Yarın Bİ Ayrıntılı Resimlerini Çekeyim Bi İnceleyin Motor Sesi Filanda Güzel Video'da Çekerim...
Senden bi Ricam Var
Cbr 125 Sana Kırmızı Çok Yakışıyor. Yanına :D Hyo sana Gri Cok Yakısıyor
Gitti Cbr125/Geldi GT250R :O
Yarın Bİ Ayrıntılı Resimlerini Çekeyim Bi İnceleyin Motor Sesi Filanda Güzel Video'da Çekerim...
Senden bi Ricam Var
Cbr 125 Sana Kırmızı Çok Yakışıyor. Yanına :D Hyo sana Gri Cok Yakısıyor
Gitti Cbr125/Geldi GT250R :O
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Herkes Takti Zaten Ona :D
aynen aga ben de takığım hadi söylerim hadi değiştirir derken haaalaa duruyo
Ninja
bu motor ne kadar değer fiyat??
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Benim motor 150 hıza ulaşıyor.senin 130 yapman gayet normal,44.000 de olması biraz düşündürücü,motora baktırman gerek...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------
sinyallere ne oldu,yerinde görünmüyor.Tehlikeli bir durum, zaten trafikte motorlara fazla dikkat edilmiyor...
44bin Motor ama Sanmıyorum Onu Alıcagımı Bana 20-30Bin Arası LAzım Zaten Cok Yagmur Rüzgar Var Bu Ara Sürüş Yapamam...
Arkadaslar Sizden Rica 100-150TL arası Bir Kask yine 100-150 Arası Bir Mont
50-100 Arasıda Bir Eldiven Önerilerinizi Bekliyorumm... Paypal Ödeme Yapma Sansım var...
2.EL'de Olabilir.
Cbr ı satmış bulunuyorum. bıraz once satısı verdım.3750 lıra ya verdım. Alıcısında kı heyecan guzeldı
Yenı alacak arkadaşlara da hayırlı olsun.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Arkadaşlar merhaba;
Bugün işe gelirken bir anda devir ve hararet göstergesi birden durdu çalışmıyor ışıklarda dururken boşa attığımda n lambasının yanmadığını gördüm kapatıp motoru çalıştırmak istediğimde kontağın açılmadığını farkettim vurdururak şuan çalıştabiliyorum sorun neyde olabilir sizce elektirikmi gelmiyor farlar çalışıyor sinyaller çalışmıyor, teşekkürler cevaplar için...
s.a arkadaşlar
Oguzhan elektrikciye Göstermelisin Muhtemelen Sigortalarında Problem Vardır...
As.
Bugün Cbr 125r hava filtresini değiştirdim, çoğu yerde 110 TL rakkamını yazmışlar yazılarda. Aldanmayın. Ben Honda yetkili servisinden 27.5 aldım. Aklınızda olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Arkadaslar Sizden Rica 100-150TL arası Bir Kask yine 100-150 Arası Bir Mont
50-100 Arasıda Bir Eldiven Önerilerinizi Bekliyorumm... Paypal Ödeme Yapma Sansım var...
2.EL'de Olabilir.
ls2 kask, difi mont, eldiven o paraya birsürü bulursun gözünü beğendiğini al
Ninja
Eldiven konusunda Hudson Deriye bakabilirsin. Ben aşşağıdaki eldiveni aldım. Gayet güzel ve kullanışlı. Deri olmasına rağmen çok soğuklarda çok az ellerin üşüyebilir fakat almanı öneririm.
http://www.hudsonderi.com/?urun-400-...torsiklet.html
Mont konusunda motomaxta bazen çok güzel indirimler oluyo.
Kask konusunda bütçeni arttırmalısın. Bende Nolan N62 var. 3 sene önce aldığım için artık küçük gelmeye başladı. Kafam biraz büyüdü herhalde. Şuan agv alıcam gibi gözüküyor.
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere. Bu sabah karne almak için okula gidiyorum. Her zamanki gibi ayaktayım. Önümde hamile 25 yaşlarında bir bayan oturuyor. Bayanda değişik değişik hareketler yapıyor. Kadının bir rahatsızlığı olduğunu düşünürken, kadın bayıldı ve başını ön koltuğa vurdu. Neyse iyimisiniz filan diyorum hiç ses yok, en son boynundan nabzına baktım elime bir titreşim geldi. O sırada da hastahanenin önünden geçiyoruz, şöföre söyledim ve istemeyerek durdu. Bir sorun var kadın 90 kg civarında ve herkes korkmuş hiç kimse yardım etmiyor. Neyse bir kerette kadını kucağıma aldım hastahane girişinde sedyeye kadar götürdüm. Doktorlar filan baktı bende hastahaneden ayrılamadım. Sonuç olarak kadının bir şeyi yokmuş. 7 aylık hamleymiş ve havasızlıktan bayılmış. Sonra bayana olanları anlattım teşekkür etti ve ayrıldık. Ama şuan bir sorun var belim çok kötü ağırıyor oturduğum yerden ayağa kalkamıyorum. Yarında babamla go kartlarla kapışacaktık ama benim bel felç oldu.
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)