aslında 3.750 ıymıs :D de tabı makınayı qörmk qerk :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------
ya bana
3.500 qüzel saqlm bı cbr lazım ıste tercıhım 07-08 modellerı arası da temızını bulmka sorun
aslında 3.750 ıymıs :D de tabı makınayı qörmk qerk :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------
ya bana
3.500 qüzel saqlm bı cbr lazım ıste tercıhım 07-08 modellerı arası da temızını bulmka sorun
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][COLOR="Black"]ß[/COLOR][COLOR="Red"]R [/COLOR][/B] [B]125[/B]
Tabi görmeden olmaz
Görenler anlatın bakıyım(Kimseye göstermiyorum Garajdan cıkartmıyorum)dur 1 hafta hıc marş basmıycak genede tek marşa calışcak mı bnm kız)
Gel 3.750ye baglıyalım benım motoru verim sana.
Gıcır gıcır motor.
Beni forum tanır hızcı değilimdir.tatlı tatlı binen cinstenim
Bişey olursa izmir atlar gelirsin verirsin odunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------
Dur 2 tane foto atıyımda topic ısınsın.
Hangi viteste kaç gıdıyon muhabbeti baydı
Cilasını atarkene
Depomda fullmuş be vayyy
Benim kafada iyice acılmaya başladı kel olcak kel
slm gardeş tanışmak isterim sizlerle
Motoruma arka çanta takmak istiyorum .Bir türlü karar veremedim,uzun yol için ihtiyaç duyuyorum.Güzel durmaz diyolar
motoru buyuk bı ıhtmal ıstanbuldan alcazda :D senn kı mı olur bılemm artık :D
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][COLOR="Black"]ß[/COLOR][COLOR="Red"]R [/COLOR][/B] [B]125[/B]
Satıyorum Küheylanımı 5500 TL ver yarın kapında
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
casillas bizim tankpad'ler aynıymış Gökhaan nispet yapar gibi olmasın ama kırmızıda da güzel duruyomuş bu tankpad
Ninja
Bursa turuna gelecek arkadaşlar haber verirlerse karşılarız eşlik ederiz zevkle, gelmeyenlerin canı sağolsun hepinizi bekleriz ama bilin casillas bi iletinde yazmışsın "ben hızcı değilim tatlı tatlı binerim" diye, tam benim kafadansın biniyorum motora dert tasa kalmıyo tın tın geziyorum terapi oluyo resmen
Ninja
bak gene diyorum ivmelenme bittigi zaman hızın bir önemi kalmıyo yada zevk vermiyo.
cıbırı satarsam bursada bıtane gt var ona bakmaya gelcem.
Orhangazi/Camikebir Mah. yakın mı sana ?
yok orası yalovaya daha yakın bursa sayılmıyo pek, ben de 9000i geçmiyorum pek zırıltı başlıyo inanılmaz keyfimi kaçırıyo, bide söylemesi ayıp henüz bende ehliyet yok da geldiğinde hava güzel olursa birilerini kandırabilirsem geliriz belki sen bi çıtlat bize
Ninja
daha ötesi ben 150 gördüm kendim arkadaşlar.çok ideal motor gerek yakıt gerek kalitesiyle yol dayanmıyor...
benim motor 110 basıyor. Daha doğrusu ben basıyom sonrasında korku oluyo bırakıyorum hem ne gerek var bu alet 60-70 arası daha zevkli
CASİLLAS senin tank pad kaç para aga
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)