Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Eylül 2006, 14:18
Greldorn adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bende topic i baştan sona kadar 124 sayfasını okudum hiçde canım sıkılmadı aksine cbr 125 e biner kadar oldum ne yalan söyleyim
ehehe, aynen abi, ben de çok okudum bu cbr 125 ve motosikletler hakkinda almadan once, scooter dahil hiç motora binmemiş olmama rağmen motorum gelir gelmez kimse bisey göstermeden kullanabildim aleti, hoş biraz stop ettik, çok yavaş giderken sağa dönünce artistik bi düşüş yaşadık vb vb ama zamanla öğrenicem.
Reklamlar
-
05 Eylül 2006, 18:35
off off babam ehliyeti alınca alabilceğini söyledi söz verdi
buraya kadar sorun yokta 1.5 yıl beklenmezki off off geçmiyo günler ne zmn iki teker görsem cbr 125 geliyo aklıma
-
05 Eylül 2006, 18:44
ya aileye kalsaydim ben daha bi 10.000 yıl beklerdim. yine senin 1,5 yıl sadece ve motor elinde gayet kaymak iş valla sıkma canını.
-
07 Eylül 2006, 01:30
Yeni katılan Arkadaşları Görüyorum hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar kalıcı olmanız dileğiyle kazasız sürüşler diliyorum hepinize......selamlar sevgiler Fırtına_87......
-
08 Eylül 2006, 15:24
tüm cbr ci arkadaşlar nerdesiniz ya .... bir iki hafta boşladık diye sizde topiği epey bi boşlamışsınız ohhh..... olmaz böyle
Neyse herkese selam bundan üç hafta önce başıma gelen kaza ve akıbetinde karşıma çıkan aksilikler yüzünden hem motorumdan hemde sizden ayrı kaldım başıma gelenleri bilahire ayrıntılı anlatacağım şimdilik kendinize iyi bakın
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
08 Eylül 2006, 15:33
umarim ciddi bir kaza degildir, haberlerini bekliyoruz. bu arada arkadaslar bu gösterge panosu arkasindaki parçanın titreme işi iyiden kafami bozuyor, sanki her seferinde artiyormuş gibime geliyor sanirim psikolojik olarak. ankara bulusmalarina keşke bi cbr 125 sahibi gelse de bi test etsem ondaki nasilmis valla rahatsiz oldum.
-
08 Eylül 2006, 22:36
Arkadaşar Benim Cbr Bi Manyaklaşti Sormayin 2 Haftada Bu 3. Sol Ampul Değiştirmesi Biktim Valla Servis Diyoki Bu Modellerde Olur Böle Arizalar Diye Aman Canim ön Granajdan Ses Geliyo Dedik Olur Dediler Ampul Patladi Olur Dediler Bunlarda Herşeye Olur Diyolar Kardeşim Yaa şimdide Tutturmuşlar Osram Veya Phlips Ampul Tak Sorun Kalmiyo Diyolar Ne Yapacağim Ben Bu Servisle Bana Bu Konuda Yardimci Olacak Varsa Cevaplarinizi Bekliyorum özellile Ampul Konusunda Nerede Bulacağimi Varsa Bi Yardimci Oluversin Kardeşine
-
08 Eylül 2006, 22:49
Yakamoz açtığın konuya cevap yazdım bu konuyla ilgili. Bu arada beyler bu cam işini bu kadar takmayın kafanıza. Adam akıllı sıkın şu camın vidalarını geçer... Ayrıca bu sorunun çözümü yazıldı sökeceksiniz gösterge panelinin yanındaki korumayı... Yapıştırıcaksınız oraya bir bant bu kadar.....
-
08 Eylül 2006, 23:05
Ama Anlamadim KardeŞ Kusura Bakma Nerden BulacaĞium Sorumun Cevabini
kardeş anlayamadım nerden bulacağım sorumun cevabını google de arama yaptım hiç bir sonuç çıkmadı
-
09 Eylül 2006, 00:30
benim ampullerimde hiçbir sorun yok hiç kesmedi bile sende neden öyle oluyor anlamadım ilk defa senden duyuyorum hepinize kazasız sürüşler....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
-
09 Eylül 2006, 13:07
hmm ampül sorunu ben de ilk kez duyuyorum şu kafa grenajının ordan biyerden gelen(ya bunun göstergelerle cam arasindaki plastik parça olduğundan eminmisiniz, ben araya köpük sıkıştırıp denedim yine titredi) titreme disinda ortak bi sorun(küçük/büyük) duymadim. umarim baska kimse yasamaz bu sorunu sen de en kisa zamanda çözüp burdan bize aktarirsin.
-
10 Eylül 2006, 01:27
arkadaşlar merhaba..mobiletten başka binmedim bu güne kadar.şimdi bozdum kafayı konuştum bayile 650 ytl maaşıma rağmen 5 300 e 10 ay taksitle anlaştım.nası daha fazlla masraf gerektirmez dimi. yoksa cbr diil biz onu sırtımızda taşıcaz.cvp yazarsanız sevinirm.kazasız belasız herkeze
:bounce: benimde artık bir motorum var[FONT="Arial Black"][/FONT]
-
10 Eylül 2006, 01:41
cbr benzını koydugun surece senı yolda bırakmıo denedım denıorum
ama sadece motor alınca bıtmıo
kask kılıt koruma vss..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
10 Eylül 2006, 21:07
bütün parani motora vermek bence yapilmamasi gereken bi hareket. korumalarin iyi olduğu ve tam alacağın düşünülürse 1.000 YTL nin üzerinde bi fiyat çıkacaktır sana, ki korumasiz motora binmek bence akil kari degil. ikinci neden sen bu aleti bi yatirsan sinyali kırılsa bişey olsa bi dünya para, yedek parçaları çok pahali. alip da şansızlık sonucu bir kaza yapip motorunun aylarca yatması söz konusu, tabi korumalarin olmazsa sen de aylarca yatabilirsin o daha da büyük şansızlık olur.
sen en iyisi bi 3-5 ay daha bekle, bu arada cebe attiklarinla da koruma alirsin ve kenara para koyarsin(veya kasko yaptirirsin) kazaya vb karşı.
-
10 Eylül 2006, 23:02
Arkadaşlar cbr 125 için performans egzos kalın lastik ve arka çanta alan arkadaşlar nereden ne kadara temin ettiler bilgilendirirseniz sevinirim kazasız sürüşler.
-
10 Eylül 2006, 23:24
slm millet burda olan işaret göndersin
arkadaşlar far sorunumu hem basit hemde modifiye tarzı bir çözümle çözdüm servisle konuştuum OSRAM BEYAZ 12-55 AMPUL takacaklar sorun çözülecekmiş bende internette buldum 33 ytl çifti sipariş ettim birde sanayide duy buldum ona göre şimdi perşembeyi bekliyeceğim randevu aldım takacak servis
-
11 Eylül 2006, 00:15
yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı
slm millet burda olan işaret göndersin
arkadaşlar far sorunumu hem basit hemde modifiye tarzı bir çözümle çözdüm servisle konuştuum OSRAM BEYAZ 12-55 AMPUL takacaklar sorun çözülecekmiş bende internette buldum 33 ytl çifti sipariş ettim birde sanayide duy buldum ona göre şimdi perşembeyi bekliyeceğim randevu aldım takacak servis
şu 1 ytl lik ampuller olmuyo mu ya amma pahalıymış parçalar
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
-
11 Eylül 2006, 00:43
mithrelios şeffaf kısımdaki plastik değil arkadaşlar bunu daha öncede yazdım ama yine yazıyorum bakın 8000-9000 devirleri arasında motosikletten gelen zırıltıyla kafa granajındaki seffaf kısmın hiçbir alakası yok ben her defasında onu sıkıyordum yine zırıldıyordu gelen ses benzin durum göstergesi ve hararet göstergesi yanlarından aşağıya doğru uzanan kafa granajına yaışık gibi görünen ama yapışık olmayan siyah üçgen seklindeki parçalardan geliyor ÇÖZÜM:kafa granajını söküp plastik parçaların arka kısmına çift taraflı bant yapıştırmak veya köpük sıkmak karar sizin tercih sizin hepinize kAzasız sürüşler diliyorum yolunuz ve farınız herzaman açık olsun....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
-
11 Eylül 2006, 18:33
yok camdan gelmedigini anladim ben de acaba baska bi yer mi diye düsünmekteydim. kafa grenajı sokmeden sadece o yanlardan iki vida ile tutturulmus göstergelerle cam arasinda kalan bahsettigimiz parçayı söksek halletsek olmaz mi acaba?
EDIT: kafa grenaji sokulmeden çıkmıyomus denedim, neyse vidalari iyi sıktım olmazsa, bi silikon falan bisiler denicem o da olmazsa artik kafa grenajini sokerim düzeltirim adam gibi, fotolari da buraya eklerim
-
11 Eylül 2006, 19:25
javacı kardeşim antalyada fiyatlar böyleee.bidaki sefere sana sipariş veriyim masrafı azaltırım...malum bizdekiler java parcası degil dimi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 147 kullanıcı var. (0 üye ve 147 misafir)
Bu Konudaki Etiketler