2011 kasa harika olmuş.
@sedici teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35326282/detay bu ilanı inceleyen olmadımı? gidonun sağındaki ne olabilir? orj. devir saati çalışmıyoda farklı birşey mi takmış yoksa süs gibi birşey mi o?
cbrda ön freni köklersen arkası kalkarmı motorun. bikaç videoda gördümde kalkıo.
kavga kadar sorun bir olay yok. döversen suçlusun arkadaş. Ben polisle uğraşma olmasa günde 10 kere kavga ederim. ama polisle karakolla uğraşacağıma yolumu değiştiririm diyorum. İyi ki de öyle yapıyorum. kavga yı sevmem vurmaya kıyamam. acırım insana. ama nedense hep beni buluyorlar arkadaş.
sende dikkat bir daha olmaması için uğraş.
Trafikte cebinde silahla bıçakla dolaşan çok adi insan var. Yaşım senin gibi 18. Bu yaşta bir adi insan yüzünden ölmek istemiyorum.
Daha çok gazlıcaz dimi ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------
kulak iyidir ama devir saati kullanırım ben. Severim devir saatini.
Özellikle araba ile müzik dinlerken çok işe yarıyor
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
hocam bu İzmir grubu sevmiyo beni galiba yalı falan geziyosunuz hic haber vermek yok 3 cbr dolaşın
dostum olay kapanmadıysa eğer arkadaşını savunmak için adama yumruk attığını soyleyebilirsin mahkemeye. adam gelmiş çarpmış bide arkadaşına vurmuş daha ne olsun. yerdeyken bide benim için tekme atsaydın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------
buarada, bugün saat 15:30 ciavrında küçükyalı - bostancı arasındaki sahil yolunda gördüğüm cıbır sahibi burdamıdır? artçısıyla birlikte karşı şeritten beni işaret ediyordu, geçtiken hemen sonra elimi kaldırıp selam verdim ama bilmiyorum görebildi mi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
geçmiş olsun
motosikletle uzun yola giderken (seninki pekte uzun yol sayılmaz ama başka bir il sonuçta ) her zaman haber vermekte fayda görüyorum ben.
bu arada Chress haklı, trafikte insanlarla kapışmamak lazım. silahlı bir sürü iti kopuk var etrafta.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Biber gazı şart. Her türlü evcilleştirilmemiş hayvana iyi gider. Ama malesef bazıları silah taşıyabiliyo. En iyisi hiç bulaşmamak.Sokaktaki hayvan için biber gazı kesin çözüm ama.
2011 modelinin geliş tarihi hakkında bilginiz var mı ?
arkadaşlar bende izmirdeyim yılabşında motorumu alınca yaparız inş toplanıp grup gezileri
Bekleriz.. dün üç arkadaş çeşmeye gidip geldik gayet keyifli ve eğlenceliydi...
Bu haftasonu Pazar Yağmur olmaz ise Riva Yolunda Viraj çalışmaya gitcem gelmek isteyen olursa haber etsin.
Dizlik giymeyi unutmayın,diz teydirme çalışcaz
arkadaslar repsol 2005-2006 3000-3500TL fiyatta cbr arıyorum sahibinden veya bir başka sitede önerebilceginiz linkleri verirmisiniz.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
İyide viraja öyle girmenin amacı ne? ne gerek var arkadaşlar sonuçta yapılabilir ama bizim tekerlerin ebatı belli kayma riski çok ama ben illede yaparım girerim bir şey olmaz diyorsan yap
Gençlerin kanı ateşli işte oğuzhan şaka bir yana ben lastiklrimi değitirdiğim zaman yapmıştım. Şimdi bazen viraja hızlı girdiğim oluyo ama kesinlikle diz vericek kadar değil. Zaten bu motosikletle viraj yapmak ne kadar güvenli oda tartışılır.
Motosiklet sahibi olmak 10.000 tl diz vermek pahabiçilemez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 ----------
3500 tl'n varsa bir iki ay bekle bence. Burdan 2008 motorları 3500 e verenler olmuştu. Belki acil satan filan bulabilirsin. Bu havalarda zaten binemiyoruz motorlara. 2008'lerin normal değeri 3500-3800 arası bence.(Benimkinin 4200'e müşterisi hazır orası başka tabi)
Şu an bu konu içerisinde 143 kullanıcı var. (0 üye ve 143 misafir)