selam arkadaşlar.
Öncelikle, önceden az çok muhabbetimiz olan ama sonradan koptuğumuz Görkem Akyol'a çok teşekkür ediyorum bu sayfanın kalitesi için. İnkar edilemez ki bu sayfanın içeriğinin bu derece kaliteli olması en çok onun sayesindedir. Ansiklopedi kadar içeriğe sahip bu sayfanın azımsanmayacak kadar mesajını okuduğumu da söyleyeyim
Forumdan bir süre uzaktım yani okul işleriyle falan uğraşıyordum. Ehliyet almama az bir vakit kalıp biraz heyecan yapınca buraya bi uğramak istedim. Bundan sonra forumda özellikle de bu sayfada aktif olacağımı düşünüyorum.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
Hoşgeldin kardeşim, hayırlısıyla alırsın umarım
Motor işim pazartesiye sarktı hava muhalefetinden ötürü..3 gündür plaka koynumda yatıyorum
Dayanamadım gittim bu gün malzemelerimi aldım.Maaşın altından girdim üstünden çıktım.
LS2 aldım bu arada arkadaşlar kask olarak.Gayet hoşuma gitti.içerisinde extra olarak güneş vizörü ve buğu önceyici bandı da mevcut.Çok hoşuma gitti mered ama sizce nasıl bir markadır bu cehaletimi bağışlayın
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
HAyırlı olsun dostum
ekıpmanlarını almaya başlamak la ( aldım derken basladın yanı hepsını bı anda almadın saırım ) ıyı yapmışsın. Ls2 de bizim için gayet başarılı bır kask.
Sonuç ıtıbarı ıle 290 km hızlara çıkmıyoruz ve 140 km de ıçerıye bıraz ruzgar alması normal.
Ama guvenlık konusunda gerçekten basarılıdır
Cehaletle ilgili bir söz vardı ama hatırlayamadım şımdı önemli olan cahil kalmamak
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
mrb arkadaşlar acaba japonyadaki afet yüzünden siparişlerde bi aksama olur mu
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)