O Halde 1000 KM 100TL Gibi Bİr ücrete Giderim Tahminimce. Artık Su Ehliyeti Bi Alabilsem.
O Halde 1000 KM 100TL Gibi Bİr ücrete Giderim Tahminimce. Artık Su Ehliyeti Bi Alabilsem.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
selam...arkadaşlar 2005 model honda cbr (125lik) min motorundan bi şıkırtı sesi geliyo servise götürdüm kranktan geliyo dedi biyel kolu asınmıs ama motorumda her hangi bi sıkıntı yok tek sorun ses 4 senedir ilk defa sorun yasıyorum tüm bakımlarını yaptırdım anlayan biri varsa bana yardımcı olabilirmi (krank degişimi için 750 tl istediler )
arkadaşlar 2011 cbr mi ilk bakımını yaptırdım şuan 1400 km deyim ama motor nedense 2 kşi düzyolda 100ü tek kişi ben (65kg yim ) 110 u gecmiyor. neden olabilir sizce burda millet 130 140 hatta 150lerden bahsediyor ben 110 u geceiyorum üstüne kapanırsam anca 120 -yapıyor motor 5te bile açılamıyor.
2011 cbr 125in türkiyeye geleceği yada motoplusta tanıtılıp tanıtılmayacağı hakkında bir bilgisi olan varmı
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
Arkadaslar konunuzla bir alakasi yok ama acil , konu acmaya calistim ama olmadi. Ben 2. El motor almak istiyorum 1500 ile 2000 arasinda 125 lik scooter fakat aldiktan sonra ustume gecirirken ne kadar daha para vermem gerekiyor bilenler cevaplarsa sevinirim . Tesekkurler simdiden...
cbrciler uykuda galiba kac gundur 3 sayfada buluyorum topiği
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
ama herkes açılır km yaptıkça motor dio açılırmı sizce
sen şu rodaj diye bişey yokmuş nasıl alıştırırsan öyle gider mantığıyla yardıran arkadaş değil misin hani sadece soru sormak için foruma giren
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
yurt genelinde yağışlı havalar cbr'cıları derinden etkiledi
Ninja
Yagmur camur dınlemem 250 km yol yaptım iş ve kurs arası
110da hız mı ya ben 2.vites 90-100 yapıyom
ayıp senin bu yaptığın eziklemesene eski tayfanı, sen şimdi hyocularla takılırsın
Ninja
heheheheh
Cıbır Hyo Ninja hepsiyle takılıyorum
Kimse resim felan paylaşmıyo Ben canlandırıyım topici barı
Kullandığım şeyin içini görmeden duramam illa sökücem
Korkmayın geri Topladım
o sayılmaz seninkinde yamaha yazıo!!
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
slm .arkadaşlar bana cbr 125 kullanım kılavuzu lazım nerden bulabilirim.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)