videolarda arkada Stopic yapan artist benim
Ama Erdem felan çok kasıyorlar ciddi ciddi pist zamanlarıyla felan uğrasıyorlar
sağol kardeş ama artık tarzım değil,ben şöyle dağa bayıra vurmalık bişey arıyorum,düşerse filan motora canım yanmayacağı bişey olsun istiyorum,xt&dt avunucaz artık bişeylerle yaz sonuna kadar idare edecek bişey bakıyorum.
4 silindirliye binmeden motorculuğu bırakmayada niyetim yok ama hiç bu kadar motorsuzda kalmamıştım
4 milyara 97model xt660 vardı ama satıldı haberim olsaydı tam senlik bişey olurdu.
Motoru felanda yeni yapılmıştı.
Bir iki tur attım cıbır hiç hiç
Yağ değişimi bu kadarmı etkiler ya 120 de tıkandığım yolda 140 gördüm
beyler günaydın ben genel bakım periyodu hakkında pek bişey bilmiyorum da kitapçığında 4000de bir yazıyor yağ, buji, hava filtresi ve yağ filtresi değişecek dimi 4000de bir
Ninja
arkadasler berik dıye bı kask markası bılıyormusunuz ?
fiyatları baya uygun ama acaba yan sanayi falan mı
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][COLOR="Black"]ß[/COLOR][COLOR="Red"]R [/COLOR][/B] [B]125[/B]
casillas kardeşim gir youtube izle tüm videoları heppsinde öle 40 70 95 115 135 150
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------
cbrn rodajı ilk 500km mi yoksa 1000mi ?
Yağ motorun herşeyidir.
Yağını değişmeden önce motorun sesini dinle değiştir bide öyle dinle bak farka
2000kmde bir yağ değiştirmeni tavsiye ederim.Yağ filtresi yok cıbırların çünkü zaten 1 litre yağ 20 lira pek bişey değil.
8000kmde Yağ,
Buji Değişir(İsteğe baglı durumu iyise devam edebilirsin)
Hava filtreni Temizlemen yeter çok tozlu topraklı yollarda gidiyorsan belli eder kendini kendini Orjinal hava filtresi 25TL'diy sanırım.
Balataların 8000de değişmiyor.
Radyotör suyuna bakarsın.%50 Su %50 antiviriz ne cok ne fazla koy eşit olsun.
8000-12000-16000 km Diye gider2000de bir yağına suyuna bakarsın devam
Yokuş aşagıya Evet yapar
Her Araçta rodaj 1000Kmdir.
Kamera aparatım gelsin çekicem
sağol kardeşim, şu an motor 7300'de zaten benden önceki sahibi honda servisi ve aşırı titiz bi abimizdi 2000de bir değiştiriyodu yağını ki zaten ben de öyle yaparım, 8000 olunca yağını bujisini değiştiricem ngk iridium düşünüyorum ama doğru mu olur sence, bide radyatörün kapasitesi ne kadar biliyo musun
Ninja
2000 en idaeldir.
8000de yağı 10/40 Castrol,İphone,Motul gibi markaları seç.
Buji Nrmlı CR8E iridyumun öyle pek bi yararı yada zararı olmaz sadece uzun ömürlüdür.
sana kalmış 30lira felan iridyum orjinalı 12lira felan.
Radyatör suyu var arka kuyrugun altında ordan bakarsan Low ve high diye çizgileri vardır.
Radyotöre direk su koymassın ordan ilave edersin eksikse kendisi alır ordan.
peki bu rodajı nasıl tamamlıcaz kaç bün deviri gecmeyelim ilk 1000km bilgi verirseniz sevinirm.
Motoru Seri dur kalklardan uzak tutup Sıcaklığı duşuk tutman lazım.
Buda ona bağlı olarak düşük hız yüksek vites anlamına geliyor.
Forumda aratırsan karşına çok sayıda bilgi cıkar.
zamanı geldiğinde daha detaylı araştırırım yine, ilgine teşekkürler casillas
Ninja
zealsun zs 200gs ile 150 yapılabilirmi gerçekten .s ?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)