ben şu ana kadar bursa istanbul git gel 300 km yaptım 2 kişi bende de işey olmadı
ben şu ana kadar bursa istanbul git gel 300 km yaptım 2 kişi bende de işey olmadı
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
arkdşlr bn cumartesi honda bayiye gidicem motoru alıcam. peki motorun plakası kaç günde çıkar bilgisi olan varmı ??
1 haftada elime ulaşmıştı benim bulunduğun bölgedeki yoğunlukla bağlantılı olarak uzayıp kısalabilir.
Nereden alıyorsun, il bayi ismi?
izmir bornova yükseliş bayi. 2 güne kadar teslim alabilrmiyim motoru acaba
Motosikletin bayide ve fabrikadan geldikten sonraki birleştirilme işlemi yapılmış hazır şekilde ise ve ödemeni de yaptıysan hemen alabilirsin, ruhsat plaka gelene kadar bekle biraz sevip trafiğe kapalı alanda turlarsın, evraklar gelince de trafiğe çıkarsın, ben öyle yapmıştım.
Ne renk aldın?
mavi kırmızı beyaz renklisinden 2011 model. senin
Ev arkadaşım 2 ay önce aldı o rengi. Satış ismi Hrc o rengin.
Siyah var bende agustos başında satın aldım.
hrc güzel ama dmi
Kimisi çok beğeniyor kimisi ise gercekten hiç sevmiyor. Sonuçta renkler ve zevkler meselesi.
Ben 2. gruptayım alan arkadaşım zaruriyetten almıştı başka rengi kalmadığı için. Şimdi yanyana durduğumuzda 2 ayrı motosikletmiş gibi duruyor siyahi olan daha iri gibi.
Forumda egzoz arayan bir arkadaş vardı belki yardımcı olur:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...al-egsoz/detay
Uploaded with ImageShack.us
Nasılsınız arkadaşlar? Yarın saat 5 te vıze ıçın muayenem var =) dun alarm taktırdım sınyallerımın ıkısı led ıkısı orjınaldı 4 led sınyal aldım.
onları değiştimek gerçekten ölümmüş :D şu an tek eksık flaşor.
onuda aldım yarın takacagım ve vızeye gıdecegım.
Balata değiştirdim arka fren balatamı.
BAkalım geçecek mı :D
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
arkadşlr yarın yani cumartesi izmirde honda bayi kapalımı olur yılbaşı oldğu için ??
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
sinyal kafa grenajı far yan grenajlarda catlak cızık varsa onları boyattır.
Alınabilir ama maşalarında yada mesnete bakmak lazım fotolarda bellı olmuyor eğik varsa masrafı buyuk olur.
kafa grenajı + far +sınyal 1000mılyar vardır rahat
arkadşlar yarın bayiler açık olurmu cevp verin acil ??
Öncelikle tüm Motosiklet net aleminin, tanıdık weya tanımadık herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım. İyisiyle kötüsüyle bir yıl daha yaşlandık, tecrubelendik. Yeni yılın; sağlık, mutlukuk huzur we dostluk getirmesini dilerim. Nice senelere, yeni yıl hepimizin gönlüne göre olsun inş.. Kazasız belasız arkadaşlar. Yeni yılınız mübarek olsun. Allaha emanet. Saygılar...
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
aramayı unuttm. sice açık olurmu yarın bilgisi olan varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)