bu motor kaç görüyo... 0-100ü kaç saniye bunun... jantlar çelik mi alüminyum mu... sele deri mi panzot mu... oynasak 300 görür mü... hayabusaya yaklaşır mı bok püsür bi sürü soru gelir cbr 125e bile neler soruyolar
Ninja
:D Siteden Soguma Sebebi Gibi Bİşey Ne La Öyle Sorumu Olur neyse O :D
Bugun Arabamın [ Fiat Doblo 2007 ] 152 TL Ödedim Evlat Acısı Gibi Koydu
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum gozume ve gonlume hıtap eden cbr125 almaya karar verdım once koruma ekıpmanlarımı yavas yavas tamamlıyorum montumu aldım sıra kaskta bakalım.aranızda cbr125ını satan varsa haber verırse cok sevınırım ıkıncı el temız az km lı bır cbr arıyorum.hayırlı forumlar
ben sadece motorunkini ödedim 32,50 geri kalan herşey işin "babam sağolsun" 1600küsürcük ama ordan oraya ordan oraya baya gezdim
Ninja
ben daha üzerime almadım motoru yaw şimdi aklıma geliyo kaça patlar noteridir, sigortasıdır, vergisi püsürü?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Vergi mi onu bana sorun 9000-10000 cıvarı arabaların vergılerı 32,50 motosıkletımın vergısı 170 odeyıp evlat acısı dıyen arkadaşımın doblosu hususi olsaymış kesın ağlarmış Şaka bır yana vergıler çok fena koyuyor ınsana.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
valla yav motora bakım yapsan o parayla 0 gibi olur benzine harcasan dünyayı turlarsın yaw allah devletimize zarar zeval vermesin
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Selam dostlarım, izmirde bugün hava güzel sizin oralar nasıl...
donmuş yollar beyaz catılar agaclarlar ve garajdaki motorlar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Araç Taksi oldugu için Sanırım Ucuz Fiat Albea Var Hususi Onunki 450TL'mi Öyle Bişey Onu Ödemedim Onuda Ödicez Bakalim Babamdan istedim O vericek :D arabanmı var derdin var :D
Doblo Allahtan 2007 Taksi Olarak Calisiyor O Yüzden Doblo Ucuza Geldi Ama Albea Ucuza Gelmedi :S
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)