acemi olduğumdan kesiciye çok sokuyorum ben ama hiç öyle bişey olmadı. Bence sen bi servise göster.
acemi olduğumdan kesiciye çok sokuyorum ben ama hiç öyle bişey olmadı. Bence sen bi servise göster.
ya arkadaşlar benim gidon biraz renk kaybetmiş gibi birine sordum soba boyasıyla boyayabilirsindedi. Birde depoyla gidon arasındaki siyah plastik gri gibi olmuş güneşten onu neyle boyayabilirim?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
o plastiğe ben carbonfiber bant çekmeyi düşünüyorum. Görünümü çok hoşuma gidiyo.
merhabalar arkadaşlar ben seyit aranıza yeni katıldım konyalıyım cbr 125 almaya karar verdim ve açtım forumu biraz baştan biraz ortadan biraz sondan okudum bu sayfayı genel izlenimler süper bir motor gayet iyi süper sport için bir atlama tahtası cbr 125, 2011 model resimlerini de görünce o gelinceye kadar beklemeye karar verdim hemde para birkitiririm biraz diye düşünüyorum ilk motorum da olmayacak gerçi ama süper sport motorlar kullanmaya karar verdim o yüzden cbr yi almak istiyorum daha önce şu rus malı minsk lerden kullandım babamındı emektar 12 yıl kullandık yaklaşık 1000 km kullanmışımdır düşe kalka onu sattıktan sonra da babam kanuni bs 125 aldı onunla da 2000 km yaptım artık kendi motorumu almak istiyorum cbr 125 mi alayım yoksa daha yüksek cc li bir motor mu size bir danışmak istedim bu arada konyalı arkadaşlarım varsa tanışabiliriz
Selamün Aleyküm bir ufak sorum olacaktı.cbr125 r ile gezi düzenlemiş veya uzun yol yapmış arkadaslar biraz bilgi verebilir mi? örneğin;gözümü karatsam istanbuldan kafama esse uşak"a kadar gidebilir miyim veya daha yakın bir yer karabük olabilir.ne gibi sorunlar yaşarım veya cbr125r buna dayanabilir mi ??
cıbır kesin dayanır da sen dayanabilirmisin kardeşim
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
bende onu merak ediyorum nedir eksi ve artı yanları biraz daha konuyu açarsan sevinirim kardesim
overcloud nickli bir arkadaş var burda bak onunla bi görüş... istanbul-->turgutreis turgutreis-->istanbul yaptı, uzun yolda daha tecrübeli biri var mı bilmiyorum, gayet memnundu tur sonrası başlık açmıştı burda
Ninja
selam
aşağıdaki iki konu başlığını okumanı öneririm. motorunu seviyorsan bir kere yola çıktıktan sonra gerisi geliyor.
uzun yol psikolojisi:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ikolojisi.html
istanbul - turgutreis:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-cbr-125r.html
burda hiç yayınlamadığım bir seyahatim daha oldu. 30 ağustos'ta istanbul - altınoluk yapmıştım cbr125 ile. o seyahatte çok keyifli geçmişti.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=782
Çanakkale'den Van'a Cbr125 ve Vatan Doğukan
unutmadan, altınoluk seyahatimde dönüş için sabah erken bi saatte yola çıkmıştım. haliyle çamlıkların arasından geçen yol tam olarak güneş görmediğinden baya bir serindi. bende de yazlık fileli mont ile tshirt vardı sadece. baya bir üşümeye başlamıştım. allahtan kuyruk çantama her ihtimale karşı bir yağmurluk atmıştım.
o yağmurluk rüzgarı kestiği için beni kurtarmıştı
bu arada sercan'ın paylaştığı yazı turgutreis seyahatimden önce bana ilham veren yazılardan biridir.
offf bahar gelsede şu ninja ile adam akıllı bir yol yapsam.. daha anca iznik'e gidip geldim..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
O kadar uzağa gitmeye gerenk yok aga bak aşşağda
http://www.motosiklet.net/forum/etki...tograflar.html
Kardeşim sadece şu an benim kullanmış olduğum motor ile örnek vereceğim sen o Honda nın kalitesine göre kıyaslama yapabilirsin benim kullandığım motor Kanuni Bs 125 . .
9 hp gücü var maksimum 100 km ye çıkıyor ve şu an 4900 km de bu ikinci yılı ben o motorsiklet ile hiç durmadan Ankara gittim geldim kii Ankara ile Konya Çumra ilçesi 280 km den daha fazla orada 3 saat işimi hallettikten sonra da tekrar bindim ve geri döndüm ki Kanuni hava soğutmalı cbr sıvı soğutmalı Honda daha kaliteli gerisini sen düşün . Kanuni nin kalitesi bellidir hani ne derece olduğu tık demedi Honda ondan kat ve kat kaliteli kardeşim
En uzun kesintisiz yolculuğumu bir gün içinde istanbul-edirne, edirne istanbul arasında yaptım yaklaşık 500 km yol yaptığım o sisli, yağmurlu, soğuk günde istanbula geldiğimde hala yol yapmaya devam edebilecek kadar enerjim vardı,
ortalama 120 km ile kesintisiz yol yapabilirsin motor kesinlikle yorulma vs gibi sorun çıkarmıyor.
Senin kondisyonun daha önemli.
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)