ben 1,83 90 kiloyum ve pztesi ruhsat devirini bitirip repsol alıorum, üzerindeyken sırf bu polemigin yarattıgı paranoya yuzunden arkadasa sordum hic de sırıtmadıgını soyledi, tabii diger Racing motorların uzerinde olmaktan cok farklı ama bisiklet ustundeymiş gibi de degilsin emin ol
yok cnm senın masallahın varmıs sen ustune alınma
hmmm benım de bır oturup denemem lazım herhalde aman zaten daha cbr almıyorum taa ekımde sınav ondan sonra da vıtessız kullanacagım ohoo bır suru zaman var daha dusunuruz sonraben 1,83 90 kiloyum ve pztesi ruhsat devirini bitirip repsol alıorum, üzerindeyken sırf bu polemigin yarattıgı paranoya yuzunden arkadasa sordum hic de sırıtmadıgını soyledi, tabii diger Racing motorların uzerinde olmaktan cok farklı ama bisiklet ustundeymiş gibi de degilsin emin ol
selam arkadaşlar bende bu hafta sonu cbr 125 almayı düşünüyorum ama bir türlü rengine karar veremedim bayide kırmızı ve repsolu bir arada görünce gözüm kırmızıya kaydı fakat repsoluda cadde de görünce bayağı güzelmiş dedim kendi kendime renkler ve zevkler tartışılmaz biliyorum ama kafayıda yiyecem bu arada repsol mu kırmızımı diye ne dersiniz
bence kırmızı sıyah gusel ben mecburıyetten(beklememek ıcn)repsol aldım pısman mıyım hayır
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
evet ya gerçekten öyle bakalım yarın gidip bayide karar vereceğiz artık kırmızı geçiyor içinden hayırlısı artık çok sağol bu arada
bu arada motorunu alırsan bizim buluşmaya da gelirsin dimi joybell
buradan takip edebilirsin http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20767
abiler nasıl bu motorun kullanımı kolaymı ben hiç kullanmasını bilmiyorum alırsam ilk olacak benim için
tabiki gelirim arkadaşlar gelmezmiyim
ilk motorun mu olacak? daha önce motor kullanmışlığın var mı?
diyecektim ki zaten yazmışsın... benim de ilk motorum ve bununla öğrendim motor kullanmasını bana göre kullanımı rahat kolay ve pratik başlangıç için tatmin edici
bu arada ehliyetin vardır umarım
yav nereye gitti benim yazdığım mesajlarım
evet ilk motorum olacak kullanmışlığım yok
orada duruolar..ehlıyetın varsa ve korumaların tamamsa bulusmaya beklerız..mesela benım montum eksıktı bugun sırf bu bulusma ıcın aldım))
yok alıcaktım zaten de bı kacgun sora)ay basından sora..bugun aıleden destekle aldım:D
vala şu buluşmayı merakla bekliyorum sayıyı 10'a yaklaştırsak acayip keyifli olacak şu topici canlı tutalım da ben bazen burda olamıyorum hangimiz burada olursak yazalım bişeyler de gözönünde olsun bazen farkedilmeyebiliyor
Selam CBR cı kardeşler inline olan bir kaç kişi gördüm selamlar hepinize.......
1.83 Boyundayım 65Kg Ağırlığım Gayet Rahat Sürüş Alıyorum tek kii iken iki kişi olduğumu zaman biraz avuç içi ve biraz bel ağrısı oluyor o kadar oda oturmasını bilmediği için arkadaki kişi senide yoruyor oturmasını bilirse hiç problem yok
ben de hiç ama hiç motorla alakam yokken(scooter bile binmemişken) bu motorla ogrendim binmeyi ve gercekten rahat. donald duck in yazilarini oku ve ingilizcen iyiyse ingilizce kaynaklara da bol bol göz at, ben öyle yaptim bisiklet ve araba kullanmayi biliyodum motora bindim ve gittim, şimdi de okudugum teknikleri pratige dokmeye calisiyorum kendimce.
yani kendini mümkün olduğunca bilinçlendir kendini ötesinde korkacak birşey yok. uygun bir tam kapali kask, bilekleri saran sağlam bir bot ve eldivenleri unutma, paran varsa korumali ceket dizlik/pantolon da mutlaka edin ve her an şöyle bi çıkıp 15 dk antreman yapacak olsan bile üzerinden eksik etme.
şimdiden hayirli olsun, ben bulusmaya gidemiyorum ankara'da oldugumdan sen benim yerime de git arkadasim
selam arkadaşlar şu bizim buluşma topici hep düşüp duruyo biri el atsın da kaldırsın yukarılara doğru
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20767
arkadaşlar bi belirsizlik var bu arada şu buji olayı NGK N9 yüksek devirli kullanımlar icin diye bir tanımlama var kullanım kılavuzunda zaten kim düşük devirlerde kullanıyor motorunu ben biraz araştırdım hatta izmir yükseliş bölge bayii ve servisine sordum N9 platınıum, N9 ırıdyum, bujiler kullanabilirmiyiz diye tavsiye etmediler MOTOR 1000 CC Mİ ? dediler ne diyeceğimi şaşırdım ama www.ngk.com.tr resmi internet sitesinde kullanılabilir yazıyor bu işin aslı astarı nedir yaa kafam karıştı bilgisi olan paylaşsın ltf
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
mithrelios yardımın için çok teşekkür ederim. Bende kitapçık yoktu ilaç gibi geldin valla Yağı repsol olarak düşünüyorum 1. ve 2. vites geçişlerim biraz kemikli. Debriyaj kavrama noktasını biraz yukarı aldım. İlk başlarda iyi gibi geldi ama şimdi gene aynı. Değişiklikleri yapınca size bilgi veririm. Bu arada ben ön camı siyah yaptım birde ortadaki yan grenaja siyah (sinek telilinin afilli versiyonu) file çektim güzel oldu. Siyah cam güzel duruyor tavsiye ederim. Bu arada ben motorumun hiç resmini koymadım Camıda ben boyadım bu arada düşünen varsa boyama tecrübemi aktarırım. Benim gibi lapur lupur girişmeyin 3 kere silip tekrar boyayabilirsiniz
Arkadaki veleti ordan bir türlü çekemedim babası olmasa şamarlicaktımda... Kıl etti beni
Şu CBR yazısındaki asalete bakarmısınız
Bu arada motorumu 2. el 2034 km de aldım. Şu an ise 3711 Aldığımdan beri 2 ayda 1700 km yapmışım
Kuyruktaki 125r yazısınıda söktüm. Önümüzdeki ay mavi CBR elcik sipariş etmeyi vede ön arka lastiği kalınlaştırıp egsozla oynamayı düşünüyorum. Nasılsa askere gidene kadar satmicam. Onada daha kafadan 2 sene var
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 127 kullanıcı var. (0 üye ve 127 misafir)