oo bak bu süper yanlş bilmiosam digital ibreydi dmi bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
2010 kasası bunun gibi değilmi
oo bak bu süper yanlş bilmiosam digital ibreydi dmi bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
2010 kasası bunun gibi değilmi
arkdşlar benim şimdi kafam karıştı bu farları ince olanlar kaç modelden başlıyor
farları ince olanlar Türkiyede 2010 model, dışarda 2008 model diye satılıyor...
Ninja
hm tm anladm kardeş ben yılbaşında 2011 alıcam türkiyede var dimi
honda kafaları iyi karıştırdı.kimsenin kafası almıyor artık :D
biraz araştırın anlarsınız..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
farlarımız aynı dostum =) al egsoz senın feda olsun benım motor 11998 de şu an
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------
yukarıda resmı olan cbr dan alamazsın. ama sahıbındende 2010 model olan kasadan alabılırsın.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Sorma Sercan autoshowun olduğu gün istanbula gelirken makas atan bir araba yandan bana dokundurdu. Allahtan düşmedik fakat o gün bayağı kötü oldu. Adam durup üstümüze yürüdü bizde kendimizi tutamadık yapıştırdık yere sonrasında polis filan derken herif bide şikayetçi oldu. Bayağı dert aldım başıma, ailemde öğrenince motosiklet işleri aksadı biraz. Şimdi ev-okul-dershane üçlüsünden başka bir yere gidemiyorum.
Aslında kavga filan çıkartmıycaktık biz. Adam çarptıktan sonra dörtlüleri yakıp sağa çekti bende arkasında durdum. O anki şokla öyle salakça bakınıyodum ki arkadaşım kaskı çıkarmış hemen, adamda iner inmez bizmkine geçirdi bir tane. Bende o anda nasıl bilmiyorum öyle bir yumruk salladımki, bir yumrukta en az 100 kiloluk adam yerlere serildi. Zaten eldivende vardı yüzü mosmor oldu. Sonra gidip 10 gün iş görmez raporu almış, olan yine bize oldu. Bu arada araba s line audi a6 sağ ön kapıda benim ayaklıktan dolayı 5 cm filan göçük var. Bizde ise hiç bir şey yok, sinyale bile çarpmadı.
yani türkiyedeki modellere göre 2011 sıfırnı alabilirm dmi
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...1t:429,r:7,s:0
Bak bu modeller Türkiye'de 2010 yılına kadar satıldı.
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1019&bih=561
Bu model Türkiye'de 2010 yılında satışa sunuldu. Yani bizdeki yeni model bu. Avrupada 2006 ya da 2007 de satışa sunulmuştu.
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1019&bih=561
Bu model ise Hondanın 2011 satışa sunacağı modeli. Fakat bize ne zaman gelir bilmiyoruz.
Bu arada sitede gördüm; Honda 50.000 tl, Mersedes 120.000 tl Şahin pahabiçilemez!!
Buggin sağol. Ehliyetini ve cbr 125 i alınca dikkat et böyleleriyle karşılaşabiliyosun.
Müdür çok çok geçmiş olsun.
Normal bir durum için söylüyorum. Kasıt yoksa, kimsenin canına zarar gelmemişse mal geri gelir, yaptırılır falan filan.
Ama insan gibi geçmiş olsun diyip anlaşmak varken saldırmaya gelirse ben de dökerdim oracıkta dişlerini. Hiç de hazzetmesem de kavga-patırtıdan...
Çok az insan kendini tutabilir o anda zaten.
Eline sağlık diyesim var.
Bu acıkladan sonrada hangisi Tr'de satılıyo diye sorarlarsa motor kullanmasınlar
Bence Honda Teknolojisi Mercedesi yer abi Gitsinler bi Honda Typer'i incelesinler.Geçen sıkışık trafıkte gordum yanaştım adamın yanına muhabbet diyoz.
Para olursa 4 tekerim olsun istersem Typer
Tofaş Kuş Serisi Zaten Gencin Hayallerini Süslüyor.
Manifoldlu sahinim olsun 40milyar borcum olsun
@buggin İmzan dikkatimi çekti süper
@ahmet93 hayırlısıyla şu 2 haftam bii geçse dikkat etcem de bu son haftalar geçmiyo yahu
@casillas00 teşekkür ederim. benimde çok hoşuma gitti
birde bişey sormak istiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35326282/detay bu motorda gidonun yanındaki şey ne ekstradan devir saati mi koymuş adam?
işte akıllı insan profili... casillas & buggin Bursada olsaydınız muhtemelen bizim tayfaya dahil olurdunuz yaklaşık 100 kişilik bi honda ekibimiz var kemik kadro 30 kişi falan trafiğe çıkılınca çok hoş oluyo
estafurallah İst.'Da çok sayıda cbr 125 kullanıcısı var ama forumda takılan yada etkinliklerde buluşmalarda olanları çokçok az toplasan 5-6 cıbırcı forumlarda.
Cıbırlı Kuryemiz bile var,Cıbırlı bi ablamız bile var grenajlarını çalmışlar geçen gün çok sinirliydi bence çalcam anasını satım diyordu
Şu an bu konu içerisinde 264 kullanıcı var. (0 üye ve 264 misafir)