Pehhh Ölü Cıbırcılar
Sattım Ama hala Aklım Fikrim Onda.
Ortalık şenlensin bakalımmmmm...
Pehhh Ölü Cıbırcılar
Sattım Ama hala Aklım Fikrim Onda.
Ortalık şenlensin bakalımmmmm...
bu motora bakınca cbf yi gözüm görmüyo valla
12 Subat sınavdan Sonra Rize'ye Gidiyorum Varmı cıbırcılardan Rizeli ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
kardeşim trabzona gelirsen beklerım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
cıbırdan şaşma kardeşim bence ben cok gayet memnunum içimden gelmıyor satmak ama hevesimi aldım daha ilerisi tehlike arabaya geçicem ben cok hevesle bindim görüntüsü rengi yeter cok dikkat cekiyor be alet nede olsa Honda Hayat onda sende gönlüne göre bulursun yaza var daha hayırlısııı...
resmini koyamıcam şimdi upload link ver bilmemne uzun iş
08 çıkışlı 7400 kmde repsol
Ninja
satılıkmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
valla yaza bişey kalmadı yok ya kaç senedir araba tepesindeyiz aynı tadı vermıyor benzın olmus 4 lıra bıde encok hemen hemen her marka modelın apacı kullanıcısı cok fazlalastı motorlar sade ve guzel apacılerıde fazla sırıtmıyo abartı olmamak kaydıyla
Mesajda cıbırcılar dedik gt'ciler gelmiş topiğe
Buda benimki 2008 model 16000 km'de. Bakımda Ngk cr9e buji, castrol 10w 40 yağ kullandım. Hava filtresi 12000 de değiştiği için onu değiştirmedim. Yalnız şuan zincir bitmiş durumda. Aşırı ses yapmaya başladı ve gergi payı sona geldi. Zincir için bildiğiniz o-ringli güzel bir marka var mı?
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------
maşallahı var tabanı düz bassın
dikkatimi çekti de ön lastik orjinal galiba memnun musun?!? ben ikisini de değiştirmeyi planlıyodum ama gerek yok mu ki
Ninja
Aslında var ama 10000 km'de arka lastiği değiştirdim. Ön lastik daha yeniydi. Birazda maddi durumlardan ön lastik almamıştım. Şimdi 2000 km sonra filan ön arka takım MT 75 almayı düşünüyorum.
Irc ön lastik iyi sayılabilir aslında. Ama arka berbattı. Eğer sen arkada orjinal Irc kullanıyosan değiştirince anlarsın aradaki farkı.
benimde arka lastik mt 75 gerçekten çok iyi önüde bi ara değiştircem
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
benim lastikler orjinal ikisi de, 7400km de motor, almışken takım alırım diyordum ama sende öyle görünce dikkatimi çekti, sadece arka mı alsam dedim kendi kendime yine takım almakta fayda var heralde... tanıdıktan aldım ama elime para geçtikçe lastik yağ vs aradan çıkarayım diyorum en azından ne yaptığımı kaç kmde yaptığımı bilirim
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)