sen plakayı değiştirmemişsin hala
casillas sen 2. Viteste 90 100 yapıyosan bende 100 yapamasamda 90 yapıyom artislik yapma alırım havanı
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
SLM lar cıbırr cemaatı cıbırımıı satıyorumm 16.500 km de MANİSA\AKHİSAR BÖLGESİNDEE 2007 model kırmızı sıyahh ilk sahıbıyımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Bende arabamı sattım forumdan bır arkadaşa. motosıklet ın fıyatına da yukselttım. Simdi 2000 model fılan Honda tek kapı bır araç ya da Stılo ya da SAxo fılan bakıyorum ınsan arabaya alısınca özellıkle kış gunu motosıklet zor gelıyo akşam bır kaç da foto atayım. Yenı sahıbı arabayı modıfıye edıcek zaten o bol bol foto çeker =)
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Selemlar cbrcılar nasılsınız?
Benim 16.000 km bakımı geldi. Bu sefer baştan aşşağı sökücem motoru. 16 bin bakımında klasik yağ değişimi,zincir bakımı vs. dışında neler var?
ya casillas satmıyonmu daha hyonu yaw de hadii bekliyom burda
Dur daha 250km bindim.
Satarsam ilk sana diycem
plakada burda alır gidersin miss miss
ok aga anlaştık fazla hırpalama hayvanı ben koşturcam daha ;)
s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de cbr ci olarak
buyur kardesım burdan bakabılırsınn...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41399912/detay
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
online olan yokk mu??
arkadaşlar bayadır aranıza katılamıyorum malum okuyorum muğlada pek giremiyorum bende motorumu satıyorum ilgilenenlere duyrulur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41169123/detay
detay için bana ulaşabılırsınız
Motosıkletımı sattım dıyebılırım arkadaşlar. 3750 lıraya bıraktım. normalde bırakmazdım ama tanıdık vasıtası ıle o fıyata verdım
Yarın noter ıslemlerını halledeceğiz. Alan hayrını gorur ınşallah. Ben tırsıyorum artık motosıklet kullanmaktan. Son gunlerde gordugum kazalar, arabanın verdıgı kalorıfer keyfı + müzik dinleme rahatlığı benı kendıne çektı
Belki 2 yıl sonra fılan racıng makıne ya da o zman kı kalıbıma gore bı naked alabılırım. Fazer fılan çok hoşuma gıdıyo sımdılık uzak durmam gerekıyo
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Bugun İlk Defa Cbr125 Sürdüm 2005 Model... 44Bin Km'de 130 Görüyor Motor Tek basıma kask Kafamdan Fırlıyordu...
Kafama Takilan 1-2 Soru Var...
Redline GEldiginde Motor Acayip Bİr Ses Yapıor Sanki Boşa alıp Gazı Köklermis Gibi Bir Ses Geliyordu Korktum
Bide Kısa Mesafede Dönüste Gidonu Çevirdigimde Parmaklarım sıkıstı depoyla Gidon arasına :D:D:D Acemilik Yukarda kalıyor
44BiN KM Olmasına Ragmen 130 Basması Normal'mi Tam 130 Degil 125-130 Arası Gidip Geldim...
Motor'u 2750 SAtıyor Arkadas 44Bin Motora Para Verilirmi ?
Motor Repsol'du Yarın Resim cekerim Sizlere
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)