bu ötv indirimleri geçici değil sanırım , sürekli bi indirim değil mi? .. malum seçimler :=))
bu ötv indirimleri geçici değil sanırım , sürekli bi indirim değil mi? .. malum seçimler :=))
Bizim 2011`lerde kıç.mzda patladı :D
Bİ selektöre BİN manita
eski hondanı getir yeni hondanı götür kampanyası konuşuluyordu ama ne kadar doğru bilemem
bi kujumax vardı ha aldım ha alcam heyecan dorukta bekliyodu yeni modeli ve fiyatı görünce bayıldı heralde yok piyasada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------
benim motora 130luk arka lastik taksam nolur
Ninja
bişey olmaz; benim cbr da 135 lik lastik vardı; önde de 100 lük vardı
fakat son hızım 125 e düşmüştü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya şaka bir yana 130lük kalın gelir de sanki... 120 125 falan takmak lazım tol tutuş açısından heralde...
bu arada sende 125 mi vardı f4'ü nakliyeni falan okudum f4 fanatiği olarak bunu satınca öyle bişey alsam kullanabilir miyim
Ninja
evet bende de cbr 125 vardı bir zamanlar
motoru aldığım gün bu topice yüklemiştim zaten; http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-597.html
597. sayfa ilk aldığım zamanlarda 110 km/h geçemiyordum; temiz bir bakım sonrasında; kalın lastikler ile 120 km/h görebildim düz yolda zorlanmadan
125 likten sonra 600f gibi seri bir motor senin için tehlikeli olacaktır. yerinde olsam; cbr 250rr bakardım ; fiyatı da cok cok uygun...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mrb arkadşlar yıllardır bi motor almak vardı aklımda ama bi türlü nasip olmamıştı cbr her zmam aklımım kösesindeydi yzf 125 ninja 250de baya göz alıcı ama fiyatları cbrnin iki katı. fiyatlrı bi göz attımda 2010 modellerin çogu 5000 üzerinde fiyat istemişler 2011 modeli bu gün itibri ile 5.435. gözüküyor bya bi aklımı çeldi fiyat. sıfır aalmak mantıklı gibi geldi bı fiyata başka neler ekleniyor vergi ıvır zızır varmı devirdir plakadır faln http://www.honda.com.tr/SeriesPrices...port-cbr-125-r
ÖTV + KDV dahil (26 Şubat 2011 tarihinden itibaren geçerli) perakende satış fiyatlarımızdır.
yani anahtar teslim fiyatıdır bu fiyat
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ötv indirimi bitme tarihi diye bişey var mı ? ve yeni cbr mı yoksa 2010 kasa cbr mı önerirsiniz? motorlarında falan değişiklik var mı ? ben haziran da alacaktım da yabancıyım bu konulara biraz yardımcı olursanız sevinirim .
Nasıl ki bir andan indirdiyseler ÖTV'yi; aynı sekilde yine yükseltebilirler tabii ki.
Fakat secime kadar yükselmeyeceği kesindir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya yok aslında motoru değiştirmek giib bir niyetim yok f4 seviyorum o kadar bunu alalı 3 ay oldu daha, tahmin ediyorum en az bir sene kullanırım bunu bundan sonra da 50-70bg arası bir motor alırım diye düşünüyorum eğer zamanla o da kesmezse (ki pek sanmıyorum) 3. motor olarak 100bg üzeri birşey seçerim
bu arada hakkaten linkte gördüm de 2008deymiş cbr 125 ben ondan bilmiyorum ben yeniyim daha
Ninja
sizce hangisi daha güzel? ben ilk resimdekinden alacağım galiba öteki içime sinmedi açıkcası. performasında bi değişiklik olur mu ki iki model arasında acaba
resim nasıl ekleniyor bilemedim kusura bakma . ama ben bundan bir önceki kasayı çok seviyorum . bu çok kalıplı olmuş ama içinde 125 lik motor var gülmesinler sonra
Arkadaşlar benim ruhsatda;
TİPİ: JC34-CBR 125
yazıyor.
Sanırım birde JC39 varmış?
Sizde ne yazıyor?
Ne fark var bu ikisi arasında?
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)