ewt oda 125 c cbr repsol. bu benim 4. motorum .
maddi durumdan dolayı biraz. hemde cbr 125e çok ısındığım için
yahu bunu sen söyleme bari
600'luk motor hiç kullanmadım ama 250'lik ninja kullanan ve 7500km cbr ile yol tepmiş biri olarak söyleyebileceğim şeyler:
1) her sınıf motorun kendine özgü bir eğlencesi var ve bazen cbr125'e binmeyi özlüyorum. elimde olsa cbr125'imi satmadan ninja alırdım
paranın gözü çıksın
2) 250cc'lik bir motor yeni başlayan birisini fazlasıyla tatmin eder. 2.0 motorlu bir binek otomobil gibi atik.
3) cbr 125 yokuşlarda öyle bayılan bir motor değil. hatrı sayılır dikliklerdeki rampalarda 90km hız ile 3.viteste çıkabiliyor (motoru çok sıkıştırıyorsun o ayrı tabi)
4) özellikle yuksek devirlerde cbr125'in çok tatlı bir motor sesi vardır
125'likten sonra 600f'e geçilebileceğini pek sanmıyorum, orası ayrı. soğuk asfaltta bile kıç atan bir motor, gaz hassasiyeti çok yüksek.
250'den 600f'e geçiş yapmak yerine farklı yol izleyebilirsin, en azından benim planım bundan sonrası için şu şekilde:
cbr125r (başlanıç yaptığım motor)
ninja250r - çift silindir (bununla 20bin km yol yapmayı planlıyorum)
er6-f - çift silindir 650cc tork harikası spor touring. (bu motordan sonra bütçe el verirse 4 silindir bir makine)
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Arkadaşlar iyi akşamlar.Cbr ı satılığa çıkarıyorum. Aıle zoru ıle arabaya geçeceğim.
31.12.2012 ye kadar vize var. Arka firen balatası yenı değişti.
birazdan ilanı da eklerım buraya. içim acıyor ama o arabayı da kaçırmak ıstemıyorum
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Bende yazıcaktımda boşver dedim atlamayalım lap diye,küçük cc motor aldıgında çevrendeki muhabbet şu 600cc motorun gaz koluna dokunmamış adamlar gelir ve
-ne kadara aldın kardeş
Sen:Filanca fiyat.
-hmm güzel motor ama,2 daha koyar 600 alırdın be.
Bu diyalogu 2 ay felan çektim artık he tamam diyip direk konuyu kapatır oldum.
Hayırlısı Olsun ;)
Babamda beni kandırmak için mini alıcam motoru boşver Scorrko mu nedir bi spor araba varmış ondan alak felan dedim yok 2 teker akar
Sabah gidiyorum GT'yi almaya Bursa'Ya ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38984710/detay
Yeni resımleri yarın yükleyeceğim.
Sağol casillas Hayırlı olsun sana da. Bursa akarrrr Ben 106 ya geçiş yapıyorum Hayırlısı ıle
gözünü seveyim baba parası...
Baba parası dıyorsunda guzel dostum bilmeden konuşuyorsun. Ne yanı babamızda para var ama baba parası dıye aç mı yaşayalım? yayan mı gezelım? Herkes de aynı terane bak goruyon mu baba parası yıyo der halbukı babasında olsa kendıde yer.. Ayrıca buradakı cogu kışı çalıştıgımı hem dersane hem işe gittigimi bilir. Boyle gereksiz seylerle casıllasında benım de canımı sıkma lutfen.
casillas00 ve ali ikiniz içinde hayırlısı olsun
teşekkürler Arkadaş inşallah senın de guzel bır cbr ın olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------
Sağol dostum çok teşekkür ederım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------
Sağol dostum. ilk teklıfı de geldi 3400 lıra
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
sakinim Crixus
beyler size bir kaç resim gösterek istiyorum nasıl atabilirim buraya telden?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------
beyler gökhans16cbr adında bir albüm açtım attım siteye resimleri yorumlarınızı bekliyorum
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)