Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mart 2011, 00:43
cbr 125'm adlı üyeden alıntı
20 bine kadar bakımsız ama sonradan tüm bakımları yapılmış cbr kaç km idare eder
Kılavuzunda 100.000 km ye kadar servis onayı yeri vardı hatırladığım kadarıyla
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Reklamlar
-
05 Mart 2011, 03:15
-
05 Mart 2011, 03:18
B.Karadeniz adlı üyeden alıntı
Hiç yok mu İstanbul'da oturan yav
Gözlerime uyku girmiyo yardım edin bana
Hangi bayiye gideyim kalite farkı var mı aralarında. Avrupa yakasında oturuyorum Bahçelievler' dekine bi bakıcam ama Yeniköy' deki daha mı iyidir.
Sonradan bayinin ilgisizliğinden vb. şeylerden sorun yaşamak istemiyorum.
Hemen almak istiyorum çünkü 4 senedir bi cbr alsam mı almasam mı diye çok düşündüm yeni kasayı görünce de artık almam gerektiğini anladım.
O yüzden yardımcı olun rica ederim
Valla canım kardeşim ben vidasını bile Yeniköy Pazarbaşında taktırırdım.
Kaliteli insanlar.Ustalarıda iyidir.
Öyle ben paramı alıyım gerisi önemli değil mantığı yok.
Tavsiye Ederim.Gelirsen bu tarafa haberleşiriz birlikte gidebiliriz
-
05 Mart 2011, 03:42
casillas00 adlı üyeden alıntı
Valla canım kardeşim ben vidasını bile Yeniköy Pazarbaşında taktırırdım.
Kaliteli insanlar.Ustalarıda iyidir.
Öyle ben paramı alıyım gerisi önemli değil mantığı yok.
Tavsiye Ederim.Gelirsen bu tarafa haberleşiriz birlikte gidebiliriz
Allah razı olsun
Ben pazartesi ya da salı günü bahçelievlerdekine bi gidicem. Bakayım en erken ne zaman gelebiliyomuş motor bayiye ve elemanların ilgisine de öyle bi bakarım olmazsa yeniköye de biraz uzak kalıyo ama bi gelirim.
Sen de saolasın eğer gelirsem haber veririm zaten çok teşekkür ederim.
Ama önce bahçelievler'dekine bi gidip bakıp o bayi hakkında tecrübeli olan ve bilen arkadaşların da görüşlerini merak ediyorum. Bi de İstoç'da varmış şimdi sitesinden baktım orası hakkında da bilenler varsa görüşlerini merak ediyorum.
Bayiye bu kadar takmış olmamın sebebi de daha önce bi Kanuni sahibi olmamdan kaynaklanıyo olabilir eğer sıktıysam kusuruma bakmayın
-
05 Mart 2011, 04:57
herkese selamlar, ben yeni üyeyim...
Aslında sırf sizin gibi bilirkişilerden görüşlerinizi almak için üye oldum diyebilirim... Ben de cbr 125 almayı ciddi olarak düşünüyorum ama ilk honda'm ve ss'im olacağı için hangi bayiden sorunsuzca alabileceğimi ya da aksesuar(kask,eldiven,mont) olarak motora uygun neleri kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok...
Bu konular da bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
hoşgeldin aramıza.oncelikle ekipmanlara verdigin onemden dolayı tesekurler.umarım gonlunce olur hersey.
Bana gore genel olarak fiyatına gore urunler ayarlanıyor.ucuz urun kalitesiz pahalı urun kaliteli.genel olarak boyle.buna uymayan markalarda var tabi.ucuz maliyetle guzel kasklar yapan.O yüzden keseyi ne kadar açarsan o kadar güvenlikli olursun.
Sen hoşuna giden urunleri yaz buraya hepsini.biz sana seçelim daha iyi olur.obur turlu cok kalabalık olur burası bunu al şunu al diyerek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:55 ----------
Bayiye gitmeden once netten modellere bak fiyatlarına bak.hangisi hoşuna gidicek seç.sonra bayiye git.yoksa bayi baktı acemi motorcu giydirir elde kalmıs kaskı montu =)))
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
05 Mart 2011, 06:11
beykurt adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aramıza.oncelikle ekipmanlara verdigin onemden dolayı tesekurler.umarım gonlunce olur hersey.
Bana gore genel olarak fiyatına gore urunler ayarlanıyor.ucuz urun kalitesiz pahalı urun kaliteli.genel olarak boyle.buna uymayan markalarda var tabi.ucuz maliyetle guzel kasklar yapan.O yüzden keseyi ne kadar açarsan o kadar güvenlikli olursun.
Sen hoşuna giden urunleri yaz buraya hepsini.biz sana seçelim daha iyi olur.obur turlu cok kalabalık olur burası bunu al şunu al diyerek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:55 ----------
Bayiye gitmeden once netten modellere bak fiyatlarına bak.hangisi hoşuna gidicek seç.sonra bayiye git.yoksa bayi baktı acemi motorcu giydirir elde kalmıs kaskı montu =)))
Hoşbulduk. Teşekkürler. Çok memnun oldum.
Ürün olarak çok bilgim olmadığı için önerileriniz benim için önemli. Kask olarak kafamda siyah bi cbr' a uygun sade ya da karbon desenli varsa bilmyorum o tür şeyler var. Ama kaska da yüksek miktar harcamak istemediğimden arai gibi pahalı markalar düşünmüyorum. Bilmiyorum daha aşağısının kalitesi nasıldır nedir kaza anında büyük markalardaki gibi korur mu. Zaten motosiklet ürünleri günlük kullanım ürünleri ceket gibi çok yüksek oldğunu gördüğümden bi cbr parası da aksesuarlara harcamak istemiyorum.
Ucuz maliyetlerle iyi ürünler bana uyar kısacası
O yüzden marka ve fiyatları biliyorum çok detaylı olmasa da. Detayları da sizden bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler...
-
05 Mart 2011, 12:14
-
05 Mart 2011, 18:08
Allah razı olsun
Ben pazartesi ya da salı günü bahçelievlerdekine bi gidicem. Bakayım en erken ne zaman gelebiliyomuş motor bayiye ve elemanların ilgisine de öyle bi bakarım olmazsa yeniköye de biraz uzak kalıyo ama bi gelirim.
Sen de saolasın eğer gelirsem haber veririm zaten çok teşekkür ederim.
Ama önce bahçelievler'dekine bi gidip bakıp o bayi hakkında tecrübeli olan ve bilen arkadaşların da görüşlerini merak ediyorum. Bi de İstoç'da varmış şimdi sitesinden baktım orası hakkında da bilenler varsa görüşlerini merak ediyorum.
Bayiye bu kadar takmış olmamın sebebi de daha önce bi Kanuni sahibi olmamdan kaynaklanıyo olabilir eğer sıktıysam kusuruma bakmayın
kardeş istoçdaki anes motorda peşin 5600tl anahtar teslim ve nisandan önce olmaz diyor...şirinevlerki OTO SEVER de 5500tl anahtar teslim...ben bugün otosevere kapora verdim mayısda gelcekmiş..ama nisandada olabilirmiş..
-
05 Mart 2011, 19:08
kujumax adlı üyeden alıntı
LS2 Kasklarına Bakabilirsin. Veya 175 TL Anes Motor Satıyor Lazer Marka Forumda Herkesin Önerebilcegi Kask...
Mont Olarakda Venom Önerebilecegim Bunları Kullandıgım İçin Degilde Forumdaki İnsanların Tavsiyeleri İle Yazıyorum..
Sercan Ehliyet Yok Die Bizimkiler Pürüz Cıkartıyordu
Haftaya Cumartesi Direksiyon Sınavı Var Sınav Nasıl Oluyo Bilen Varmı Yaw Bana Hiç Direksiyon Dersi Vermediler
Git Sınav Yerine İzle Anlarsın Yapıcagını Söylüyorlar
Kurs Tanıdık oldugundan Bişey demekte İstemedim
sen yazmasan ben sınav gününü bile bilmiyorum iyi oldu söylediğin cumartesi girelim de sınava alalım şu ehliyeti artık... benim de kurs tanıdık arayıp sormuyorum onlar da arayıp sormuyo sağolsun sınav sabahı ararlar heralde atla motora gel sınav var diye
-
05 Mart 2011, 20:46
herkeze merahaba forumu yenı takıp etmeye basladım gecen hafta fuardan 2011 cbr turuncu aldım cuma teslım alıcam ınsallah.Motoro ılk bu motorla baslıycam sayılır bundan bır ay once trıcolor 2010 honda cbr 2010 almıstım aldıgım gun kaza gecırdım motoru onden vurdum far falan kırıldı honda yı aradım far fıyatı alım dıye bana bır fara 900 tl dıyınce honda ıle ısım bıtmıstır bıdaha bulasmam dedım ama bu yenı modelı gorunce dayanamadım aldım.bu yenı modelı alan arkadasla aman farınıza dıkkat edın bu modelın farı nerden baksanız 1000 tl vardır
-
05 Mart 2011, 23:11
mrn arkadşlar cbr ye kasko yapıyolarmı yapıyorsada nekadarki gözümüz sokakta kalmasın
-
05 Mart 2011, 23:40
mehmet onur adlı üyeden alıntı
herkeze merahaba forumu yenı takıp etmeye basladım gecen hafta fuardan 2011 cbr turuncu aldım cuma teslım alıcam ınsallah.Motoro ılk bu motorla baslıycam sayılır bundan bır ay once trıcolor 2010 honda cbr 2010 almıstım aldıgım gun kaza gecırdım motoru onden vurdum far falan kırıldı honda yı aradım far fıyatı alım dıye bana bır fara 900 tl dıyınce honda ıle ısım bıtmıstır bıdaha bulasmam dedım ama bu yenı modelı gorunce dayanamadım aldım.bu yenı modelı alan arkadasla aman farınıza dıkkat edın bu modelın farı nerden baksanız 1000 tl vardır
Şimdi hondada bi farın 900Lira olmasıyla birdaha honda almam nasıl bi ilişki.
Yamahada suzukide Kawa'da Hyosung'da parca fiyatları uçuktur.
Türkiye'de hayat pahalı
eyz adlı üyeden alıntı
mrn arkadşlar cbr ye kasko yapıyolarmı yapıyorsada nekadarki gözümüz sokakta kalmasın
500-600Lira bişey.
Hoşbulduk. Teşekkürler. Çok memnun oldum.
Ürün olarak çok bilgim olmadığı için önerileriniz benim için önemli. Kask olarak kafamda siyah bi cbr' a uygun sade ya da karbon desenli varsa bilmyorum o tür şeyler var. Ama kaska da yüksek miktar harcamak istemediğimden arai gibi pahalı markalar düşünmüyorum. Bilmiyorum daha aşağısının kalitesi nasıldır nedir kaza anında büyük markalardaki gibi korur mu. Zaten motosiklet ürünleri günlük kullanım ürünleri ceket gibi çok yüksek oldğunu gördüğümden bi cbr parası da aksesuarlara harcamak istemiyorum.
Ucuz maliyetlerle iyi ürünler bana uyar kısacası
O yüzden marka ve fiyatları biliyorum çok detaylı olmasa da. Detayları da sizden bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler...
Giyim kuşam konusunda Feyizoğlunu öneririm.İlk kaskımdan tut herşeyimi ordan almışımdır elinde 2 mont varsa biri 200 biri 100 lira aynı özelliklerde ise sana 200 olanı itelemeye calısmaz bak bu aynı kalite ve daha ucuz der.
-
06 Mart 2011, 00:01
Beklemek Kadar Sıkıcı Bişey Yok Son Bir Kafta DAha Beklicez Sonra ehliyet İçin Koşturma Zamanı
Su Nasıl Sizce : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3296850/detay#
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
06 Mart 2011, 00:05
kujumax adlı üyeden alıntı
3500'e 2008 ve daha az kmde cok cok rahat bulursun bence
-
06 Mart 2011, 00:17
Şu anki piyasada, 2010 diye ülkemize getirilen kasalar bile 35oo-4200 civarlarındaki rakamlara düşecek. Bana güvenin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
06 Mart 2011, 00:22
cakalaz adlı üyeden alıntı
Şu anki piyasada, 2010 diye ülkemize getirilen kasalar bile 35oo-4200 civarlarındaki rakamlara düşecek. Bana güvenin
Katılıyorum, artık kimse eski kasa almak istemeyecek...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
06 Mart 2011, 00:25
Beklemeye Devam O zaman 1 Ay Daha :D Hem EHLİYET cıkmıs Olur :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
06 Mart 2011, 01:05
Ulem motor elinmizde patladı iyi mi 4000e müşterisi hazırdı babama söyledim o kadar satalım satalım diye yazı bekleyelim dedi. Yaza kalmadan 3000e düştü düşücek.
-
06 Mart 2011, 01:21
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Ulem motor elinmizde patladı iyi mi
4000e müşterisi hazırdı babama söyledim o kadar satalım satalım diye yazı bekleyelim dedi. Yaza kalmadan 3000e düştü düşücek.
Boşver babası sözü dinle
-
06 Mart 2011, 13:54
s.a arkadaşlar bu ön camı nasıl söküyoz üs vidaları söküyoz ama alttan bişe tutuyo nasıl cıkar bilgi verirseniz sevinirim....!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 220 kullanıcı var. (0 üye ve 220 misafir)
Bu Konudaki Etiketler