lastik güzelmiş 130/80 mi bu önleri kça yaptın detaylı bilgi lütfen birde maliyeti pls?
bi dahaki sezona bu lastik işini yapicam galiba. görünüş ve viraj güvenliği için iyi olacagini düşünüyorum.
cbr 125 için daha uzun bi ön cam var galiba, rengi siyah tintli hafif ama tuzlu biraz(120 euro kadar) ben motoart in katalogunda gördüm. bunu duyan bilen gören var mi?
bende bıyerde gormustum ama 120 euro vermek cok akıl karı gelmedı bana..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21791
ahanda burda var o uzun cam resmi ben tutmadım Ama kaderin motora bayıldım bende mavi bir sticker yapıştırayım artık... Çok güzel duruyor. Bu arada geçen gün lastiğe çivi girmiş Fitil yaptırdım. Ama ota boka pati çekiyor ya da ben gaza çok abanıyorum... Anladımki artık bu arka tekeri değiştirme zamanı geldi. Değiştirmişken kalın taktırıcam ama kafama birşey takılıyo performansa çok etkisi varmı ?
Okan ACAR
perfortmansında bir değişme olmuyo diyolar ama denemek lazım ben denemeden inanamıyacağım çünkü arkdaşlar performans hava filtresi tak diyolar performansı arttırır diye servis taktırma bir faydası yok diyor gerçi servisler ne derece doğru söler bilmemde ben yinede deneme yanılma yoluyla öğrenme taraftarıyım
arkadaşlar, bir büyük cbr bulusmasi yapsak sezon bitmeden. şöyle ankara istanbul ortasi biyerde, veya istanbul izmir arasi bi yerde. veya direkt istanbulda nerde daha fazla katilim olacaksa.
bütün model honda cbr lar gelse, hatta cbr seven herkesi de çağırsak ne güzel olmaz mi?
selam arkadaşlar bende katıldım aranıza dün istanbul bakırköyden cbr mi aldım ve boluya gazladım banamısın demedi çok güzeldi dün 500 km yol yaptım,istanbul trafiğide neymiş hiç sorun yok maşşallah rabbinin aslanı.
valla çok mutluyum uzun zamandır plan yapıyodum yenice alabildik.allah herkese nasip eder inşallah,tabi isteyipte alamayanlara...
:rendeer:
he biliyom ben sattım :D hayırlı olsun tuncay. Allah kaza bela vermesin.
oooo leventim hemen anında cvp saolasın kardeşim,aldık ama alana kadar biliyon totomuzdan kan geldi,ama hayırlısı işte abi bu istanbulda motor şart ben çok rahattım valla trafikte hiç sıkıntı olmuyo inşallh sende alırsın 600 r ını hadi by
:rendeer:
arkadaşlar şu video ya bi bakın hepsi tek teker
http://www.youtube.com/watch?v=pkiX157qshs
[email]cbr_125_repsol@hotmail.com[/email]:cat:
bende renk seçimi yaparken repsol istiyordum fakar kırmızıyı görünce bu kararım değişti baştan ben ilk çıkan kırmızı sanmıştım yani kırmızı mavi ama honda bana onlardan değil bunlra kırmızı siyah dedi ve geldiğindede gerçekten işte dedim benim motosikletim bu kırmızı çok güzel ben son derece memnunum açıkçası ama turuncuyuda hiçse saymamak gerek onun boyası akrilik hemde yani güneşte parlıyor sizin anlayacağınız simli boya
hee unutmadan lastik ebatları en ideal bunlarmış kalınlaştırmak isteyen arkadaşlar için söylüyorum ÖN:100/70 ARKA:130/70 ebatlar bunlarmış en ideali fakat arkadaşlar performansta biraz düşme oluyormuş bunu belirteyim ama yol tutuşu olsun makinenin yatması olsun 10 numaraymış gerçekten Hepinize Kazasız Sürüşler Diliyorum....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
gerçekten güzel videolarmış ama lastikler ucuz orda galiba. verdiğin bilgiler için sağol fırtına bendende kazısız sürüş temennileri hepinize
Süper video bunlar hehe adamlar crazzy
ya millet söle bide antalyaya gelseniz şu motorlarla bizim için tanışma sizin içinde tatil olurdu be ama 125 likle gelmek bayağı bir zor olurda en azından bi kamyon falan tutarız ayarlarız siz orda biz burda olmuyo ama
ben ehliyeti alinca, istanbul bolu veya eskişehir yapmayi düşünüyorum sezon bitmeden. büyük ihtimal eskişehir olacak. bi konsere filan denk getirip arada bulusabilriz.
Slm
ilk makine olarak 125'i tavsiye edermisiniz? yoksa ybr 125 mi?
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)