Gt250r Sana Kırmızı Çok Yakışıyor.
İmzan benden olsun
BYZ ARABALI ÇOCUK...
bende istiyom gt250r.
Artık beni kesmiyo cbr. Malum toplam 150 km yol yaptım. Baya bi tecrübem oldu.
İkarus sendromu seziyorum kendimde.
cbrsinin egzozunu değişip de orjinal egzozunu satmak isteyen varsa 05327963173 numarasından bana ulaşabilir.
merhaba arkadaşlar satılık honda cbr 125R var mı acaba ben ciddi alıcıyım balıkesir altınolukta oturuyorm satmayı düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirmi 0535 420 79 72
taze bitti az evvel satıldı bitanesi
hayırlı olsun casillas, yenisine sağlık
Ninja
yok mu honda cbr 125 satan peşin alıcam ciddi alıcıyım 0535 420 79 72...
Sattım gitti
Para olsa supermoto Drz400Sm.Üstüne bide kitini koyunca fena alet oluyo.
Yada Xt660x...
Ama bunlar için 10bin lazım
Racinge devam dersek
GT250r var.herkez bişey diyor ama bence güzel motor hondadan inip onada binerim fark etmez
ninja var tabi bide ama oda cbr 125 gibi bana.
Satma sebebim zaten cıbırın benim boyuma uygun olmayışı ve beni gereginden fazla yoruyodu.1.85 adam üstünde
ninjanında depo ve gidon bakımından biraz daha cbr'a benziyor ama gene.
tabi oda temiz bir 2.eli 8000TLden başlıyo mubarek
hayırlı olsun casillas hani bana satacaydın 750 vereceydim benimkinin üzerine
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Hayırlı Olsun Umarım İstedigin Motoru Alırsın :D
Ege'de Cbr Aranıyor
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
gt250r alda talip olayım o zaman
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
hayırlı olsun
ninja'nın cbr125'e yakın bir yapisi var.
küçükten büyüğe doğru sıralayacak olursak:
cbr125 - ninja250 - gt250 diyebilirim.
hal böyle olunca motoru ilk aldığımda alışmakta hiç güçlük çekmedim
şansın varsa ikisininde üzerine otur derim ama gt250 senin boyuna daha uygun gibi görünüyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Tşkler. Sende
o zaman biraz bekliycen
Yani bende öyle tespit ettim İst. Ninja Grubuyla gezerken bınmedım ama biraz inceledim cıbıra benzer.
He ninja japon Kalitelisi var.Yeşili Var
Ama nette felan bu sorunlu Hyoları STleri araştırdım hep kullanıcı hatası aşırı yüksek devir.
Kesici olmadıgından dıyorlar Kesici dedigin şey zaten 12bin devirde gırıo makina zaten 13bın donduruyo o 1000Rpm'nın pek bi onemi yok 11-12bin devirlerde gezdigindede zarar veriyo cunku 10bin devirden sonra yap bombası görevini başarılı yapmıyor.
He bunlar benim araştırıp gördüklerim.
Kullanıp test etmeden somut bişey yok ortada
yanlış hatırlamıyorsam ninja'da 15bin devir var. bazen redline'a giriyorum farkında olmadan. tabi süreklü öttürmüyorum motoru redlineda. genelde kalkışlarda oluyor ama en azından içim rahat her konuda. ninja'nın böyle bir avantajı var. gt250ler hakkında çok fazla söylenti var. haklı/haksız olsun insanın içinde şüphe kalıyor.
eğer bir gün gt250 serisi bir motor alacak olursam 0km alırım, vee piyasada olursa sarı renginden
bu arada bence son model ninjalar çok rezil. o güzel yeşil renge siyah - beyaz şeritler çekip çirkinleştirmişler motoru..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 152 kullanıcı var. (0 üye ve 152 misafir)