Buyrun Fotolar...
By by Yalova
selamün aleyküm ey cbr kullanıcıları bu benim ilk mesajım yeni kaydoldum 2 3 aydır sizi takip ediyorum Allah izin verirse haziran temmuz gibi 2010 kasa cbr la bende aranıza katılacağım . size bi sürü sorularım olacak önümüzdeki günlerde iyi geceler herkese..
casillas alet çok güzel harbüiden de bişey dikkatimi çekti 16 plaka mı? Sen bursaya geldin de bize haer vermedin mi?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Motoru Bursadan Aldı Bildigim Kadarıyla Sürüs Anında Bir video İsteriz :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
bursaya kadar geliyor haber vermiyor adam bize yaw bi görüşür buluşur kapışırdık bea cıbırım la ayarı verirdim
Bnde ondan korktum sımdı cıbıra tokatlanırız felan
Cıbırla kapışmak haddımıze mi ya
o yalovadan Orhangaziye giden virajlı bir yol var.orda sakın sakın 1-2-3-4 yaptım ıbreye bi baktım 140-150 gidiyo görmeye alışık olmadıgım hızlar heycan yaptı dedım tanımadıgımız motor tanımadık yol sakın oğlum sakın
Bundada söyle bişey var 3-4 bin devire kadar gaza tepkisi biraz az ondan sonra hızlı çekince yanlıyo ufaktan ;)
Sercan hayırlı olsun
250cc'de yaptığın hızın farkında olmuyo insan bi bakıyorsun ibre 100lere gelmiş çoktan, halbuki daha 3.vitestesin hiç bir zorlanma yok motorda aman dikkat
dürüm etkinliğine gelde bi yakından bakalım motoruna
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ben izmire gelcem inş. Yazın o zaman kapışırız :p harbiden güzel alet yalnız talibim ona göre kullan ha fazla yorma gtr ımı
Forum durdu
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
harbiden niye öyle oldu yaw
3 ay motoru başıma gelen head shake yüzünden bırakıcam demiştim açtığım bi topicte. Ama öyle olmadı bırakamadım ve 110 la giderken yere düştüm. Tam koruma olduğum için çok önemli bişeyim olmadı. Vücudumun yarısı ezik o kadar. Olayın detaylarını sonra anlatıcam. Şuan da zor yazıyorum. Allah'a emanet olun.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar ... motora noldu peki ?
niye soruyon kazalı şekilde sen mi alcan :D
Bİ selektöre BİN manita
buggin çok geçmiş olsun, ah birazcık sabır birazcık havalar ısınsın bak gör lastikler bile daha çok tutacak yolu riske girmeye gerek yok, sen ben acemiyiz daha
gökhan benden 3 gün önce aldı motoru herif kaç bini devirdi benim daha 200 km oldu
Gökhan İzmir'e beraber kaçabiliriz yarı İzmir'li olduğumdan eşlik edebilirim sana
Casillas maşallah diyelim çok çiçek duruyo alet hayırlı olsun, iyi günlerde kullan imrendim valla, darısı başımıza
Ninja
çok geçmiş olsun kardeşim ya bende hemen hergün kaza atlatıyorum bu havalarda binmemek lazım hakkaten :( ama dayanamıyorum işte bende. Batu kardeşim ben 10 yaşından beri motor tepesindeyim ama dikkatini çekerim inşllah satmazsın yazın izmir turumda
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)