o zaman onu al tek silindir motorda titreşim olmuycakmış pehhh ki pehhhhh
ben cbr alcam yılbaşında 2011 bnde cbrciyim ama doğruyu söylemek gerekirse ben ybrde valla hiç titreşim hissetmedim öndede arkadada hepte son devirde gidiyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------
kanuniye fln bindm onda çok titreşim var ama ybryede çok bindm hiç yok daha cbrye binmek nasip olmadı yılbaşnda alınca görcez bakalm varmı yokmu
cıbıra artçı bınersen vibrasyondan altına eşersin.
İstanbuldaysan bi dolaştırıyım seni ayakların uyuşur.
Ama kullanan için tabiki bu kadar değil
hayret valla honda nasıl okadar titrer şaşırdım bikere denk gelirsen sende ybrye artçı bin bak çok konforlu vibrasyon 0
Ybrye cok biniyorum ben yakın arkadaşımda ybr var Honda servisinde calısan arkadaşım.
ybr oturuz bakımındanda vıbrasyonu hıssetırmıyo olabilir en cok vibrasyon yapan yer tank cunku olmaz diye bişey yok tek silindir 640 KTM'ye bin vibrasyon masaj yapıo.
Marka değil yani problem.
ama çinlilerde çok titriyo ayağımı frenin üstünde tutamıyom kayıyo aşağı titremekten
arkadaşlar ben vitesi boşa attıktan sonra bi süre yol alıyorum ve duzluge gelince vitesi 2 veya 3 e alıyorum hızıma bağlı olarak.ama boştan yukarı çekince taaaakkkkk diye ses gelerek vitesi 2 ye alıyor.debriyajı sonuna kadar cekmeme rağmen.bu ses normal degil dimi=))
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
beykurt nerelerdesin ya
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
arkadaslar 2007 model 9000 km de cbr repsol buldum 2900 tl sizce uygun fiyatmı
Fiyatı çok düşük birde 9binde kazalı olmasın ?
o kadarda deıl racer200deki vibrasyondan bahsetmıyorum honda bu.
Yapma abi motoru durana kadar boşa atma.
Yakıt duşer diye düşünme hıc fark etmez.
Şanzumana zarar verirsin birden yüke bindiriyorsun makinayı.
Repsol 07 model iyi bi fiyat bence
merhaba arkadaşlar ben honda cbr125RR almak istiyorm ama iyi cbr bulamadım eğer satmayı düşünen varsa bana msn adresim yada cep numaramdan ulaşabilir msn:konstantin@w.cn
cep:0535 420 79 72 ciddi alıcıyım tercihim balıkesir ve siyahh
biri karbüratörlü biri enjeksiyonlu...
1 hafta oldu alalı kaza yaptık. Daha hiç süremedim. Çok kötüyüm çok...
ne kazası ya yan yatma muhabbetınden sonra bır daha mı yaptın?
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
ilk zamanlar zordur motordan soğursun yapamıycam ben bu işi dersin yeteneksizim dersin ama öle değildir.
3-4 gün uzak dur motordan kafan rahatlasın.
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)