dostlar öncelikle yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. ben 1,84 boy ve 80 kg lık cüsseyle cbr bana gider mi? uzun yol ve şehir içinde beni çok yorar mı? teşekkürler
dostlar öncelikle yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. ben 1,84 boy ve 80 kg lık cüsseyle cbr bana gider mi? uzun yol ve şehir içinde beni çok yorar mı? teşekkürler
olumune bu sevda..
arkdaşlr yükseliş honda bayiyi aradım açan yok kapalımı sizce
pazar günü açık olurmu ?
olmaz...
pazartesiye kaldk .s
sadece tek farın 800 tl oğunu söyledi servis
kaç 800 mu
aboww 2006 R6nın çift farı 1500TL'di ne satıyomuş bu honda ya
O halde girilmez.o motora astı astarını geçer.kafa grenajınada 500çeker mis
bi kaç gündür viraj çalışıyorum. Ama yatamıyodum virajlara arkama birini aldım. (tecrübeli biri) virajlarda arkamda olmasına rağmen motoru yatırıyodu. Nasıl korktum ama yatınca motor. Zevkli bişey virajlara girmek. Motorun eski sahibinin ustasına denk geldim. Karbüratör temizlencek mis gibi olurmuş o zaman. Yüksek hıza çıkmamasının sebebi eski yağmış. Bu soğuk havalarda da 15w 50 yağ kalın gelirmiş. Moralim düzeldi.
Yalnız ön freni çok sıkınca (düşük hızda) tak tak tak yapıp önü çok şiddetli sarsıyo. O niye ki?
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
motorunun yaşı itibariyle amortisör yağlarını ve keçelerini değiştirmelisin.
balatalarında bitik bu arada, geçen koyduğun fotoğrafta gördüm. o şekilde fazla kullanma diskleri çizmek istemezsin.
bu arada bi arkadaş orj cbr125 egzosu koymuştu buraya senin için. belki gözünden kaçmıştır diye alıntı yapıyorum:
eğer bir oynama yada hasar yoksa bence kaçırma.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
arkdaşlar bu cıbırların aküsü kaç volt kaç amper ? önerebileceğiniz akü warmı bide ??
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
selam arkadaşlar ben sitenizde yeniyim ilk motorumu almayı planlıyorum bu ara cbr 125r ile kanuni racer 200 s arasında kaldım.bir de bu cbrın sitesinde 124.7 cc yazıyor dopru mudur?racer s de 200 cc?anlamadım nedir?
arkadşlr hrc renkli 2011 honda cbr mı aldım. plakası 2 gün sonra çıkacak
Az Kaldı Alıyorum Bende SOn Bir SInav
18 Aralıkta Araba Ehliyetine Girdim
Motor: 95
Saglik : 100
Trafik : 88 ) Son 20 Soru
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
sağol kardeşm aminn
ls2 marka kask aldım 100 tl nasıl kask bilgisi olan varmı
Hangi Kasktan Ve Nereden Aldın ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
yükseliş honda bayiden
ls2 ispanyol markası, son yıllarda popüler oldu, hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)