Bana Zaten O Fiyata Vercek
Motoru Aldıgı Günden Beri Komsuyuz Yani Kazası Filan Olsa Mutlaka Olur Haberim Karsı Komsum Boyatma Sebebide Bi Degişiklik Yapayim Dedi Ondan Boyattı Abisi Askerdeyken Boyası 1 Yıllık Filan :S
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Alalımda Motoru Hormu Kullandı Onu Bilmiyorum Tek :S
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mrb arkadşlart bu gün ilk adıma attım cbr için kask bakmaya gittim kendime lazer vertigo düşünüyorum . birde eldicenlere baktım 50 tlden baslıyor gidiyor karar veremedim öneriniz var mı 4 mevsim bir eldiven mont önerilerinide acıgım. çok teşekkürler şimdiden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
http://www.anesmotor.com/?urun-269-i...h-Eldiven.html bu nasıldır
satış elemanına soruyorum nisan ortası diyor.Satışın başındaki arkadaşa soruyorum bu akşam gelecek pazartesi al motorunu diyor.Ya bu adamlar birbirinden kopuk yaşıyor.yada 1 aylık oyuna geldim..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Merhabalar..Dostlar bnde bu motordan almak istiorum, şu motor nasıl sizce.bi görüş alablrmyim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43988325/detay teşekkürler
kazasını bilemeyiz ama aynasız olduğu kesin
herkese selamlar, ben yeni üyeyim...
Aslında sırf sizin gibi bilirkişilerden görüşlerinizi almak için üye oldum diyebilirim... Ben de cbr 125 almayı ciddi olarak düşünüyorum ama ilk honda'm ve ss'im olacağı için hangi bayiden sorunsuzca alabileceğimi ya da aksesuar(kask,eldiven,mont) olarak motora uygun neleri kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok...
Bu konular da bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
Eski modellerde mavi renk var diye biliyorum.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
o motor alınır mı arkadaşım saçmalama jantlar boyalı grenajlar boyalı 2milyara verse neyse bulaşma...
a.s. arkadaşım öncelikle hoşgeldin burda herkes birbirine yardımcı olur fakat daha senin farkına varamadılar sanırım. İSTANBUL'lu arkadaşlar bi yardımcı olun arkadaşa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------
kujumax arkadaşım o motorun büyük ihtimalle kazası fln var. deposu repsol grenajlar eski modelden alma büyük ihtimalle. ama jantların boyalı olması, renk çeşitliliği, ön camdaki siyah film çok berbatt bence. ama yine de sen bilirsin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
baya temiz bir motora benziyor ama kullanmadan sesini duymadan birşey demek zor, sonuçta 40000e gelmiş bir motor bakımı güzel yapılmışsa tık demez ama bakımları boşverildiyse elinde patlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------
2006 modelinde bu renk var ama türkiye de hiç görmedim bende...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
herkese iyi akşamlar
beyler cbr125in enjeksiyonlusu var ya 2011 dğl ama bi alt modeli performansı nasıl karbüratörlüsüne göre ? ara hızlanmaları son hızı fln?
gökhans16cbr, hoşbulduk saolasın. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Bi de alıntı yapmayı bilmediğimden sizin gibi yapamadım kusura bakma
Dediginiz Gibi Çocukla Konusunca Herşeyi Açıkladı Sana Gitmez Komsuyuz Ayıp Olur Dio Motor Pertmiş Motor Yeniden Yaptırılmıs Vs Bi Yıgın Agrıza saydı Artik Bi kIrmıızı Var Yarın Gidip Onu Görücem Begenirsem artik Cıbırım Olucak
20 bine kadar bakımsız ama sonradan tüm bakımları yapılmış cbr kaç km idare eder
Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)