Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Eylül 2006, 16:46
yok yaf daha 3 kuruşluk motor tecrubem var hayabusa'ya binmeye cesaret edemem, çıkan ilk virajda uçarım. umarim bu motorda ustalastiktan sonra bi 600 lük alirim onda da ustalastiktan sonra artik hayabusa gibi motorlara cesaret edebilrim sen çok sağol tabiki teklifin için, gel ankara'ya ben de cbr 125 e bindireyim seni
Reklamlar
-
15 Eylül 2006, 03:13
arkadaşar isterseniz bu topiğin adını hayabusamı yoksa cbr mı koyalım ne dersiniz sizce yanlışmıyım bence cbr bir hastalık ve bunu başka motorlarla karıştırmayalı tughlord kardeşimde amma salak bir soru soruyo bence para lazımsa sat motorunu bisiklete bin kardeşim hem spor yapmış olursun sağlığın içinde işe yaramış olur ve bir daha arkadaşlar böle saçma sorularada karşılık vermeyelim sizce ferrarimi satıp murat 124 demi binsem ne yapsam bende karar veremedim şimdi ya bi yardımcı olurmusunuz banada
buda yeni halinden bir foto beğenilerinize sunarım
-
15 Eylül 2006, 11:00
yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı
arkadaşar isterseniz bu topiğin adını hayabusamı yoksa cbr mı koyalım ne dersiniz sizce yanlışmıyım bence cbr bir hastalık ve bunu başka motorlarla karıştırmayalı tughlord kardeşimde amma salak bir soru soruyo bence para lazımsa sat motorunu bisiklete bin kardeşim hem spor yapmış olursun sağlığın içinde işe yaramış olur ve bir daha arkadaşlar böle saçma sorularada karşılık vermeyelim sizce ferrarimi satıp murat 124 demi binsem ne yapsam bende karar veremedim şimdi ya bi yardımcı olurmusunuz banada
valla iyi niyetli bir soru sormuş thuglord, neden bozuldun ki bence gayet mantikli bir soru, çok da ufak ve güçsüz gelir mi demiş biz de gelir diyip alternatif ürettik. tabiki hayabusa mi cbr 125 mi gibi salakça bi soru olmaz ama soru zaten bu değil. cbr 125 e de kuru kafa vb stickerlar yapistirip komik hale getirme bence, turuncu nun orjinal hali zaten çok güzel. siyah cam güzel durmuş ama.
-
15 Eylül 2006, 11:21
sen kımsın bole bısı soluosun?kımsın kı sen cevap vermeyelım bole sacma sorulara dıosun..2 ay sonra cbr 125 satıyorum dıye ortada gezınceksın nasıolsa 600rr aldım sıze ıyı gunler dıyıp
ınsanlar zor duruma dusebılır..ha tabı sole olur baba parasıyla almıssan motorunu anlamazsın
neyse ya kıme konusuorumkı
saygılar sevgıler
demın daha gusel yazmıstım fakat sıstem hata verdı gıttı hepsı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
16 Eylül 2006, 11:06
praetorian adlı üyeden alıntı
sen kımsın bole bısı soluosun?kımsın kı sen cevap vermeyelım bole sacma sorulara dıosun..2 ay sonra cbr 125 satıyorum dıye ortada gezınceksın nasıolsa 600rr aldım sıze ıyı gunler dıyıp
ınsanlar zor duruma dusebılır..ha tabı sole olur baba parasıyla almıssan motorunu anlamazsın
neyse ya kıme konusuorumkı
saygılar sevgıler
demın daha gusel yazmıstım fakat sıstem hata verdı gıttı hepsı..
bak arkadasım ben baba parası yemıyorum bu 1 hem benım orda sordugum hayabusamı zor durumdan kaldıgım ıcın satıyorum cbr 125 r'ın fıyatı cok uygun ama tek korkum cbr 125 r ın bana bısıklet gıbı gelmesı olabılır fakat okudugum yazılardan anladıgım kadarıyla cıkardıgı ses hıcte fena deıl kı benım ıcın performansdan suan daha onemlı kı performansı hayabusada sonuna kadar yasadım artık hızlı olması onemlı deıl ben sehır ıcı kullanacagım bır aracında 350km hız yapmıs yada 145km hız yapmıs hıc onemlı deıl hem Yakamoz'unda cbr 125 r ınıda gorduk kı o kuru kafa stıcerı cook komık durmus belkı cbr 125 r almıssın ama onu aldıktan sonra cbr 125 r'a layık olamamıssın. baba parası yeseydım hayabusamıda satmazdım...
-
16 Eylül 2006, 11:21
sanirim yanlis anlasilma oldu praetorian sana destek bisiler yazmis. neyse ya polemiğe gimesin daha fazla. sen al cıbır şehiriçi kullanicam az yakar görünümü de tatli sorun da çıkartmaz nasil olsa honda dersen.
-
16 Eylül 2006, 11:49
bende fark ettım de bıraz sınırler yanlıs oldu kusura bakmasın :D
-
16 Eylül 2006, 12:37
arkadaşar geçenki yazım için özür dilerim yanlış anlamışım bunun için hepinizden tekrar özür dilerim bu arada dün servisteydim bu kadar laçka olamaz bir servis saat 10 da girdim sabah öleden sonra saat 5 de çıkabildim sadece ampulleri değiştirmek için neyse değiştirdik eve geliyorum benim göstergelerde bi acayiplik olduğunu farkettim nasıl bir titreme var görseniz meğer göstergenin altındaki gövdeye giren plastik bir çubuk var onu kırmışlar gittim biz yapmadık dediler bir şeyde ispat edemiyorsun 28 ytl dediler bende değiştirmedim başka bir çözüm yolu bakacağım siz siz olun serviste motorunuzaa daima göz kulak olun . BU ARADA ÖN ÇAMURLUKTAKİ STİCKER I DA ÇIKARDIM BENİMDE HOŞUMA GİTMEDİ SONRADAN NE YAPAYIM GÖSTERGEYİ NASIL HALLEDEBİLİRİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
-
16 Eylül 2006, 12:43
valla honda servisi bunu yapiyorsa helal olsun onlara. beyinsiz adamlar. bence honda ya şikayet maili at, ortaligi ayaga kaldir eger eminsen servisin yaptigina bunu, ama sakince yap ki hakliyken suçlıu duruma düşme sinirlenmeden israrla.
-
16 Eylül 2006, 12:46
Abİ Ben Motora GÖzÜmden Daha İyİ Bakarim Gİderken Bİr Şey Yoktu Farlarida Özellİkle Onlara Yaptirdimkİ Hanİ Bİr Problem Çikmasin Dİye Ama DedİĞİm Gİbİ Bİr Şey Ispat Edemezsİnkİ Adamlar Bİz Yapmadik Deyİp Çikiyo İŞİn İÇİnden Bİde 2 Fari Taktirmaya 20 Ytl İŞÇİlİk Verdİm Ya Valla Moralİm Alt Üst Oldu DÜn
-
16 Eylül 2006, 13:38
Servisler Çok Sorumsuz Çok Laçka Çok Lakait Hareket Ediyor Allah Kimseyi Düşürmesin Hepinize Kazasız Sürüşler.....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
-
16 Eylül 2006, 13:46
thuglord okuyarak yorum yapsak dımı gusel olur
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
16 Eylül 2006, 13:48
honda'ya şikayet et abi, serviste de ordaki tamircilerle ugrasma satis sorumlularina, müdürlerine ilet şikayetlerini. sitede de moderatörlere filan pm at, bu gibi sitelerin gücü azımsanacak degildir daha önce örneklerini okudum. olayin boyutu ne kadar küçük olursa olsun boyle davranmaya haklari yok.
ben efe honda ya bi daha gittigimde, tazyikli su ile motosiklet yıkarlarken fotograf çekip honda türkiye ye gönderecegim mesela. serviste de o zamana kadar kendim ogrenip periyodik bakimlari kendim yapmayi düşünüyorum. umarim servislik bi problem hiç çıkmaz, çıkarsa da her adımda yanlarinda bakacagim ne yaptiklarina tek tek, denetlemek ve ogrenmek için.
-
16 Eylül 2006, 13:56
slm bn daa yeni üye oldum ama bndede cbr 125 r siyah var yeşilköyden silivriye giderken e-5 te gaza asıldıımda ve her vites atışımda motor teklio ve çok byk bi tehlikeyle başbaşa kalıorum sizce ne yapmalıyım
-
16 Eylül 2006, 14:18
valla ilk defa senden duydum bende antalydan fethiyeye gidergen asıldım gaza ama benim 12000 devirden sonra gaz kesmeye giriyo seninki bir sorunla karşılaşmadım bi servise git diyeceğim ama malum servislerin durumu içler acısı ama yinede bir göster allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin sanada
-
16 Eylül 2006, 14:21
uçan_kızılderili adlı üyeden alıntı
slm bn daa yeni üye oldum ama bndede cbr 125 r siyah var yeşilköyden silivriye giderken e-5 te gaza asıldıımda ve her vites atışımda motor teklio ve çok byk bi tehlikeyle başbaşa kalıorum sizce ne yapmalıyım
daha detayli bilgi verebilirmisin? vites atarken motor nasil tekler ki anlayamadim hiç.
-
16 Eylül 2006, 14:42
mithrelios adlı üyeden alıntı
daha detayli bilgi verebilirmisin? vites atarken motor nasil tekler ki anlayamadim hiç.
galiba karbüratörde bir problem olabilir vites attıktan sonra dipgaz yapıyorsa olabilir
-
16 Eylül 2006, 17:25
praetorian adlı üyeden alıntı
thuglord okuyarak yorum yapsak dımı gusel olur
kardesim once ozur dılemıstım ama sımdı gene ozur dıleyım kusuruma bakma bırdaha olmaz
-
17 Eylül 2006, 14:04
beyler ben servisi hondaya şikeyet ettim sıra sizde ama motosiklet.net üyeşi olduğunuzu mutlaka belirtelimki bizi hafife almasınlar
-
17 Eylül 2006, 22:09
slm arkadaşlar ben bir ay önce bi kaza yaptım ve motorum kasko tarafından pelt verildi hurda oldu motoru tekrar geri aldım ve şimdi yaptırmayı düşünüyorum bu motorun parçaşarını alabileceğim bir parçacı biliyormusunuz istoç ta var diye duydum ama daha gidemedim sizlerin bildiği bir yerler var ise yazarmaısınız
[email]cbr_125_repsol@hotmail.com[/email]:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 87 kullanıcı var. (0 üye ve 87 misafir)
Bu Konudaki Etiketler